Sizlere Kıbrıs'ı Tanıtacak Vlog Yapılsa İlgilenir Misiniz?
Reklamlar
-
Herkese merhaba, önceki konuları okumayan arkadaşlar için; üniversite için KKTC'ye taşındım bir kaç ay önce. Kıbrıs'ta hava Türkiye'nin çoğu yerinden daha sıcak bundan faydalanarak hem motovlog hem de Kıbrıs'ı tanıtacak videolar çeksek ilginiz olur mu, merakınız var mı?
Ambargolardan dolayı parmakla sayılacak kadar firmanın giriş yaptığı ülkede bir Harley-Davidson mağazası var dolayısıyla bir motosiklet kültürü mevcut burada ve tanıtılacak gösterilecek çok fazla konu ve olay var. Örnek videoları aşağı ekliyorum, bunlar sadece instagrama atmak için yaptığım müzikli vloglar. Teşekkürler fikrini belirteceklere
Reklamlar
-
-
Ben 92 de askerliğimi Güzelyurt Mevlevi köyünde yapmıştım.Oraları tekrar görmek güzel olurdu belki bende motorumla bir gün tekrar giderim.
-
Hayırlı yolculuk. Motor ateş ediyor.
-
2009 da lefkosa da askerlik yaptim gorulecek bisey yok her yer kizil toprak
-
Ben izlerim şahsen yalnız belli kriterlerim düzgün ve güvenli sürüşleri seyretmeyi seviyorum mekan gösteren ve hoş sohbet olanları izlerim bu yüzden bazı vlog videoları genelde ilgimi çekmez.
-
Kıbrıs'ta bir şey yok ki
-
4 sene kibrista calistim... gecen sene geri dòndüm Turkiye ye...
ayak basmadik yer kalmadi... her tarafina gittim... butun sinir kapilarina kadar... bir sürü de foto be video var... baslikta acmistim bir kac tane... foto felan lazim olursa ordan alabilirsin...
en cok özledigim şey ise gece kulubu...
-
Hocam Türkiye'den gezi için geleceklere yönelik birşey olursa ben ilglenirim burnumuzun dibi ama gidemedik bir türlü
-
02 Aralık 2016, 18:51
Bende Kıbrısa bisiklet turu yapmayı planlıyorum malum havalar ağırlaştığı için burada orayıda böyle düşünerek biraz durakladım artık mart ayını bekleyeceğiz gibi ama kanalını eklerim
-
02 Aralık 2016, 19:27
Kim izler bilmem de, ben izlerim +1
-
02 Aralık 2016, 19:29
İlgilenenlere teşekkür ederim. Kıbrıs'ta bir şey yok diyen arkadaşlar, Türkiye'den her yıl yaklaşık 50 bin kişi geliyor Kıbrıs'a okumak için bunların içinde motorunu alıp gelen de çok fazla. Akıllarında geldikten sonra aylar geçse bile bir çok soru oluyor, bu arkadaşların sorularını gidermek önemli. Ayrıca yazın bile gezi yapmak isteyen binlerce kişi var ve işlemler nedir nasıl gelinir bilinmiyor. Bir çok konu var Kıbrıs'ta bir şey yok demek yanlış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)