Saç ekiminden kaç ay sonra kask takılabilir ?
Reklamlar
-
Yılbaşından önce saç ektirmeyi düşünüyorum. Kaç aydan sonra kask takıp motora binebilirim acaba. 1 aya falan yaraları geçer ama kask taksam saçı döker mi ?
Reklamlar
-
Bu sorunun en güzel cevabını saçı ektirdeğin yer cerebilir
Kısaca normal saç kafada kask çok durur ve saçlar nefesiz kalırsa yıpranma ve daha mağdur olursa kırılma dökülme ihtimali var e sende saç ektiriyorsun bol bol oksijene ihtiyacı vardır saç köklerinin
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
-
biz nerden bilelim :D yalnız kask takamıyorsan uyuyamazsında bişey dokanmaması gerekiyorsa
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
biz nerden bilelim :D yalnız kask takamıyorsan uyuyamazsında bişey dokanmaması gerekiyorsa
1-2 hafta ağrısından uyumak zormuş ama saç alınan bölgeyi sarıyolar sırt üstü yatıyosun.
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Bu sorunun en güzel cevabını saçı ektirdeğin yer cerebilir
Budur. Mesela bacak kırıldıktan sonra ne zaman motosiklete bineceğini insanlar ortopedi doktoruna soruyor, bize değil. Bu da aynı şekilde.
Hatta aslında sizin bu soruyu saç eken doktorunuza sorup buradaki erkek arkadaşlar fikir sahibi olsun diye cevabı paylaşmanız daha uygun olurdu.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Budur. Mesela bacak kırıldıktan sonra ne zaman motosiklete bineceğini insanlar ortopedi doktoruna soruyor, bize değil. Bu da aynı şekilde.
Forumda hiç olamaz mı saç ektirmiş bir motorcu. Neden bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Motor bulamadım çıldıracağım cinsinden konulara tepki yok.
-
Motorcunun kel olanı makbuldür ;)
-
İlk 6 ayı geçirdikten sonra herhangi bir sorun yaşamazsın. Eski teknoloji yerini fue yöntemine bıraktı malum. Ancak kafa derisinin dökülmesi, pıhtılaşma, kaşıntı bu süreçte sürekli olacaktır. Ortalama 6 ay sonrası da saçların çıkma süresidir. Bu aşamalarda çok dikkatli olmanız gerekir.
-
04 Aralık 2016, 00:09
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Forumda hiç olamaz mı saç ektirmiş bir motorcu. Neden bu kadar kesin konuşuyorsunuz ? Motor bulamadım çıldıracağım cinsinden konulara tepki yok.
Onlara da tepki var. Ama kaynağından güvenilir bilgi alma şansı varken hiç fikri olmayan insanlardan fikir alma tercihine anlam veremedim şahsen. Şansınıza, forumda konu hakkında bilgili doktor varmış ve cevap vermiş.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
04 Aralık 2016, 14:21
Bi arkadaş soruyorda bu saç ektirme kaça maloluyor aşağı yukarı?
-
04 Aralık 2016, 14:28
Gurnarsson adlı üyeden alıntı
Bi arkadaş soruyorda
bu saç ektirme kaça maloluyor aşağı yukarı?
Bikaç ay önce 2250 diyolardı dolar zammıyla 3000 liranın altında olabilir yine.
-
04 Aralık 2016, 14:36
ee_ee adlı üyeden alıntı
Ya bu nasil bi bakış açısı aman allahim sana geliyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
04 Aralık 2016, 14:59
doktor, doktor, doktoor..
-
04 Aralık 2016, 15:12
Bi arkadaş ektirmişti iki hafta kadar saçın hava alması için şapka bere tarzı bisey takamadı iki hafta sonrası şapkayla gezmişti
-
04 Aralık 2016, 16:02
Abi gözünü seveyim detayları, ekim aşamasını, sonrasını, fiyat vs detaylı şekilde yazarsan yol göstermiş olursun. Ben de yaptırmayı planlıyorum. 20 yaşında kel kaldık.
-
04 Aralık 2016, 16:06
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Abi gözünü seveyim detayları, ekim aşamasını, sonrasını, fiyat vs detaylı şekilde yazarsan yol göstermiş olursun. Ben de yaptırmayı planlıyorum. 20 yaşında kel kaldık.
Benim yaş 28'i geçti iyi dayandı saçlar 10 senedir dökülüyor. Hâla kel dedirtmeyecek kadar saç var tepede. Saç ektirince paylaşırım.
-
04 Aralık 2016, 16:30
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim yaş 28'i geçti iyi dayandı saçlar 10 senedir dökülüyor. Hâla kel dedirtmeyecek kadar saç var tepede. Saç ektirince paylaşırım.
Benim nedenini bilmediğim bir şekilde birden gitti. Üstlerde az var ama saç derisi görünüyor. Etkiliyse gerçekten ben de yaptırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
05 Aralık 2016, 10:53
1 sene rahat olsun kafa diye okumuştum. yeni kalıcı saçlaın çıkması birkaç ayı buluyormuş. bu saçlar bitecek de, kalınlaşıp kökü sağlamlaşacak da, ölme eşeğim ölme?
fiyat? 3000 mi? kaç saç kökü fiyatı bu?
-
05 Aralık 2016, 10:57
Mengu16 şahsen tanımam etmem ama severim seni.
Bilgini ve bildiğini esirgemeyen birisin.
Bana kalırsa hiç bulaşma kardeşim.
Her yaşın, her şeyin ayrı bir güzelliği vardır.
Biz seni böylede seviyoruz ♥ ♥ ♥
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)