bizim burdan birinde bu motorun aynısı war 125cc modifiye hiç yok hiç motorla oynanmamış 150km/h duz yolda yapacagını soyluyor bana
bizim burdan birinde bu motorun aynısı war 125cc modifiye hiç yok hiç motorla oynanmamış 150km/h duz yolda yapacagını soyluyor bana
karşde presto tavsiye ederim onların texas serisi cok güzell karburator hariç hepsi italyan malı + presto italyanca hızlı demektir. nerden biliyon deesen amcam bunların bayiisini aldı şikayeti olan yok al pişman olmassın yaygın servis ağı ve parça güvencisi garantisi war
Bendede scooter var ama değiştirdim rx aldım presto 125t-7 cok güzel makine gözbebeğim rxim dahada kıyak
asya ya asya işte çinlerden bence en iyisi o
bende de taxsas var ama satmak istiyorum 200 lük 2006 model bunun servisi nerde Allahını seven söylesin
ya bırakın.
bir de texas ii diyosunuz bende var 200 bi şeye yaramaz.140 diyemiyosun belki çok zorlarsan,acayip fazla ısınıyo,ıısnınca rolantı düşüyo ve motor stop ediyo daha bir sürü ayrıca motor 1500 km de şu an 1300 kmde iken marş bur yedi yani içindeki dişlilerden biri öldü veee acayip bi titreşim var çok fazla...ayaktan çalıştırıyorum yaz sıcaklarında bile sabahları çalıştırması ölüm...kolçakta kırıldı bu arada kaynattırdım benzine gelince çok yakıyo,ve her binişimde düzgün binsemde bi arıza veriyo en basiti sinyallerde sorun oluyo o yüzden satıp başka bi motor almayı düşünüyorum .haa unutmadan viteslerde de bi sorun var zor geçiyo boş u bulması ölüm...kesinlikle tavsiye etmem.. ben alırken yanlış tercih yapmışım ve şu an scooter almayı düşünüyorum kısmet olursa belki rahatça kullanırım...en azından vites değiştircem diye ayağım yaralanmaz. bunlar benim kendi düşüncelerim kimseyi yanıltmak istemem...ayrıca şunu da bilin her çin alı aynı üretilmiyo sizinkiler farklı olabilir....
ewet işte buldum motoru bizim arkadaşın babası almış motoru 4. viteste 2 kişi ile 80 i rahat geçiyor ilk kullandığım vitesli motor olur 125 cc lik olanı ) ilk bakışta güzel geldi tabi kullanıcıları kadar iyi bilemem sorunları var mı yok mu
bu arada motorun sesi çok hoşuma gitmişti ne fazla bağırıyor ne de sessiz tam bana göre )
ama ne oolursa olsun hedef cbf 150
sitesine baktım ba buralarının servis olduğunu söylüyolar kullanıcısı olmadığım için bi fikrim yok sormuşsun diye yollayayım dedim belki bi ihtimal işe yarar.
MOTO MARKET 2 NEZAHAT UÇAK
CUMHURIYET CAD. AYDIN SOK ARIBAS APT NO:1
AVCILAR
212 6950755
KARIZMA MOTOR MUHARREM ÖZSOY
SÜMER MAH. 19. SOK NO 46/2
ZEYTINBURNU
212 6796364
YENI SAHIN AYHAN KARABULUT
YILDIRIM MAH. 100 YIL CAD. NO:69/A 500 EVLER
BAYRAMPASA
212 6090988
KARDESLER MOTOSIKLET ILHAMI KESKIN
MEHMET AKIF ERSOY MAH. ATATÜRK CAD. NO:64 YANYOL
SULTANBEYLI
216 4190307
GÜNDOGDU MOTOR TAMIRHANESI MUSTAFA KALÇI
ÇAYIR CAD. NO:136
BEYKOZ
216 3231639
AK MOTOR METIN AKDEMIR
KOZYATAGI MAH. SARIKAYA SOKAK NO:12
KOZYATAGI
216 4451277
ORJINAL MOTOR AHMET BAYIRLI
NURTEPE MH. SOKULLU CD. NO 61
KAGITHANE
212 2941785
GAZI MOTOSIKLET ZEKI PALTA
SANCAKTEPE MH. 3/26 SK. NO:7/B
BAGCILAR
212 4333876
CAN KARDESLER OTOM KENAN ASLAN
ORTABAYIR ARKA SK. NO:29
GÜLTEPE
212 2697529
ÖZ STAR MOTOR
İSMAİL DEMİR
19 MAYIS BULVARI BİRLİK CAD. NO:70
ESENYURT
536 2762929
TEZ MOTOR
AZİZ TEZ
BİRLİK SAN. SİT. H BLOK NO:1
ÜMRANİYE
216 6340925
ÖZEL MOTOSİKLET
İBRAHİM YAYLA
PİRİ MEHMET PAŞA CAD.MURAT EREN SK.NO:15
SİLİVRİ
212 7279836
GÜÇLÜ MOTOR MURAT
FIRAT BİNALİ
İSTİKLAL MAH.GAMSIZ SK. NO:2
ÜMRANİYE
216 5203740 537 7076182
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
Bende tam 6000 km dir texas 150t kullanıyorum.Şimdilik bi sorun yaşamadım.Ama nedense pek içime sinmeyen bir motor.Servisi çok var şu an ki servisimdende baya memnunum.Tek sorunum ön çatalda boşluk var çatal oynuyo ileri geri.Birde şasisi çok ince galiba iki kişi binince şasinin esnediğini hissediyorum.Birde ön taraf sarsıntılarda çok fazla tıngırtı ses yapıyor.Yalnız web sitesi çok yetersiz.Açıkçası bu markayla ilgili çok daha detaylı bilgi isterdim çin malı olduğunu biliyorum başkada birşey bilmiyorum...
arkadaşlar izmirde servis var. hatta suzukinin kendi servisi bakıyor. benim 150t var 11,000 km de ve şu ana kadar hiçbir problem cıkartmadı. herhalde rodajını dzgün yapmaktan ve yağını falan zamanında değiştirmekten oluyor. daha kafadan bi 15,000 km yapar gibi duruyor. ee bu kadar ekmeğe bu kadar köfte.
kuba almada ne alırsan al
valla bizim burdada o motora benzer bi motorda duz yolda 150 yapmıs konyada şehir içindede 3 kişi 120 yapmış pek ınandırıcı değil valla
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Presto ve kuba dışındakilerden herhangi birisini alabilirsin....
Satılık Asya125t-Spidi mont
ben asya scoter kullanıyorum.. diğer motorlara göre ban daha iyi geliyor.
KIRMIZI BOĞA..
kuba için neden iyi degil diyorsunuz arkadaslar??
sadece o model için mi yoksa genel olarak mı?? ben de merak ettim simdi
Hangisinin servis ağı geniş ise,yedek parça stoku fazla ise onu tercih et derim,
zaten aynı model üstüne farklı etiketler vurularak satışa sunuluyor bu firmaların motorları galiba
ben Mondial diyorum
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bıanchı bısıklet konusunda en ıyısı sahsen bendede bıanchı var ... ama motosıklette o kadar basarılı oldugu soylenemez...bence asya yada mondial onların ıcınden ...
eweeet yaaaa 2-3 ay önce nöbetteydim ve meslektaş birisi geldi ve altında bu motor vardı kadranda 160 gösterge vardı sanki 160 yapacak gibi 160 kadran koymuslar dedim adam yemin billah etti konya yolunda (düz yol) 3 kişi 150 gördüm diyor sonra motor rektefeye girmiş performas biraz düştü diyor şuan cıksam 120'yi yine görürüm diye adam iddaya girecekti sonra bi geldiğimde gösteririm sana dedi ve gitti
arkadaş bende mondial var kendim kaşındım ve motoru 150cc yaptım bi sorunda yok gerçi scooter'da mondiali tavsiye etmem mondialde 2 model var kt125 ve 250mtc tavsiye edebileceğim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)