hyosung 2. el piyasası nasıldır?
Reklamlar
-
mt. dostlarım...
twister kullanıyorum ve satılığa çıkardım..
tarz değiştirip racing bir makina alacağım..fiyat olarak hyosung GT250r beni cezbediyor.
acaba hyosung un 2. el piyasası nasıldır? satmak isteyince twister gibi taliplisi çok olurmu.? içinizde motosiklet galeri olan alım satım işi yapan arkadaşlar vardır. lütfen bilgilendirirmisiniz..
Reklamlar
-
burdakı arkadaslar bılgılendırecektır ama burayada bı bak ıstersen www.sahibinden.com
Yeni yine yeniden
-
internetteki ilan sitelerinden inceleme yaptım.. ben özellikle bu makinayı alıp satan lardan bilgi almak istiyorum. 2. el satımı kolay mı
-
az sonra hyosungcular damlarda benım bıldıgım kadarıyla 2. el pıyasası fena degıl satacagın zman satılır otekı cın malları gıbı zor satılmaz sorun cıkarmadıgı ıcın
Yeni yine yeniden
-
sahibinden.com hikaye bence.. daha ucuza bulursun piyasada gezinirsen.. ama daha erken.. pek fazla 2. el bulabileceğini sanmıyorum henüz uygun fiyata.. yeni motor çünkü..
-
kesinlikle satmak istediğinde twister kadar kolay taliplisi olmayacaktır en azından şimdilik bunu zaman belirlicektir, motor kalitelimi dersen bence kaliteli ama malesef çoğu yurdum insanı bunu bilmiyor bazıları için halen motor deyince akla 4marka geliyor (yamaha,honda,suzuki,kawasaki)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
arkadaşlar bu motosikleti alıp satan yokmu hiç.. motosiklet alım satımı yapanlar yazmak istemiyorlar mı?
hyosungu elemek durumunda kalacağım. 2. eli olmayan bir motoru almak istemem yine honda düşünmeye başladım
-
Arkadaşım bn sence twisterına dewam et
-
18 Ağustos 2006, 02:09
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler