Selam gençlerbirliği.
Ben motorla geç tanışanlardanım yaşım 34, 6 ay önce ilk motorumu aldım. Motorumu almadan önce pcx almaya karar vermişken sıçarım scooterına az şekil olsun tarz olsun diyip 2. el suzuki vanvan aldım. Öncelikle Suzuki VanVan'dan çok memnunum onu diyim ama 6 ay sonunda şunu anladım arkadaş şehir içinde en mantıklı şey scooter kim ne derse desin. Hergün işe gidip geliyorum havalar soğudu yağmurlu havalarda dahi işe motorla gidip geliyorum. Motoru koyduktan sonra yanıma park eden scooterlıya bakıyorum açıyo bagajı çat çat dizliğini eldivenini kaskını koyuyo yoluna devam ediyo ben elimde dizlik sırtımda çanta elimde kask işime gidiyorum. Akşam arkadaşım geliyo veya kız arkadaşım geliyo iş çıkışı hadi şuraya gidelim diyo e diğer kask mont evde iyi de ben nasıl taşıyayım 2. kaskı yanımda. Geçenlerde eve boya almak için cevahir koçtaşa gittim allahım iple oradan geçiriyom buradan bağlıyom yanımda nmax vardı resmen imrendim ya. Böyle ufak tefek şeyleri halletmek için inanılmaz pratik.
6 ay sonunda geçenlerde motoru bir yerde bırakmak zorunda kaldım 1 hafta kadar işe otobüs ile gidip gelmek zorunda kaldım 'Aman tanrım' yok abi ben çok alışmışım motora, otobüste afakanlar bastı kavga edenler ağlayan bebekler gelmeyen otobüsler e malum kilit trafiği park sorununu da düşününce en mantıklı şey motor bu en mantıklı aracın en mantıklı formatı da sanırım scooter.
Motoruma her baktığımda ulan çok yakışıklısın kerata diyiroum iyi ki almışım diyorum, sanırım ben de uyandırdığı hissiyat mantığın önüne geçiyor ama ileride maxiscootera geçer miyim bilemiyorum ;)