Seni uzaktan da olsa sevmek ne kadar güzeldi ! (İroni içerir) ..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cg den önce elektrikli bisikletim vardı bilirsiniz onlarda ses yok bende kontağı açık unutmuşum aldığım ilk gün yanlışlıkla kaza basıp elimden kaçırmıştım ve şöyle bi metre felan sürüklenmişti. ilk günden soğumuştum motordan... geçmiş olsun.. en büyük kazanız bu olur umarım
-
Oncelikle hayirli olsun motorun Allah kaza bela gostermesin insallah.
Fakat bu kadar benimseyerek ve betimleyerek anlatman beni korkuttu.Herkesin ilk motoru yeri ayridir onda ama bu kadar kafayi takip ona gore hayatiniza yon verirseniz kafayi siyirirsiniz soyliyim,normal degil Ufak bi grenaj siyirmasinda zihinsel bulantiya dusuyosaniz eyvah eyvah.
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Oncelikle hayirli olsun motorun Allah kaza bela gostermesin insallah.
Fakat bu kadar benimseyerek ve betimleyerek anlatman beni korkuttu.Herkesin ilk motoru yeri ayridir onda ama bu kadar kafayi takip ona gore hayatiniza yon verirseniz kafayi siyirirsiniz soyliyim,normal degil
Ufak bi grenaj siyirmasinda zihinsel bulantiya dusuyosaniz eyvah eyvah.
Abi sıkıntı yok da işte o an ufak bir paranoya yaşıyor insan neronlarda dalgalanma diyelim .. ;)
-
Bu arada arkadaşlar kışın motorsiklet koruması için mesela ben haftada 1 kez çalıştırıyorum ekstra birşey yapmamız gerekir mi ..
-
blackman2004 adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar kışın motorsiklet koruması için mesela ben haftada 1 kez çalıştırıyorum ekstra birşey yapmamız gerekir mi ..
standart kışlık bakımını yap koy garaja arada sev okşa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)