SV650 almaya o kadar yaklaşmıştım ki elimde patladı benim de. yapacak bir şey yola eldekilerle devam edeceğim
SV650 almaya o kadar yaklaşmıştım ki elimde patladı benim de. yapacak bir şey yola eldekilerle devam edeceğim
aynen bende mt 07 ve sv650 diyordum sv bir tık daha yakın geliyordu fiyat farkına rağmen ama bu zamdan sonra ya mt 07 yada daha düşük fiyatlı bir şeylere bakacağız artık geçmiş olsun
iyi geçirdiler
rahmetli Levent Kırca'nın değimiyle "zam değil zamcık"
oha ulan ben 2014 inazuma f i 13 e satamıyorum adamlar 17700 koymus
yetmez ama evet..
hatta az bile...
durmak yok yola devam. elhamdülillah..
Akıl başa gelmedikçe bize haktır..
Siz ne anlarsınız?
Hepiniz okumuş CEHAPE zihniyetisiniz.
Faiz lobisi gibi İsrail gibi Reis'imizi eleştiremezsiniz!!!!1!!!111
Ben hep 20TL lik benzin aldığım için beni etkilemeyen zamlardır.
En temizi kawasaki bu ibnelerin yönetimine güven olmayacağını bildiği üzere her zaman Euro bazında satıyor . Zam falan yok derdi olan gitsin hökümet böyüklerine anlatsın .
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
işte onu diyorum..
yine bir kıbrıs savaşı mı yaşamak lazım?
bir üretmeliyiz, belki üç beş sene zorlanırız ama anadolu marka bir motosikletimiz olsaydı,
250-300-500-600-800-1000+
her segmentte ve her modelde..
pakistandan neyimiz eksik?
bakın havelsan, aselsan..
cep telefonu çıkarsak bile ülke ekonomisi zıplar..
ki antepte üretim yapan concorde, yumatuvar..
mersin de jameson oto teyp ve ses sistemleri..
yabancıya özentiliğimizden ismi bile türk değil markaların..
derdim milliyetçilik değil, kafatasçılık değil.. bilen bilir ama bu gemi hep başkalarının üfürüğüne göre yön almamalı..
batarsak hepimiz batacağız, ilerlersek hepimiz.
dünya bizi kıskanıyor diyoruz..
hayır, dünya bizimle dalga geçerken korkuyor.
çünkü uykudaki deviz.
bu yer altı rezervleriyle
bu yer üstü nimetleriyle
üç tarafı deniz olması, dünyadaki en önemli şehirlerden biri olan istanbul,
kahvehanelerde ve işsizlikten başıboş dolaşan kayıp işgücü..
bunlar ufak şeyler değil.
bu insanlara yapacakları şeyi gösterip iyi bir eğitim ve imkan verirseler
ortaya çıkacak eserin güzelliğinden tüm dünyanın şüphesi yok..
işte ekonomimizle bu yüzden oynuyorlar.
top-tüfek savaşları 19. yüzyılda kaldı..
artık savaşlar, ekonomi ve siyasi dalgalanmalarla, istikrarı sarsmakla yapılıyor..
ya Şah ya da Mat!
ortası ortadoğu işte..
bunu masal dinleyen çocuklar dahi öğrendi..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
keşke türkiyede tl ile parçaları maal eden tamamen yerli küçükten büyüğe cc motor üreten bir motosiklet markamız olsaydı :(
Dün markette KURU FASULYE nin kilosu 19.90 tl di. Hayırlı olsun
Bu sizin yazdıklarınız, kızmayın ama bu saatten sonra ancak devrimle olur, başka türlüsünü kimse size yaptırtmaz, artı yapan da olmaz. O kahvehanede yatan işgücü şu andaki yatış kafasıyla öyle her işi beğenmiyor çünkü, zihniyet devrimi başta olmak üzere genel bir devrim gerekir ki, onu da ülke bazlı yaptığınızda yine bi tarafınızı bellerler, dünya çapında yapacak devasa organizasyon desen, bunca istihbarat servisi, medyası, hoollywood'u bu olmasın diye debelenmede zaten daimi manipülasyonla. Bu sebeple sizin dedikleriniz olmayacak iş değil ama esaslı bir devrim (bahsini ettiğim ille de sosyalist devrim olmayabilir, bu dünya çapındaki sisteme ve yine dünya çapındaki zihniyete ve temelde de memleket çapındakine karşı olması şarttır ama) gerektirir, bunu yapacak da esaslı bir lider ve çengilik yapıp yolundan dönmeyecek kafası ütülenmemiş bir halk.
Umarım tarıma gerekli önem verilirde ekmeği, nohutu, fasülyeyi uygun fiyata alabiliriz. Çünkü tarım ülkeniz için zincirin 1. halkasıdır...
İnazuma F 17.000 tl mi ucuz olmuş 20 bin olsa daha iyidi şimdi devlete yeterince katkım olmadığı için gidip camide günah çıkarıcam.68 milyon kişi 2 milyon kişiye bakmak zorunda...
Ybr ye devam.Bu arada ben hep 5 liralık alıyorum onuda alamıcaz
İnsanlar eskiden iyi kötü yükseltebiliyordu, şimdi olanı korumaya uğraşıyorlar...
İyi ki inazuma almamışım çalınınca çok üzülürdüm :D
Hindistan rupisi ne durumda acaba Bajaj'a zam gelmese bari.
İnazuma f , 17 binse yeni gelecek vstrom250 20 bin mi olacak??. Vstrom 250 20 bin tl olursa mt-07 kac olacak cb500 kac olacak ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)