Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 300 Alacağım. Kullanıcılarından Yardım Bekliyorum.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 + Yamaha Nmax 155
    R25 alacıktım ve bugün kesin dönüş ile ninja 300 alacağım.Bütçeme göre 2 motor buldum.Birisi (2014 model 5000 km de 16.000 tl) Birisi ise (2015 model 15.000 km de 15.000 tl) 2014 ve 2015 model arasında bi fark varmıdır ? Sizce yeni model mi almak mantıklı düşük km mi ? Teşekkür ederim.Hayırlı günler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Onceden belirteyim kullanmadim ninja,
    Kisisel gorusum iyi bakimliysa yuksek km olmasi onemli degil yuksek model olmasini tercih ederim. Eski model dusuk km dusurulmus de olabilir bakimsiz bi kosede beklemis de olabilir. Kosede bekleyen makinalarda ister istemez yorgunluk oluyor.
    Tamamiyle sahsi gorusum, simdiden hayirli olsun.
    hknsrgl bunu beğendi.

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onceden belirteyim kullanmadim ninja,
    Kisisel gorusum iyi bakimliysa yuksek km olmasi onemli degil yuksek model olmasini tercih ederim. Eski model dusuk km dusurulmus de olabilir bakimsiz bi kosede beklemis de olabilir. Kosede bekleyen makinalarda ister istemez yorgunluk oluyor.
    Tamamiyle sahsi gorusum, simdiden hayirli olsun.
    yorgunluktan kastınız ne hocam
    hknsrgl bunu beğendi.
    Feel the way

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ninja 300 alış fiyatı ötv den dolayı kazık servis parça fiyatları kazık bir motor. İkinci elinin en büyük düşmanı sıfır R25.

2014 model 5000 km de muayneye yetkili serviste bakıma girmemiş motorun orjinal km de olduğuna bu piyasada pek inanmam. 20 bin km de ki 2014 ile 5000 km de ki 2014 modelin satış fiyatları ve hızı farklı olur.

2 yıl garantili sıfır R25 almak daha mantıklı gibi. gerçi R25 inde servis ve parça fiyatı azdı artan euro dan sonra zıplamıştır ama en azından 24 ay garanti var. 2 ,nc, el, hızlı ve 2016 model
    hknsrgl bunu beğendi.

Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 + Yamaha Nmax 155
    İki motor'da bu lütfen yardımcı olun benim pek anladığım birşey değil.Ama çocukluk hayalimdi gözümü kararttım bugün yarın alıcam.İlginiz için çok teşekkür ederim.
    1- https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-fiyat-dustu-yetisen-alir-368078790/detay
    2- https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-300-special-edition-tertemiz-365237531/detay

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)