Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor elimde mi patladi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 mash--> Kawasaki ninja 300
    Arkadaslar merhaba. Scooter batagina ilk heyecan ile girdim. Ancak bu igrenc monotonluk beni cok tiksindirdi motordan. Tekerler kucucuk butun cukurlar bela resmen.
    Motoru 2 tarafa da yatirdim yan garenajlarda soyulma var. Motoru 3700 tlye aldim. 1300 kmde daha. Bunu 2. Ele koysam kimse almaz mi acaba. Motorda herhangi bir sikinti yok. 0 gibi calisiyor, mondial 150 mash bu konularda cok bilgisizim
    duzeltme: motordan sogudum yazmisim. Kendi motorumdan tabii ki. Bu motoru sattiktan sonra bir vitesliye yonelicegim elbet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ben 2014 yılında turkuaz mondial ile başladım oda kçük tekerli motorunda kırık vs ne varsa sen değişebilirsin çok zor dğeil zira mondial parçaları nerdeyse bedava

Şu an bendede loyal 100 cc var ucuz parçaları gitmiyor ayrı ama 3000 tl ye aldım 1-2 sene binsem 2000 tl edecektir yine

Motosikleti
    Hocam bedava da ben zaten kit kanaat motor alicam 2 garenaj alip taktirmak iscilikle beraber 200 240 tlye patlar bana bide bu motoru 3700 e alip 3000 e saticaksam.vay halime

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    usta sen motor satmak içinmi alıyorsun illa bir kayıp olacaktır benim motor 2013 model 60 binde bir çinli hala kullanıp biniyorum satma düşüncem yok hem maddi durumunuz olmayıp hemde elinizdekinle idare etmek gibi bir durumunuz var hiç motoru olmayan insanlarda var almak isteyipte alamayan
    bikerboi bunu beğendi.

E kaça satılcaktı 3700 e mi ? Zaten sahibindende böyle ilanlar fazlasıyla mevcut motorun sıfırı 5800 adam 1200 km de ki motoru 6000 e satıyor plaka ruhsatıda ekliyor üstüne bir kere motora o anahtarı soktuysan bitmiştir ve iki kere yatırmışsın yani diycek fazla söz yok.

Yanlış bakıyorsun olaya. Geçen fren manetim kırıldı, gittim servisten 15 TL verip aldım. Yan sanayisi 9 liraydı, yolumun üzeriydi orijinal aldım. Çamurlugum kırık ama gittiği yere kadar degistirmeyecegim. 40 TL yan sanayisi.
    Ha altım da 15 bin liralık motor olsaydı bebek gibi bakardım. Oysa şimdi motosiklet sürdüğümu hissediyorum. Hayatımda ilk kez manet değiştirdim, yağ ve filre değiştirecegim. Insan kendisi bir şeyler yapınca güveni artıyor. Sanada tavsiye ederim. Grenajlari al kendin tak
    SAZMAN ve polemos bunu beğendiler.

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Evet,sıfır alınan her motosiklet zarar eder.Birde sağa sola yatmışsın,geçmiş olsun.Motor elinde patladı.

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Alıntı essegesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet,sıfır alınan her motosiklet zarar eder.Birde sağa sola yatmışsın,geçmiş olsun.Motor elinde patladı.
    he anasını satayım patladı,iki kere düşürdü diye 3700 tl gitti çöpe atsın arkadaş motoru hey Allah'ım...
    Quad87 bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    he anasını satayım patladı,iki kere düşürdü diye 3700 tl gitti çöpe atsın arkadaş motoru hey Allah'ım...
    Adam ironi yapıyor dostum

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İroni nedir bilir misiniz...

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ss...ironi+ne+demek

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Hocam 700 zararla satarsanız yine iyisiniz

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Hacım sen sağa sola yatırmışsın zaten zarar edeceksin başka ne bekliyordun ki yani anlayamadım.
    Yatırmasan bile 0 km motosiklet aldın, plaka taktırdın 100 km sürdün o motor hatasız kere hatasız olsun yine de en az 500 lira zarar eder. Yatırmayı etmeyi geçtim bak sadece 100 km sürmekten bahsediyorum.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    3700 e almışın birde 2 kere yatırmışın 2000-2500 arası ancak satarsın,, nette 2 ci el fiyatlarının ortalamasına bak

sen kendini alıcı yerine koy,,3700 e sıfırını almak varken 1500 km deki 2 defa yatmış parçaları değişmiş nasıl kullanıldığı belli olmayan motora 3000 verir alırmısın,,ben şahsen 700 lira daha verip anahtarı ilk sokar herşeyinden emin olmak rahatlığıyla sıfırını alırım,,haaa 2000-2500 arası gibi bir fiyat olursa bir nebze riske girmeye değer,,ama 700 lira için değmez diye düşünüyorum
    jimi_hendrix ve Mengu16 bunu beğendiler.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Mondial 150 mash ilk motorum olur.

Ben zamanında 3.000 tl civarına almıştım sanırım. İlk çıkan zamanlarında.

Kaza yaptım, kırılan parçaları yenisiyle değiştirdim , 4.000 kmde 1.700 tlye anca satabilmiştim.

Sen 3.700 e aldığın mashi 2. Elde üstelik sağa sola yatmış ve km yapmış 3.500 e falan satabileceğini düşünüyorsan ben hayallerini yıkmadan çıkayım bari.

3.000 e satacaksam vay halime demişsin ama 3.000 e satarsan bence otur şükret.

Boşuna al sat yapılacaksa japondan , ybr den şaşmayın demiyor insanlar.

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Bende bu sene mart ayında ilk motora mondial scooter ile başladım hiç bir bilgim yoktu temmuz ayına kalmadan usta olmuştum . Karbüratörünü kendim değiştim , benzin hava ayarını öğrendim , benzin pompasını değiştim. 2 tane sıfır lastik aldım bütün herşeyini sıfırladım 6 binde aldım 11 bine gelmişti. Motoru araba alınca elimde kalan parayı harcamamak için almıştım heves sardı 20 gün öncede gittim pulsar aldım bi 10 gün sonra scooterimi satılığa çıkarıp 1.500 liraya verdim full bakımlı yağmur görmemişti hemde Sonra gittim kask felan değiştirdim yani kar yapmak çok zor ki ben tüm parçalarını değiştirdim motorun balatasıydı , ön varyatör felan fıstık...

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    3700'e aldıysan 2500'e anca satarsın. Ben de motoru 3500'e aldım ama satarken en fazla 2500 vereceklerini biliyorum.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Kar amaçlı motosiklet alıp satmak o0) Arabalarda galericiler yapıyordu ama motosiklet için böyle bir fikir... Malum sitedeki o saçma fiyat politikaları yüzünden insanlarda artık saçma düşüncelere yöneliyor gibi geldi bana. 16,000 sıfırı olan motosiklete 20,000 tl isteyen Kayserili abinin ilanı gördükten sonra tamam dedim ikinci el saçmalığın daniskası olmuştur.

Hiç bir mal elinde patlamaz ama fiyatını malının durumuna göre belirlersen ki arkdaşlar da mantıklı fiyatları yazmışlar, elinde kalmadan satabilirsin

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Açıksa ilk motora başlamayı sıfır motorla yapmanız sizi extra zarara sokmuş. İkinci el ile başlayacaktınız düştünüz mü çizildimi içiniz yanamyacaktı 2 bin civarına alıcaktınız
    YERUÇAĞI bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Emre Fýrat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açýksa ilk motora baþlamayý sýfýr motorla yapmanýz sizi extra zarara sokmuþ. Ýkinci el ile baþlayacaktýnýz düþtünüz mü çizildimi içiniz yanamyacaktý 2 bin civarýna alýcaktýnýz
    babam basta kesinlikle 2. El almam modundaydi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)