Arkadaşlar ikisi arasında bir fark varmı. Tech90 sastec kullanıyodu sanki önceden şimdi impatec e geçmişler. Mont ve pantolonun korumalarını degiştiricemde hangisini tercih etmem gerek bilmiyorum.
Arkadaşlar ikisi arasında bir fark varmı. Tech90 sastec kullanıyodu sanki önceden şimdi impatec e geçmişler. Mont ve pantolonun korumalarını degiştiricemde hangisini tercih etmem gerek bilmiyorum.
Sas-tec alman markası. Eski bir marka. Ürün yelpazesi çok geniş. Ürünleri CE sertifikalı.
Impatec Türk malı. Yeni bir marka. Ürün yelpazesi dar. Ürünleri CE sertifikalı.
Tech90 impactec'leri Sas-tec ile aynı standartlara bağlı kalarak kendisi üretiyor. Yıllardır da kendi ürettikleri korumaları kullanıyorlar. İkisi arasında koruma seviyesi konusunda ciddi bir fark yok. İkisi de gayet güvenilir. Fiyatlar belki insanı bir tercihe sürükleyebilir. Tercih kısmı size kalmış.
Ben özel yapım kevlar polarımda Impactec, kışlık Richa montumda ve özel yapım deri montumda Sas-Tec kullanıyorum. İkisinin de sürüşe kattığı bir konforsuzluk yok. Henüz korumalarını test etme şansım olmadı. Umarım da uzun yıllar olmaz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Anladım. Pantolon aldımda koruması rahat değil ve dandik montunkilerde öyle diz ve dirsek korumaları 40 tl ikisi beraber çok uygun geldi
Ybr forever
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Ozaman napıyoruz omuzları dizleri ve kalçaları ımpactec ile degiştiyoruz ve sadece 130 lira vererek güvenli ve rahat suruş yapıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)