Mondial diyorum kardes melocan Kardesımın dedııgı gibi Mondial den tavsıye edılecek 2 model 125kt ve 250mct Eger 3000ytl Varsa Hiç düşünme 250mct derim
Mondial diyorum kardes melocan Kardesımın dedııgı gibi Mondial den tavsıye edılecek 2 model 125kt ve 250mct Eger 3000ytl Varsa Hiç düşünme 250mct derim
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
arkadaslar servis sorunu olan varsa ben burdayım...
[I][B]Monster Under Your Ass...[/B][/I]
bende yeni aldım 200 lük texsas ve aldğım gün ön frenin kilitlenmesi yüzünden bi arkadaşım düştü... saha sonra arka fren sorunu yaşadım... çalıştırması sıkıntı... sinyalleri bile çok kötü... ve ayrıca söylendiği gibi vitesi boşa almak çok zor ve viteslerde çok zor geçiyo... frenlerine ve morota artık güvenmediğim için fazla binmek istemiyorum... bi an önce satacağım... satılırsa tabi... bence almayı düşünen varsa fazla düşünmesin ALMASIN.... güvenilir bi motor değil... sırf görüntü...
kardeşim bende presto 200 texsas var... kesinlikle alma... aldığım ilk gün fren sorunu yaşadım ve bi arkadaşım düştü frenler yüzünden... ön fren kilitlendi... arka fren hiç tutmadı... üç gün kendi motorcuma verdim... düzelltirdim ama artık hiç güvenmiyorum motora... sinyalleri bile zor yanıyo... vitesler zaten allahlık.... bence alma... 3 milya ona verceğine git honda falan al... şakaya gelmez biliyosun....
Asya Motor Diyorum Hem servis ağı geniş Hemde sağlam motor Üretiyorlar.
Tabi sende Kullanmasını Bilecen
mondial 125 uag bu alemde tektir.. kendi sınıfındaki diğer motorlardan cok daha iyi..servis yaygın...koskoca #uğur grubu# garantisinde..ön kaldırmayı denemeyin çok güçlü motor at gibi şahlanıyo
çelik iyidir heralde ismide çelik zaten
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
walla arkadaşlar bende bianchi hunter war çok memnunum motoru yarış motoru gibi kullanmama rağmen beni asla yarı yolda bırakmadı wede aldığıma pişman değilim
walla kardeş,şunu söyliyeyim,
Şansına ne çıkarsa.bazen bi bakarsın en dandiq markadan süper bi motor çıkar...bazen bi bakarsın mondial'den dandiq çıkar gerçi mondialde dandiq ama:p
gün geçtikçe iyiye giden,büyüyen bir marka!!!
____Kazasız Belasız Sürüşler Dileğiyle____
HİÇ BİRİÇin malına HAYIR!!!
Bianchi mach-1 150 ben bunu kullanıyorum çok mutluyum hiç benı yolda bırakmadı..Bu yaz İzmit-Bursa 2 kez . 1 kezde İzmit-Yalova yaptım uzun mesafe tık demedi
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
Çin Mallarından Banan göre bu sıralamalara Bakarak Mondial Mondial Mondial
Fiyat olarakda iyi
Arkadaşlar hepinize merhaba. prestonun sitesin de modellerle ilgili pek bir bilgi yok. kullanan arkadaşlardan tecrübelerini ve fikirlerini vede ayrıca resimlerini bizlerle paylaşmalarını bekliyooruzzz.
Yok çünkü sadece İzmire has model sanırım... Başka hiç bir yerde görmemiştim burda gördüm.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar presto markalı motosikletler var bi bakarmısınız www.prestomotor.com nasıl iyi markamı
Galiba çin malı ; çünkü çin malı motorların modellerine benziyor modelleri , hatta aynı tip.
made in china veya made in india veya made in iran
hüseyin kardeşim,bunların hepsi aynı,marka farklılığına bakma hepsi çin malı ve hepsinin motoru şöyle böyle aynı. o yüzden sonuçta uygun olsun ve alacagım çin malı olacak zaten diyorsan ,hepsi aynı,hangisi uygun veriyorsa fiyatı onu al.
millet kanuniyi türk malı sanıyor 1-1,5 milyar fazla veriyor markasına,oda çin malı ve aynı motor.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bizim gurupta arkadaşın birinde 150 lik scooter var..Arkamızdan ayrılmıyor kedi gibi... Ciddi bir sorunda yaşamadı.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)