TestaSt.11 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Konu 1200 fakat bende 2017 model Ms 950 var ( şase neredeyse aynı). Belkide bir çok motor tecrübesinden sonra aldığım için, çok memnunum.
Beni üzen yada pişman eden herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Fiyat haliyle yüksek fakat bugün aynı segmentte bakacağınız motorlarda da fiyat açısından artık durum pek farklı değil sanırım.
+ : denge, ivmelenme , tasarım , rahatlık , teknoloji olarak 1200 kadar elektronik değil , uygun benzin harcaması, standart egzost sesi bile harika,
hararet yok denecek kadar az, şehir içi ve şehir dışı çok rahat kullanım (debriyaj maneti çok yumuşak) , kıvraklık , performans, güven verici frenleme sistemi, sachs süspansiyon ( çok memnun kaldım), aksesuar çeşitliliği ... hepsi sadece + değil üst seviye
- : fiyat, ön farlar halojen , baz modelinde orta sehpa yok (üst paketi (touring)almak gerek)
Bütçesi uygun durumda olan ve bu tarzı sevenlerin test etmeden geçmemesi gereken bir makina , bayisinde test motoru var, ben test sürüşü yaptıktıktan sonra almıştım. Bana 45 dakika kadar verebiliriz demişlerdi - 10-15 dakika sürüp hemen geri geldim ( güzelden anlayınca) , aynı hafta peşinatı verip almıştım.
sorusu olan arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşabilirim...
sağlıcakla kalın