Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hyosung 2. el piyasası nasıldır?

REKLAM ALANI
    burdizo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw f 650 GS
    mt. dostlarım...
    twister kullanıyorum ve satılığa çıkardım..
    tarz değiştirip racing bir makina alacağım..fiyat olarak hyosung GT250r beni cezbediyor.
    acaba hyosung un 2. el piyasası nasıldır? satmak isteyince twister gibi taliplisi çok olurmu.? içinizde motosiklet galeri olan alım satım işi yapan arkadaşlar vardır. lütfen bilgilendirirmisiniz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    burdakı arkadaslar bılgılendırecektır ama burayada bı bak ıstersen www.sahibinden.com
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    bmw f 650 GS
    internetteki ilan sitelerinden inceleme yaptım.. ben özellikle bu makinayı alıp satan lardan bilgi almak istiyorum. 2. el satımı kolay mı

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    az sonra hyosungcular damlarda benım bıldıgım kadarıyla 2. el pıyasası fena degıl satacagın zman satılır otekı cın malları gıbı zor satılmaz sorun cıkarmadıgı ıcın
    Yeni yine yeniden

csunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    sahibinden.com hikaye bence.. daha ucuza bulursun piyasada gezinirsen.. ama daha erken.. pek fazla 2. el bulabileceğini sanmıyorum henüz uygun fiyata.. yeni motor çünkü..

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    kesinlikle satmak istediğinde twister kadar kolay taliplisi olmayacaktır en azından şimdilik bunu zaman belirlicektir, motor kalitelimi dersen bence kaliteli ama malesef çoğu yurdum insanı bunu bilmiyor bazıları için halen motor deyince akla 4marka geliyor (yamaha,honda,suzuki,kawasaki)
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

Motosikleti
    bmw f 650 GS
    arkadaşlar bu motosikleti alıp satan yokmu hiç.. motosiklet alım satımı yapanlar yazmak istemiyorlar mı?
    hyosungu elemek durumunda kalacağım. 2. eli olmayan bir motoru almak istemem yine honda düşünmeye başladım

ariulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150t
    Arkadaşım bn sence twisterına dewam et

twıns_cbr125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fromalanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle satmak istediğinde twister kadar kolay taliplisi olmayacaktır en azından şimdilik bunu zaman belirlicektir, motor kalitelimi dersen bence kaliteli ama malesef çoğu yurdum insanı bunu bilmiyor bazıları için halen motor deyince akla 4marka geliyor (yamaha,honda,suzuki,kawasaki)
    tabıkıde 4 marka gelıcek cunku WE KALITELI MALLAR onlar JAPON ben twister kullanıorum motorum tek kelımeyle muhtesem ben bunu 3 ay once 150 e dayadım we motorum enkazdı su an ole deıl motor 5500 ytl ı gordu zaten pıyasası bu sımdı bı ılan wersem kafadan on kısı gelır eeeee HONDA HAYAT ONDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler