Motovlog çekimleri hakkında yardım - fikirleriniz ?
Reklamlar
-
arkadaşlarım abilerim merhabalar hepinize hayırlı geceler
sj5000wifi kask kamerası almıştım güvenlik amaçlı düşündüm ilk başta fakat sonradan motovlog neden olmasın diye düşündüm fakat çok sayıda da motovlog var hepimiz biliyoruz. Şuan tabiki herkes gibi acemilik aşamaları benimde. Motosiklet camiasında yeniyim henüz sadece bir scooterla başlamıştım fakat motosiklet o kadar keyifli geldiki 8. ay olmadan elimdeki scooteri satmadan kendime yeni motosiklet aldım , kaskımı montumu eldivenimi ekipmanlarımı şimdiki motorum scooterdan daha seri ve hızlı olduğu için biraz daha kaliteli bütçe artırarak yenileri ile değiştirdim derken birde kamera aldım. Dün deneme amaçlı ışıkta beklerken kayıt esnasında kırmızıda geçen minibüscülere denk geldim ve editleyip onu küfürlü bir sözle montajladım dolayısıyla tepki aldım biraz sayko bir paylaşım oldu kusuruma bakmayın. Sizce ne tarz şeyler çekmeliyim
birde tavsiyeleriniz nedir şuan mesela video kayıt yapıyorum ama ses kaydında sıkıntı var harici mikrofonu telefona bağlıyorum normal konuşurken sorun yok ama hareket halinde dış ortamın sesi çok net çıksada rüzgar sesi olmasada benim ağzımın ucundaki mikrofonda benim söylediklerim hiç birşey çıkmıyor bu neden olur ? Harici mikrofon monte etmek istemiyorum çünkü su geçirmez kabı delersem yazın tatilde su altı çekimi felanda yaparım diye düşünüyorum sizler ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler hoşçakalın
Kanalımı izlemek isteyen arkadaşlarım için youtube moto analiz yazıp çıkan videoları seyredebilirler
https://www.youtube.com/channel/UCLV...EgwvJfvDdB4Rrw
Reklamlar
-
-
Emre Fırat adlı üyeden alıntı
arkadaşlarım abilerim merhabalar hepinize hayırlı geceler
sj5000wifi kask kamerası almıştım güvenlik amaçlı düşündüm ilk başta fakat sonradan motovlog neden olmasın diye düşündüm fakat çok sayıda da motovlog var hepimiz biliyoruz. Şuan tabiki herkes gibi acemilik aşamaları benimde. Motosiklet camiasında yeniyim henüz sadece bir scooterla başlamıştım fakat motosiklet o kadar keyifli geldiki 8. ay olmadan elimdeki scooteri satmadan kendime yeni motosiklet aldım , kaskımı montumu eldivenimi ekipmanlarımı şimdiki motorum scooterdan daha seri ve hızlı olduğu için biraz daha kaliteli bütçe artırarak yenileri ile değiştirdim derken birde kamera aldım. Dün deneme amaçlı ışıkta beklerken kayıt esnasında kırmızıda geçen minibüscülere denk geldim ve editleyip onu küfürlü bir sözle montajladım dolayısıyla tepki aldım biraz sayko bir paylaşım oldu kusuruma bakmayın. Sizce ne tarz şeyler çekmeliyim
birde tavsiyeleriniz nedir şuan mesela video kayıt yapıyorum ama ses kaydında sıkıntı var harici mikrofonu telefona bağlıyorum normal konuşurken sorun yok ama hareket halinde dış ortamın sesi çok net çıksada rüzgar sesi olmasada benim ağzımın ucundaki mikrofonda benim söylediklerim hiç birşey çıkmıyor bu neden olur ? Harici mikrofon monte etmek istemiyorum çünkü su geçirmez kabı delersem yazın tatilde su altı çekimi felanda yaparım diye düşünüyorum sizler ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler hoşçakalın
Kanalımı izlemek isteyen arkadaşlarım için youtube moto analiz yazıp çıkan videoları seyredebilirler
https://www.youtube.com/channel/UCLV...EgwvJfvDdB4Rrw
tlf a bağladığın mic kaskın içinde tam ağzının karşısına sabitle batla falan. mic alıcısı biraz aşalarda kalırsa düzgün ses kaydı alamazsın. ayrıca mesela buff kullan, buffın içine ağzının yanına koy mikrofonu öle dene, mic girişinin üstüne pamuk sar rüzgarı etkisini azartır öyle dene. sana birkaç fikir.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
-
iyi de güzel kardeşim, sen kendin kural ihlâli yaparken, başkasının yanlışına dikkat çekmen ironik olmuyor mu?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
iyi de güzel kardeşim, sen kendin kural ihlâli yaparken, başkasının yanlışına dikkat çekmen ironik olmuyor mu?
Tabiki haklısınız hata bu sonuçta hepimiz yapıyoruz ister istemez fakat mümkün olduğunca hata yapmamaya çalışıyorum mesela bir motorun araçların arasında durmasıyla kırmızı ışıkta geçen sürücünün hatası aynı değil diye biliyorum . Kırmızı ışıkta geçmek bildiğim kadarıyla 10 aslı %100 kusurlu bulunan suçlardan birisi , arkadan çarpmakta aynı şekilde :/
-
Küfüre karşıyız
-
Motovlog cekenleri cok dert etmissiniz izlemeyin olur biter
yada alun sizde cekin illa herkes binlerce kez tiklancak diye kural yok
izlemiyorum oluyor bitiyor zaten merak etme
bugune kadar 2-3 videom vardır gezilerimdeno kadar , oda kendime hazırlamışımdır hatıra olsun diye.
-
Bir ara herkesin vine çekmeye çalışması gibi birşey bu.Elini sallasan vlogera çarpıyor.Kimse kusura bakmasın ama gereksiz bir bilgi kirliliği meydana geldi.
-
03 Aralık 2016, 02:43
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Küfüre karşıyız
Teşekkürler bunu tespit ettim bende Sonra ki videolarım da kısmet olursa küfür vb içerikler bulundurmamaya çalışacağım
berkcigdem adlı üyeden alıntı
izlemiyorum oluyor bitiyor zaten merak etme
bugune kadar 2-3 videom vardır gezilerimdeno kadar , oda kendime hazırlamışımdır hatıra olsun diye.
Ne güzel aslında keyifli birşey bana kalırsa , cevabım içinde kusura bakmayın sadece yardım ve fikir isterken alaycı cevap olarak algıladım resmi , teşekkürler
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Bir ara herkesin vine çekmeye çalışması gibi birşey bu.Elini sallasan vlogera çarpıyor.Kimse kusura bakmasın ama gereksiz bir bilgi kirliliği meydana geldi.
Cevabınız için teşekkürler o konuda katılmamak elde değil tabiki misal bir zincir nasıl temizlenir diye aradığım zaman aynı konu yüzlerce kişi tarafından hazırlanıp kaydedilmiş oluyor . İyi birşey değil tabiki fakat buna çare yok ki efendim her geçen gün yeni bir kişi katılıyor motovlog olarak söylemiyorum genel anlamda. Bilgi kirliliği daha çok artacak çünkü herkes birşeyleri tecrübe ediniyor herkes birşeyleri paylaşma gereği duyuyor mutlaka malesef burada elden birşey gelmiyor. Youtube'da oynadığı oyunun ekran görüntüsünü paylaşarak ayda 17 18 milyar para kazanan çocukta var 16 yaşında , bir yandan işsiz bu işle para kazanıp parasını çıkaranda var . teknoloji arttıkça bunlar olacak şeyler malesef , hayırlı geceler
-
03 Aralık 2016, 02:50
Ben bu youtube furyası ne zaman patlayacak onu merak ediyorum.Kimseye bir düşmanlığım yok ama sonunu görmeyi merak ediyorum
-
03 Aralık 2016, 03:02
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Ben bu youtube furyası ne zaman patlayacak onu merak ediyorum.Kimseye bir düşmanlığım yok ama sonunu görmeyi merak ediyorum
Yakında el atar devlet ücretli bişeye çevirirler mutlaka video yükleyenler için ordanda bir vergi veririz artık
-
03 Aralık 2016, 03:03
Yakında el atar devlet ücretli bişeye çevirirler mutlaka video yükleyenler için
ordanda bir vergi veririz artık
Vergi veriliyo zaten haberin yok mu Pinti Panda'nın bu konuda Vergiler başlıklı bir videosu vardı.
-
03 Aralık 2016, 08:03
"almıştım güvenlik amaçlı düşündüm"
güvenlik le tedbiri karıştırmamalısın
enbüyük şovalye(donkilot"don quijote")ye saygılar
-
03 Aralık 2016, 08:38
qıp adlı üyeden alıntı
"almıştım güvenlik amaçlı düşündüm"
güvenlik le tedbiri karıştırmamalısın
enbüyük şovalye(donkilot"don quijote")ye saygılar
yorumlarına bakıyorum da yeni trolümüz müsün yoksa samimimisin bilemedim.
-
03 Aralık 2016, 13:34
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Vergi veriliyo zaten haberin yok mu
Pinti Panda'nın bu konuda Vergiler başlıklı bir videosu vardı.
Vallahi haberim yoktu bir takim kesibtiler oluyordu ama bilemedim simdi )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)