Change.org ile oluşturduğumuz kampanyaya destek olalım..
https://www.change.org/p/karayollar%...-hale-getirmek
Change.org ile oluşturduğumuz kampanyaya destek olalım..
https://www.change.org/p/karayollar%...-hale-getirmek
change.org da yapılan imza kapayaların sadece %1i gerçekleştiriliyor Bunlar fasa fiso kimse görmeyecek. Eğer başarılı olsun istiyorsak direkt karayolları genel müdürlüğüne tek tek mail atmak gerek. hatta direkt millet vekillerine
evet, iğne ile idam istiyorum ben. uyutarak idam olmalı.
Beyin naklide yapmalılar bence tıp ilerledi malum beyinden yoksun kişilerde görüyorum bu aralar sözüm sana değil konuyu açan arkadaşım üstüne alınma..
ben imzaladım,imzalarsanız ne kaybedersiniz arkadaşlar.
Ne zaman ciddi bir konu acilsa *oka sariyor. Sonra trafikte sıkıstırılmaktan, adam yerine konmamaktan yakinirsiniz.
bu bariyerlerin bir uzuvu koparması için çarpma şiddetinin minimum ne kadar olması gerektiğine dair bir veri var mıdır ?
asıp keserek idam edilirse bu barbarlık olur ve müslümanlıkta bu günahtır, yani idam kabul noktasına geldiğimizde amacımızdan uzaklaşmamak lazım. sonuçta amaçlanan şey bu insanları ruhlar alemine göndermek. asıp kesmenin bir anlamı yok.
idam geldiğinde yapılması gereken şey uyutarak idam etmek. o asma kesme elektrik verme mevzuları tamamen görsel şölen ve zulümdür. ama en doğrusu allahın verdiği canı bizim almamamız.
ben idam olsun istemiyorum. acıyorum ben dayanamıyorum. bir canı almak son çare oda kendi canınızı kurtarmak için.
kötü bir anım aklıma geldi, bir anda içim burkuldu. arkadaşlar ne olursa olsun karşıdaki insanı incitmemeye çalışın. ne olursa olsun, hakimiyeti gücü elinize alın yada mümkünse boş verin ama yinede can yakmayın. bu dünya hiç birimize kalmaz, zamanımız dolduğunda bizde öleceğiz. arkamızdan güzel konuşulsun.
XMAX TÜRKIYE'YE BU GÜZEL YAZIYI VE ANLAMLI FOTOĞRAFI HAZIRLADIĞI İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER
Bilinçli olarak büyük harf kullandım
tamamen katiliyorum.
change.org'da acilan konulardan, sikayetlerden dolayi somut bir sey yapildigini gormedim, duymadim.
emin olun;
"This petition will be delivered to:Karayolları Genel Müdürlüğü
ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı
TÜRKİYE İNSAN HAKLARI KURUMU" nda bunlari okuyan, inceleyen, uzerine tedbirler alan birileri vardir!!!
1 more decision maker...
İmzaladım.
Butun meclis zaten mesaiye basladigi gibi change.org'a bakiyor.
Yahu bi bitmediniz.
Bunun tek yolu ankaraya kadar kicini kaldirip sureceksin en az 5000 motor, orada tek tek dilekce vereceksin. Ne zaman anlayacaksiniz?
Biktim abi facebook motorcularindan gercekten.
Bu bebege fatiha diyorsan paylas, motosikletler farkedilsin istiyorsan imzala, bu arkadasa bir begeni bir yardim, bu kariyi 10 kere begen kapinda bu boyle gidiyor.
Yeter aga?
Bireyleri arasında en kuvvetli bağ olan camia motsiklet camiasıdır. Eğer bu millet asılırsa sonuç alınır bence . Ben imzaladım herkes imzalamalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
Güzel fikir bencede önümüzdeki sezon meclis kapanmadan Ankaraya doluşursak bayaa ses getirir . Düşünsene Ankaranın sokakları caddeleri Türkiyenin her tarafından gelmiş yüzbinlerce motosikletliyle dolmuş Dünya medyası bile haber yapar ... Bu işe sağlam organizasyon lazım yapabilecek kim varsa çıksın ortaya.
muhabbeti demleyelim...
bende imzaladım,kesinlikle değişmeli bu bariyerler en az bu linkteki gibi olmalı
http://www.scooturk.net/forum/scoote...rincilik-ödülü
İmzaladım. 5 saniyemi aldı.
Bence dilekçe göndermek bile işe yarayabilir illa ankara sokaklarında doluşmaya gerek yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)