Brezilya'da fena bir motosiklet takibi...
Reklamlar
-
Brezilya sokaklarında sıradan bir gün, kaçan motosikletli, kovalayan polis de motosikletli.
Ama aksiyon tavan.
(Videonun sesini biraz kısın derim.)
Video açılmasında sorun varsa buradan da izleyebilirsiniz.
http://www.liveleak.com/view?i=5ee_1480448454
Reklamlar
-
Ne kadar enteresan birşey videonun başındaki motoru es geçiyor kendi halinde giden elemanın peşine düşüyor.
Belki ihbar felan olabilir olayın aslı astarını bilemeyiz belki .
Ben şahsen ilk baştaki ters yönde gidiyor diye onun peşine düşeceğini sandım baktım onu geçti gidiyor.Bi ara polis gazlamaya çıktı sandım
-
Ergenmisiniz arkadaşlar siz ? Duyanda Texas Polisiyesi fln sanacak.
-
-
bu tarz bir sürüşle 4 dakika boyunca o adrenalinle ilerleyebilmek herkezin harcı değil bence, suçluya ve polisede birer alkış benden
-
Eleman ufak motorla iyi kaçtı ama
-
ne iğrenç siren varmış oralarda. burdakilerin gark gark sesi bile daha iyi.
bu arada gerçekten iyi kovalamacaymış.
-
Onu bunu bilmiyorum da ikiside benden iyi motosiklet kullanıp benden iyi manevra yapıyor bu ne arkadaş
-
Brezilya da iki tip polis vardır. Birisi bizim polisler gibi iç işlerine bağlı olan polis. Bunlar genelde yoz, rüşvetçi tipler olur. Diğeri Federal Polis olan Askeri polis. Polícia Militar diye geçer. Bir şekilde oraya giderseniz bu arkadaşlara hiç bulaşmayın gözünüzün yaşına bakmazlar. Zorlarsanız adamı çat diye vururlar kimse de hesap sormaz bunlardan. İlk elden yaşamışlığım var biliyorum. Daha detaylı bilmek isteyen Tropa da Elite filmini izleyebilir. Abartmadan direkt anlatan süper bir filmdir. Özellikle ilk film. Neyse. Bu elemanların ROCAM adında motosikletli genelikle 250cc lik WR motosiklet kullanan tek kişilik ekipleri var. Bunların takiplerini de facebook dan, youtube dan izleyebilirsiniz.
Edit: Video yu izleyince sonunda gördüm bu takibi yapanlar da ROCAM
https://www.youtube.com/channel/UCAL..._6ZMvQk9L9Pl8g
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
Ha bir de neymiş. Suçlu kovalamak için o eşşek kadar 1200 lük ağır endurolara ihtiyaç yokmuş.
-
02 Aralık 2016, 09:32
Kimse bizim yunusların eline su dökemez. 2:18 saniyesinde kaçan suçluyu, kamyonete tekme atarak durdurmaya çalışsan yunuslarımızdan ders alsınlar brezilyalı yunuslar
-
02 Aralık 2016, 22:05
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Brezilya da iki tip polis vardır. Birisi bizim polisler gibi iç işlerine bağlı olan polis. Bunlar genelde yoz, rüşvetçi tipler olur. Diğeri Federal Polis olan Askeri polis. Polícia Militar diye geçer. Bir şekilde oraya giderseniz bu arkadaşlara hiç bulaşmayın gözünüzün yaşına bakmazlar. Zorlarsanız adamı çat diye vururlar kimse de hesap sormaz bunlardan. İlk elden yaşamışlığım var biliyorum. Daha detaylı bilmek isteyen Tropa da Elite filmini izleyebilir. Abartmadan direkt anlatan süper bir filmdir. Özellikle ilk film. Neyse. Bu elemanların ROCAM adında motosikletli genelikle 250cc lik WR motosiklet kullanan tek kişilik ekipleri var. Bunların takiplerini de facebook dan, youtube dan izleyebilirsiniz.
Edit: Video yu izleyince sonunda gördüm bu takibi yapanlar da ROCAM
https://www.youtube.com/channel/UCAL..._6ZMvQk9L9Pl8g
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
Ha bir de neymiş. Suçlu kovalamak için o eşşek kadar 1200 lük ağır endurolara ihtiyaç yokmuş.
memur rocamsa suçlu da ona göre azılı sağlam bir suçlu demek baya iyi kaçtı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)