Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En İyi Giyim Kuşam Koruma

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hep yazmi$imdir.. Deri ve textil uretiminin bel kemigi olan ulkemizde hala ithal ve pahali urunleri almaya mecbur birakiliyoruz ya.. Verilen o paralara zaman zaman hayat kurtarsa dahi aciyorum..
    Hyjal bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Croner, biliyorsun Türkiye'de bir çok marka sezon geçişlerinde eski sezon ürünlerine indirim yapıyor. Bu oran Almanyada, Türkiyede olduğu gibi %50 leri kolay kolay görmüyor. Bahsettiğin Hein-Gericke Almanların her açıdan kaliteli ürünü. Bizimkiler depoda ne varsa eskiye ait toplayıp ucuza alıyor ama...
    biliyorsundur, bizde zırh vergisi %25 buna bide bayii karı ekledinmi zaten indirim yok! yanık meraklı çok! oluyor fiyat 400-500 ytl Almanyadaki satılan fiyatın 2 katına ulaşıyor. Bunda kimsede suç aramamak lazım alanda memnun satanda. Hiç bir alternatif düşünmeyen veya parasına kıyamayan zaten kendine kıyacak demektir. Allah kaza bela vermesin.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Hayatınızı kurtaracak tek giyim kuşam, aşağıdaki gibi tek parça ve iyi bir marka yarış tulumudur ki bazı durumlarda tulum bile hayat kurtarmaz. Ben yarış antremanında 180 km/h süratle "highside" olup düştüm ve taklalar atarak ve pistin kenarındaki lastiklere vurarak durdum. Tulum toprak pisliği dışında hiçbir zarar görmedi. Benim de sadece sol dirseğim çatladı ve sağ dirseğim tulum içindeki çok yüksek sıcaklık ve sürtünmeden yandı. Bu kazayı normal trafikte normal korumalarla yapmış olsaydım, şu anda aranızda olmayacaktım. Ancak normal zamanda tulum giymek imkansız olduğundan size tavsiyem mutlaka ama mutlaka deri kıyafet tercih etmenizdir. Tekstil ürünleri ne marka olursa olsun sizi ancak bir yere kadar koruyabilir. Bunu Erdem arkadaşımızın kazasında gördük, dünyanın en iyi markası olmasına rağmen Dainese marka tekstil mont paramparça olmuştu. Bu kazadan sonra kendisi de artık deri tercih edeceğini söylemişti. Giyim kuşam, koruma, kask, v.s.. gibi şeylerde paranıza acımayın, alabildiğiniz en iyi şeyi alın çünkü kaza anında tek bir şansınız var...

Size tavsiye edeceğim markalar :
    Giyim - Dainese, Spyke, Spidi, Suomy, M-Tech, Alpinestars
    Kask - Shoei, X-Lite, Arai, AGV
    Bot - Sidi, Alpinestars

Hyjal bunu beğendi.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    Ben de geçen gün Shark marka mont aldım. 170 YTL. Çok kaliteli bir ürün. Cordura kumaş, su ve rüzgar geçirmiyor, nefes alabilen bir kumaş. İç astarı thermo ve fermuarla çıkarılabiliyor. Omuz, sırt ve belinde koruyucu destekleri var. Güzel yanı bu desteklerin mont astarındaki cırt cırtları sayesinde çıkarılabilir olması. Montun arka tarafında pantolon bağlantısı için ayrı bir cırt cırt eklemişler. Montun dış yüzeyinde ince fosforlu ip şeritleri mevcut. Forumda kullanan arkadaşlar var hepsi çok övmüş.

TheChopper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna SM 510 R 07
    bende herşeyden önemlisi giyim arkadaşlar gerçektende eğer motorsiklet kullanıyorsanız giyim son derece önemli

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler