Kendi kullandığı motor 2.7 sn de ulaşıyor mu 0 dan 100 e? Güldürmesin adamı
Anlamayan adama geçir zaten, ağğğbi bende zezere bindörtyüz vardı...
Kendi kullandığı motor 2.7 sn de ulaşıyor mu 0 dan 100 e? Güldürmesin adamı
Anlamayan adama geçir zaten, ağğğbi bende zezere bindörtyüz vardı...
Millet neden genellikle tofaşla mercedes bmw'yi kıyaslıyor.Neden renoyla kıyaslamıyor.Çünkü tofaş apaçi imajı çizmiş bir araba.Cg'nin kullanıcı kitlesine bir bakın anlarsınız
@ZümeR kardeş o konuyu açan bendim. Giydigim ekipmanlar toplam 450 tl tutuyor şuan yani en ucuzları en dandıklerı bindigim motor ybr yani bnların neyi ile hava atıcamda şow yapıcam. Millet ne giyiyor diye merak ettim belki beğenirim alırım diye çok boş muhabbet yapıyonuz kısacası.
Ybr forever
Facebooktan aldığın fotoğrafla neobirzenci nickli arkadaşın konusunun hiçbir alakası yoktur. Zümer nickli arkadaş sadece görüşünü belirtmiyor, başka bir konunun içerisinde, başka bir üyenin konusuna taş atıyor. Konuyu açan arkadaşı ve cevap yazan insanları, bende dahil (o konunun icerisinde ) yargıladı bence. Özgürlükte biyere kadardır. Ekipmanlarını göstermek saçma geliyorsa yazmak, katılmak zorunda değil kimse ve bu konudaki fikrini uygun bir dille belirtebilir ki gerek bile yok.
Ekipmanlarımızı burada göstermenin görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum. Şayet benim arkadaşlarım yeni bir ekipman alsa hemen incelemek görmek isterim, nereden, nekadara almış merak ederim, yorumunu dinlemek isterim.
Ya da yolda yanımdan geçen, yanımda duran bir motosikletli arkadaşın ekipmanları dikkatimi çekebiliyor vakit olursa uzaktan rahatsiz etmeden "neymiş" diye inceleyebiliyorum kendi kendime.
Ekipmanlar gerçekten hoşuma gidiyor. Ekipmanlarını koyan arkadaşların, ürünlerinede hoşuma giderek baktım. Birbirimizle, kullandıgımız ürünleri paylaşmanın bir yüzsüzlük, görsüzlük, hava atma neyse artık ondan olduğunu düşünmüyorum. Eğer ekipmanları yazmanin, gostermenin hava atmak, gorgüsüzlük olduğunu düşunen varsa, avatarının altındaki "motosikleti: xxx" yazan kısmıda boş bırakması gerekirdi malum... Bu yüzden çok gerekli bir muhabbet değil.
Yer vardır, yer vardır.
Facebook üzerinde durum yerinde bunların fiyatı yazılıyorsa şayet ben bunu görgüsüzlük olarak kabul ederim.
Burası motosiklet forumu,
Burda paylaşılması ve bu iyi, bu kötü şeklinde tartışılması gayet normaldir.
Umarım demek istediklerimi yanlış anlamadın.
Saygılar
Malesef cb125E ile benzinliğe yanaşmak ile 2013 ninja 636 ile yanaşmak arasında çok fark var.. Sadece benzinliğe yanaşmak değil, nereye yanaşırsan yanaş baya bir fark var.. ''Ye kürküm ye'' diye boşuna demiyorlar..
Şahsen benim için altında AGK, UGK, SLK olmuş umrumda değil.. Kafasında kaskı,sırtında montu, eldiveni vs var ise benim için motorcudur ve saygı duyarım.. Eğer ki atlet don binip tanga terlikle gazlıyorsa altında H2R bile olsa benim için denyonun önde gidenidir ve görmezden gelirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)