Alpinestars Neden daha pahalı ?
Reklamlar
-
05 Aralık 2016, 05:10
Birseyin fiyati digerinden pahaliysa mutlaka bir sebebi vardir.
Yalniz burada Dainese ve Alpinestar muadil gibi. Rev'it bi tik asagida. En azindan imajlar oyle.
Sahsen birsey aliyorken markasina degil, ne kadar uyduguna bakarim. Hic bir zaman iki markanin urununun esit seviyede uydugu da olmadi. Mutlaka biri digerinde daha iyi oldu. Bazen daha pahali olandi, bazen daha ucuz.
Reklamlar
-
05 Aralık 2016, 10:14
Alpinestars da kullandım, Venom da. Şu an 4riders kullanıyorum. Alpin daha softtu ama 4riders da fena degil. Venomu hatırlamak bile istemiyorum. Bir dahakine 4riders deri ceketi düşünüyorum ama vicdanen rahatsizliklarim var.
-
05 Aralık 2016, 10:34
Bence soru yanlış sorulmuş. "Neden Türkiyede daha pahalı" olmalıymış. Yaz başında yurtdışından yazlık Icon marka bot aldım 190 dolara. Doların bügünkü durumunda bile Türkiye satış fiyatından daha ucuz. Burda aynı bot 1000 tl ye satılıyor ve üstelik benim giydiğim numara yok, burdan alsaydım mecburen bir büyük numarasını birkaç kat fazla paraya alacaktım.
-
05 Aralık 2016, 12:30
Bknz : Honda Repsol alıp Reklam tabelası gibi gezmek..
-
05 Aralık 2016, 12:36
sonrada $ neden yükseliyo
-
05 Aralık 2016, 12:57
burak burk adlı üyeden alıntı
türkiye fiyatlarından dolayı size öyle geliyor.haziran ayında alpinestars yazlık fileli mont aldık italyadan.burdaki kur ile 430 tl ye geldi.150 euro falandı.türkiyeden alsaydım aynı mont 900 küsür liraydı.adamlar gülüyorlar zaten amma düşündünüz kıçı kırık montu deyip.shoei xsprit kaskları bile 900 liradan satıyorlardı orda.
www.motorama.it
https://www.motorama.it/en/givi-h-50...met-P15563.htm
69 avroya kaskı var Givi'nin! Düşünsenize bizim 69 TL ye düzgün orta düzey kask alabiliyor olmamızı! Hayali bile ne güzel..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
05 Aralık 2016, 14:28
Ne kadar popülerleşirse o kadar pahalı olur. Tıpkı ülkemizdeki xmax balonu gibi. MACNA montu tavsiye ederim hem çok kalitelidir hem de fiyatı uçuk değil.
-
05 Aralık 2016, 15:31
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
https://www.motorama.it/en/shoei-x-spirit-iii-bradley3-tc-1-helmet-P21594.htm
Selamlar,fc moto,revzilla yı biliyordum ama bu siteyi ilk defa duydum.Google da yabancı forum sitelerindede araştırdım,kimileri memnun kalmış kimileri memnuniyetsiz.Sizin bu siteden yaptıgınız alışveriş deneyiminiz ve sonuc nasıldı ? Gumrugu kapıda mı odedınız ? Biraz detay verebilirseniz sevinirim. Almak ıstedıgı bazı urunler var ve try ye gore 500-600 tl fark ediyor.Tesekkurler.
-
05 Aralık 2016, 15:39
Salurbey adlı üyeden alıntı
Selamlar,fc moto,revzilla yı biliyordum ama bu siteyi ilk defa duydum.Google da yabancı forum sitelerindede araştırdım,kimileri memnun kalmış kimileri memnuniyetsiz.Sizin bu siteden yaptıgınız alışveriş deneyiminiz ve sonuc nasıldı ? Gumrugu kapıda mı odedınız ? Biraz detay verebilirseniz sevinirim. Almak ıstedıgı bazı urunler var ve try ye gore 500-600 tl fark ediyor.Tesekkurler.
a.s. yanlış anlaşılma olmuş sanırım mesajını alıntı yaptığım arkadaş shoei x sprit 3 kaskın italyada 900 tl olduğunu yazmış bende girdim baktım 900 tl değil 750 Euro https://www.motorama.it/en/shoei-x-s...met-P21594.htm olduğunu gördüm söz konusu siteden alışveriş yapmadım bilgim yok kazasız belasız
-
05 Aralık 2016, 15:39
ZümeR adlı üyeden alıntı
Bknz : Honda Repsol alıp Reklam tabelası gibi gezmek..
dalga geçiyoda honda zümer e repsol veriyoruz dese tekere kalkar
-
05 Aralık 2016, 17:03
IRau adlı üyeden alıntı
dalga geçiyoda honda zümer e repsol veriyoruz dese tekere kalkar
SS tarzım olmadığı için CBR650F ile değişim talep ederim. :D
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
05 Aralık 2016, 17:06
filandiyalı bir firma vardı pahalılıkta alpinstar sollar ingiliz polisi giyyor. rukka mı öyle bişeydi
-
05 Aralık 2016, 17:15
Rukka ve Klim. Bu ikisi ayrı bir pahalı.
-
05 Aralık 2016, 17:15
Evet 1 rukka ceket parasiyla 2 alpinestars ceket alinabiliyor neredeyse. Kocaman logosu da yok 😊
-
05 Aralık 2016, 18:56
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
a.s. yanlış anlaşılma olmuş sanırım mesajını alıntı yaptığım arkadaş shoei x sprit 3 kaskın italyada 900 tl olduğunu yazmış bende girdim baktım 900 tl değil 750 Euro
https://www.motorama.it/en/shoei-x-s...met-P21594.htm olduğunu gördüm söz konusu siteden alışveriş yapmadım bilgim yok kazasız belasız
yok fiyat doğru şu an zaten.shoei kask günü vardı sadece bu markada indirim vardı.yüzde 30 ile 40 arası indirim vardı.param olsaydı çok iyi olcaktı ama bileydim kredi çeker yine alırdım tamamen fantezi oldu artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
motoramait site sağlam arkadaşlar kafanıza bir şey yatarsa gönül rahatlılıyla alabilirsiniz.şöyle bir yer valentino rossi gelip kendisi elden satın aldığı bir mağaza resimleri bulursam eklerim.türkiyeye sanırım kargo iyi para tutuyordu o yüzden pek avantajlı olmayabilir kargo + euro + gümrük.
-
05 Aralık 2016, 19:34
Onca yariscinin masrafını nereden çıkartacaklar? Alpinestars kalitesine lafım yok, deri ve tekstil urun malzeme kalitesi gayet üst nokta, ancak malzeme kalitesinden ziyade sponsor oldukları yarışçıların wc kagidina ufak bir destek çıkmak "pahalıysa kesin daha iyidir" mantığı düzenler olduğu müddetçe fiyatlara yansır.
Kalıp ve kesim olarak dainese ile yakınlık gostersede dainese kalıpları bana (özellikle deri) daha uygun. Tasarım zevk meselesi üste oturmasi ise en önemlisi.
Kaskta olduğu gibi, materyal kadar önemli olan faktör:fitment yani doğru kalıpta olması. Yoksa "bu pahalı yaw iyidir, comarim ben hem hava atarim,hem beni goren iyi motorcu sanar" mantığı kaza da sizi korumaz
-
05 Aralık 2016, 20:16
Mexico adlı üyeden alıntı
Alpinestars da kullandım, Venom da. Şu an 4riders kullanıyorum. Alpin daha softtu ama 4riders da fena degil. Venomu hatırlamak bile istemiyorum. Bir dahakine 4riders deri ceketi düşünüyorum ama vicdanen rahatsizliklarim var.
Ben şu ürünü aldım 4riders deri mont. Gayet güzel tavsiye ederim. Piyasadaki en ucuz gerçek deri mont bu sanırım....
http://urun.n11.com/mont/4riders-armor-motosiklet-deri-ceket-mont-P96947849?cid=604001&gclid=CMbF67zH3dACFQtfGQodGV8 Lrg&gclsrc=aw.ds
-
05 Aralık 2016, 21:14
-
05 Aralık 2016, 21:20
Valla alpinestar ceketim alpinestar eldivenim var. Montu innnnnanilmaz kaliteli. 0 soğuk 0 su geciriyor korumalari kaliteli (test etmek nasip olmasinda). Eldiven de ayni keza insan kumasinda eldiven de kaliteyi hissediyor. Dengi olan dainese ile aralarinda çok fiyat farki yok. Ama maalesef yurt dışına göre pahali
-
05 Aralık 2016, 23:00
Alpinestars amerikan diye biliyorum. Avrupalı markalara göre pahalı olması normaldir. Bence burada asıl sormamız gereken neden yerli markamız yok. (Kevlar kot üreticisi bir markamız var bildiğim kadarıyla.) Aslında tekstilde giyimde iddialıyız. Ama iş yüksek teknolojili ürün üretmeye gelince ortada yokuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)