Anlas TOURNÈE Lastik hakkında
Reklamlar
-
Arkadaşlar motosikletin lastiklerini değiştireceğim. Araştırmalarım sonucu yerli üretim olan anlas firmasıı keşfettim. Fakat hiç bir yer de en azından son kullanıcı yorumlarına rastlamadım. Gidip city grip te alabilirim ama şahsen yerli malı ülkemiz sermayesine katkı da bulunan bir firmadan alış veriş yapmak istiyorum. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgmezlerse sevinirim. motoran dergisinde baya övmüşler bu arada yurtdışında da ciddi biçimde sevilmiş olduğundan bahsediliyor.
Reklamlar
-
discover 125 imde anlas marka kullanıyorum michelini aratmıyor su performansı felan çok iyi kuru zemındede oyle fıyat performans urunu bence
-
bildiğim kadarı ile dişli sert lastikler yapıyorlar yumuşak lastikleri hakkında çok bilgim yok
-
tournee kullandım, tavsiye etmem. frenlemede berbat.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
freewill adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motosikletin lastiklerini değiştireceğim. Araştırmalarım sonucu yerli üretim olan anlas firmasıı keşfettim. Fakat hiç bir yer de en azından son kullanıcı yorumlarına rastlamadım. Gidip city grip te alabilirim ama şahsen yerli malı ülkemiz sermayesine katkı da bulunan bir firmadan alış veriş yapmak istiyorum. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgmezlerse sevinirim. motoran dergisinde baya övmüşler bu arada yurtdışında da ciddi biçimde sevilmiş olduğundan bahsediliyor.
Ben Anlas TOURNEE taktırdım fakat çapraz olandan yani radyal değil.
Islak performansı virajlarda berbat, genel olarak yol çizgilerinde berbat.
Kuru havada ise özellikle viraj dönerken ayaklığı yere sürtersin.
Kısacası kuru zemin lastiği, en önemli artısı viraj kabiliyeti.
Burada lastiğin görselini de paylaştım.
http://www.motosiklet.net/forum/scoo...-test-%5D.html
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Bende ybr için anlas marka lastik kullanıyorum gayet memnunum yani virajlarda falan hiç sıkıntı yaşamadım
-
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
discover 125 imde anlas marka kullanıyorum michelini aratmıyor su performansı felan çok iyi kuru zemındede oyle fıyat performans urunu bence
modeli ne lastiklerin
Ölçülerini bulabildiniz mi
Fiyat ne kadar
-
Honda Spacy Alpha motorumda kullanıyorum, 10 numara lastik.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
modeli ne lastiklerin
Ölçülerini bulabildiniz mi
Fiyat ne kadar
-
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun nasıl peki genel anlamda özellikle üzerinde gelen lastikle bariz farklar var mı kesin vardır ama michelin falan alsam daha iyi olurdu dedirtti mi
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun nasıl peki genel anlamda özellikle üzerinde gelen lastikle bariz farklar var mı kesin vardır ama michelin falan alsam daha iyi olurdu dedirtti mi
10 numara 5 yıldız fiyatını hakediyor .
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Ben Anlas TOURNEE taktırdım fakat çapraz olandan yani radyal değil.
Islak performansı virajlarda berbat, genel olarak yol çizgilerinde berbat.
Kuru havada ise özellikle viraj dönerken ayaklığı yere sürtersin.
Kısacası kuru zemin lastiği, en önemli artısı viraj kabiliyeti.
Burada lastiğin görselini de paylaştım.
http://www.motosiklet.net/forum/scoo...-test-%5D.html
hımmm olmadı bu şimdi o zaman bizim para bir şekilde yurtdışına gidecek o zaman
-
Benim işyerimde 1 arkadaş ybr motoruna, bir arkadaş da bajaj boxer a Anlas taktı. Hiç modelini sormadım ama yağmur çamur demenden gidip geliyorlar ve öve öve biteremiyorlar.
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Benim işyerimde 1 arkadaş ybr motoruna, bir arkadaş da bajaj boxer a Anlas taktı. Hiç modelini sormadım ama yağmur çamur demenden gidip geliyorlar ve öve öve biteremiyorlar.
hocam biraz dah yazılırsa ufaklığa siparş edeceğim
-
Anlas ile irc aynı marka diye biliyorum serviste çalışırken genellikle Anlas ırc takıyorduk tek şikayete gelenler lastiğe kolay çivi çalı giriyor diyenlerdi
-
anlas winter grip kullanıyorum. Tek kelime ile şahane.
-
Bir ara alıp takacaktım ama mezeler michelin falan düşündüm kararsız kaldım anlası duydum okudum ama birebir kullanıcısından dinlemek çok daha doğru bilgiye ulaştırır diye düşünüyorum
-
Ben de Winter Grip 2 modelini kullanıyorum, çok memnunum. Islak performansı da çok iyi. Berbat diyenlere de kusura bakmasınlar ama inanmıyorum. Muhtemelen ellerinde şu anda üretilen kalitede olmayan modeller vardı. Alın da yerli firma hak ettiği parayı kazansın.
-
Adana İl Temsilcisi
şu yazılanları okuyup da,bir TÜRK olarak,bizim ürettiğimiz bir ürünün,kullanıcıları tarafından beğenilmesi,oldukça gurur verici.umarım tüm yerli üreticiler,diğer bilinen dünya markaları rakipleri ile boy ölçüşebilecek kalitede üretim yaparlar ve hem kendileri hem de ülkemiz kazanır.bize de gururla göğsümüzü kabartmak kalır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Bakalım 2 hafta içinde winter grip 2 lastikleri alacağım. Dediğim gibi yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerekten anlas ta karar kıldım. Yorumlar oldukça başarılı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)