Suzuki açılışı yapmış beyler bayanlar, daha bunlar 2016 model.
http://motosiklet.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx
Suzuki açılışı yapmış beyler bayanlar, daha bunlar 2016 model.
http://motosiklet.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx
Honda'ya da bugün bir miktar zam geldi diye duydum.
yamaha hadi yapıştır cevabı r25 18.000 filan olur
2017 yaz basinda SV650 almayi umut ediyordum. 27450'den 31950'ye cikmis fiyati. 4500 lira zam gelmiş. Motor olayi benim icin buraya kadarmış. Hadi hoscakalin gencler.
Kendi teknolojimiz ve ekonomik özgürlüğünüzü kazanmazsak bu adamlar daha coook at oynatır buralarda..
Yok mu bir babayiğit...
Yamaha'dan cevap gecikmeyecek.
Los Angeles'teki fuarda MT07 sergilenmiş.
Abs'li 07'nin fiyatı 28.100 denmiş.
Ek olarak ABS'siz 07'ninde üretimi durdurulmuş.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
vanvan125 de indirim varmış ellerinde patlayan mal oldumu nasılda indirim taksit vs yapıyorlar..
vanvan125 alan varmıdır acaba...Allah akıl fikir versin bu plazada masa başında oturan üst düzey şabalaklara...
12.250 TL 1.000 TL indirim 11.250 Veya KoçFinans - 10.000 TL'ye 24 Ay 475 TL Taksit %0,89 vade farkı ile
Eskiden japon alınan parayla şimdi çinli zor alınıyor teşekkürler reis
VANVAN125 ler 9900 tl ye hepsi buradaydı birkaç gün kaldı sonra kaldırdılar kampanyayı
27450 den fiyat artışı fena olmuş bende niyetlenmiştim sv 650 a ya
gsxr600 e 2 bın , gsxr750 ye 4 bın zam , daha 2016 modeller yanlız sunu unutmamak gerek usd try son 1 ayda nerdeyse 3.00 dan 3.50 ye geldı yanı %16 kusur kur hareketi.Bunların yansımaması mumkun deıl. Daha petrolu bekleyın , varil fıyatı vıyana opet kararından sonra 2 gunde %13. Daha gelecek zamlara bakın
Kan Grubu : 0 Rh + , Kan İhtiyacı Olursa İletişim : 0538-053-95-73 . Okulum dolayısıyla Afyonda bulunuyorum. Bursa'da ihtiyaç olursa hemen Bursaya dönebilirim Can Önemlidir
Tlnin dolar, doların da yen karşısında değer kaybetmesiyle olan olmuş artık. Utanmasalar Triple street ile aynı fiyat yapacaklar. Anlaşılan o ki 2017, 2016dan daha kötü olacak ekonomik olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
Beton yığmak daha avantajlı geliyor arkadaşlara. Zaten İstanbul'daki onca ucubeyi kime kaktırıyorlarsa bi bitmediler.
Beyler abd ve avrupa fıyatlarını kontrol ettınız mı ? onlarda ne kadarlık fark var bır oncekı seneye gore ? ayrıca sunu yazdım bugun yamaha 2017 model r1m ıcın 102 bın tl fıyat yazdı,on sıprası formu var sıtesınde.Gecen yıl 99 bın tl ıdı yanı 3 bın tl lık zam buda %3 gıbı oluyor.Su an ordan bılınen tek gercek fıyat oldugu ıcın bunu yazdım. 99 dan 102 ye.Dıger modellerde ne olur gorucez.
Kendı meslegım olarak, ekonomı ıle ılgılı uzun uzun bır analız yapardım fakat sunu soralım mortage krızınden sonra abd para polıtıkasını tamamen genıslmeye yonelık belırledı, yanı faızı 0 a ındırdı pıyasaya bol mıktarda usd verdı.O donemde abd tarafından ozellıkle degersızlesmesını ısteyen abd sayesınde tum para bırımlerıne karsı deger kaybettı.Bu donemde tum marıfetı kendı uzerıne alan bır ekonomı yonetımı vardı kımse abd nın polıtıkalarından bahsetmıyordu bugun ıse abd dekı turbulansdan kaynaklandıgını devamlı ordakı gelısmelere tum durumu baglıyorlar
Rambo'nun ilk kan serisi gibi : Haşırtttttt
kimse motorunu satıp değişmek gibi maceralara girmesin,olmayan ve alacak olanda 2 ci el baksın
bu fiyatları gören 2. el satıcıları sanki fiyatlarını aynı tutacaklar..
gsxs 1000 naked olan 43 bin liraydı lan ne kadar ucuz şu döneme göre diyip iç çekiyordum.52.000 lira olmuş +9000 zammı gelir allah aşkına.bu arada mt7 fiyatı bende duydum.28.500 abs
Hani neydi o Şankay üçlüsü mü, Çankay şek beşlisi mi, neydi o muhterem, aha ona girdik miydi, iş tamaaam, her şey hallolur maraklanma gurban, o zaman dolar neyin umrumuzda olmaz. Hele bi başganlık süstemü gelsün ahan da gör bak sen daha sorun neyin kalıyo mu melmekette, hey gidinin heyyy. O zaman en gıral mötürü çekeceğem altıma gardaş...
Bir akıl tutulmasıdır aldı yürüdü çevremizde. Haber kanalları ekonomi yerine sistem tartışması yapıyor, hatta kimisinde öteki gündem diye cin, peri, uzaylı filan tartışması, hey yavrum heyy, bize ne dolardan, yurodan, benzinden, bak ötv artacak diye bayilerde millet kuyruk olmuş sıfır araba almak için, demek ki kriz yok keriz var arkadaş... ben arabamı motorumu alabiliyom mu tamaaam, gerisini boş veeer, ufo, uzaylı, peri peşine düşerim aga.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)