Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kışlık Mont Tavsiyesi / Alternatif Çözümler

REKLAM ALANI
    avmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Merhaba arkadaşlar. İzmirin kuru soğuğu can sıkıcı olmaya başladı. Sabah erken saatlerde 20 km mesafe gidiyorum okula. Prosevin 4 mevsim bir ceketini kullanıyorum ilk motora başladığımdan beri. Düşmeler kalkmalar ceket biraz hırpalandı hem de soğukta cidden hiç bir işe yaramıyor ne kendisi ne içindeki astarı.

Bu aralar maddi olarak sıkışığım. Kredi kartı borcum var düşük bir meblağ olsa da öğrenci adamı zorlayacak bir miktar.
    Şimdi sizce güzel bir kışlık mont mu alayım? Bütçe 500ü geçemez sanırım.
    Yoksa windstopper kumaştan üretilen termal içliklerden alıp mevcut ceketimle devam mı edeyim? Termal alt üst toplam 320 liraya geliyor.

200-300 arası kışlık ceketler var fakat tasarımları cidden çok kötü. Okula gidiyorum sonuçta üzerimde olacak hep. Tasarım olarak da göze hitap eden bir şeyler olmalı.

Tavsiyeleriniz var mıdır? Piyasadaki çoğu firmanın sitesini gezdim ama bahsettiğim miktarlara tasarımı güzel hem de kış şartlarını idare edecek bir ceket bulamadım.
    Bazıları var çok enduromsu ceketler. Yaşımıza pek uygun değil.

Önerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Bende hiç kullanılmamış M beden Revit Jupiter mont var.
    sarı renk.
    İlgilenen mesaj atsın lütfen
    Ölücüler hariç

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı trattataa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hiç kullanılmamış M beden Revit Jupiter mont var.
    sarı renk.
    İlgilenen mesaj atsın lütfen
    Ölücüler hariç
    Tavsiyeniz için sağolun

derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende yazlık korumalı mont var kışlık montların fiyatlarını görünce yazlık motor montumun üstüne normal düz eskiden kullandığım kabanı giyiyorum gram soğuk girmiyo. Yalnız kask ile kaban arasına ense tarafından soğuk geliyo onu çözemedim atkı ile filan onu da çözücem

Kusura bakma ama İzmir'in kuru soğuğu mu?
    cgelis bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Tavsiye vermedim ki?
    Sanırım hukuk öğrencisisin 😁

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı oknrkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakma ama İzmir'in kuru soğuğu mu?
    evet ankara soğuğu gibi değildir sanırım fakat cidden sabahları pis bir soğuk oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Alıntı trattataa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavsiye vermedim ki?
    Sanırım hukuk öğrencisisin ��
    Yok mali müşavirlik okuyorum Harun bey

Motosikleti
    PCX 125
    Yalan söylüyorsun. Mali Müşavirlik okulu yok 😁

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Üstüne yağmurluk giyebilirsin. 2 beden büyük 30 40tl'lik su ve rüzgar geçirmez yağmurluk alırsan soğuğu keser. Ama her binişinde giyip çıkarmakla uğraşırsın.
    Okul bitince de güzelinden bir kışlık motosiklet montu alırsın.

İçlik pek işe yaramaz. Kapalı mekana girince terlediğinle kalırsın. Rüzgarı dış katmanda kesmen lazım ki, içerisi sıcak kalsın.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    1 ay kadar önce prohel botari aldım çok memnunum. 263 tl ye mal olmuştu. Tavsiyem uzun olan modelini alın kışlık mont alırken. Yağmur daha test etme imkanım olmadı ama su geçirmiyor diyor. Hatta şu video da 0 derece hava da anlatıyorum anlık yaşadıklarımı

Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Mali müsavirlik konusuna cevap verilmeli bence de
    Ek olarak bayraklıdaki yamaha izmoto'dan 270TL civarına venom marka 4mevsimlik mont aldım. Toplam uc kat, iki adet icligi var. Daha bu hafta sonu ucuncu kati takma geregi duydum. 90km/h hizi gecmeden mavisehir-konak gidip geliyorum cok usumuyorum.
    İzmotoya bakmanı öneririm.

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı cenkyenmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mali müsavirlik konusuna cevap verilmeli bence de
    Ek olarak bayraklıdaki yamaha izmoto'dan 270TL civarına venom marka 4mevsimlik mont aldım. Toplam uc kat, iki adet icligi var. Daha bu hafta sonu ucuncu kati takma geregi duydum. 90km/h hizi gecmeden mavisehir-konak gidip geliyorum cok usumuyorum.
    İzmotoya bakmanı öneririm.
    Mali müşavirlik işin şakası. Teşekkür ederim bakacağım.

Motosikleti
    Honda NC 750 X
    İzmirde Motoplus a gidiyorsun. Venom Tourex ceket alıyorsun. Zırh gibi. İzmir soğuğundan etkilenmiyorsun. Bende var.10 numara bir mont. 3 katmanlı içlik var. İzmir de kullanıyorum bende. İçine kesinlikle soğuk işlemiyor. Şu havada bile içine sadece bir termal içlik üstüne mont çık yola. Kesinlikle tavsiye ederim.Fiyatta 320 idi yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat performans ürünü gerçekten.

Alıntı freewill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay kadar önce prohel botari aldım çok memnunum. 263 tl ye mal olmuştu. Tavsiyem uzun olan modelini alın kışlık mont alırken. Yağmur daha test etme imkanım olmadı ama su geçirmiyor diyor. Hatta şu video da 0 derece hava da anlatıyorum anlık yaşadıklarımı

https://www.youtube.com/watch?v=3Js1M0XxMW0
    1 ay önce 263 tl'ye size mal olan mont şuan netten bakınca 360 lira maşallah dolardan daha hızlı yükselmiş..

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Geçenlerde Dünya Ticaret Merkezinde işim vardı bir baktım yağmurda mola veren kapının orada yaklaşık 10 15 tane kurye sigara ve çay içiyordu.
    Yanlarına gidip sordum;

Dedim kışlık yağmura ve rüzgara dayanıklı mont bakıyorum ne alayım? Revit düşünüyorum hangi modelini alayım falan deme gafletinde bulundum. Adam çok ağır bir küfür etti revite , abi hiç uğraşma Decathlonda kayak ve yelken sporları için montlar var dedi yağmura ve rüzgara dayanıklı bak benim üstümde var fotoğrafını çek aynısını al giy dedi. Bir baktım çoğunun üstünde aynı markanın montları var.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam markası Trıbord du galiba
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde Dünya Ticaret Merkezinde işim vardı bir baktım yağmurda mola veren kapının orada yaklaşık 10 15 tane kurye sigara ve çay içiyordu.
    Yanlarına gidip sordum;

Dedim kışlık yağmura ve rüzgara dayanıklı mont bakıyorum ne alayım? Revit düşünüyorum hangi modelini alayım falan deme gafletinde bulundum. Adam çok ağır bir küfür etti revite , abi hiç uğraşma Decathlonda kayak ve yelken sporları için montlar var dedi yağmura ve rüzgara dayanıklı bak benim üstümde var fotoğrafını çek aynısını al giy dedi. Bir baktım çoğunun üstünde aynı markanın montları var.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam markası Trıbord du galiba
    Düşüncede vücutta güzel yanıklar olur :D alıp giymeyin şöyle şeyleri adı üstünde kayak sporu amaçlı üretilmiş bir mont. sürtünmeye dayanıklılığı yok.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı avmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşüncede vücutta güzel yanıklar olur :D alıp giymeyin şöyle şeyleri adı üstünde kayak sporu amaçlı üretilmiş bir mont. sürtünmeye dayanıklılığı yok.

Hocam içlerine korumalı mont giymişlerdi. Bahsettikleri yağmurlukları üstlerine giyiyorlardı.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)