Cahillik ne güzel her şeyi biliyorsun.
Cahillik ne güzel her şeyi biliyorsun.
Motor zaten vasat, kadran bile doğru hızı göstermiyor..
Allah bilir balatalar da taştan daha sert bir de ıslak..
Sen ne kadar bassan da zaten tutmaz.
Adam ani fren diyor neredeyse 500 mt ancak durabildi..
Başka makinaya binmemiş bilmiyor tabi adamın suçu değil.
Verin amcama kaskolu bi R6 binsin denesin ne nasıl oluyormuş, ışınlanma neymiş öğrensin..
"Yav biraz önce motor üstündeydim, şimdi ambulanstayım..
Nasıl ışınlandım ben buraya birden bire.?"
O değil de elamandaki revit pantolonu (deri sanırım) pantalonu görünce "Adaletini dünya " dedim
bu herif zihinsel engelli , bi kanalı daha vardı kavalının kırılmadığını kanıtlamak için direğe tekme atıyodu
Kaç yıl önceydi hatırlamıyorum ama bi forumda bu konuları direk açarak insanları ikna etmeye çalıştığı günleri hatırlıyorum herkes şok olmuştu. Yıllar sonra tekrar karşılaşmak bile ürkütücü. Ardakaşın hala yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum.
Mesafe arttıkça merminin hızının arttığını düşünecek kadar fiziğe hakim bir beyefendi.
Arkadaslar ben de ahiret frenini kesfettim 190la giderken laaaak diye koyuyosun sonra yoksun. Baktim huriler falan var iyi suruyosun canim falan dediler.
Boyle. Dogru duzgun surun fren yapmayi bilmiyosaniz motora binmeyin hadi ben kactim.
fren dediğin nedir gülüm :D
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu yanlis degerlendirme ve uygulamalara sebebiyet verebileceginden oturu kilitlenmistir. Bu konu icerisinde paylasilan videolarin hic bir dogrulugu olmadigi gibi hic kimse tarafindan dikkate alinmamalidir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)