Anlasa vercegin parayi git metzeller m22 al daha iyi on numara lastik islak kuru toprak alayinda kullandim hicbir problem yasamadim
Anlasa vercegin parayi git metzeller m22 al daha iyi on numara lastik islak kuru toprak alayinda kullandim hicbir problem yasamadim
1 yıldır scooterde Winter Grip 2 kullanıyorum. Kışın bu lastiği alt edebilecek bir lastik daha denemedim. Motorun atikliğini bir miktar kırpsa da, bu kış lastiğinden beklenebilecek bir durum. Mükemmel bir lastik diyebilirim.
eicma 2016 fuarında bazı enduro motor ekipmanı üreticilerinin show motorlarında anlaş capra x takılı idi.bilginize
Geçenlerde yabancı bir endro sitesinde bizim anlas lastiklerini övüyorlardı yabancı motorcular . tam adını yazmışlar birde anadolu lastik diye
Bu lastik irc mb34 modeli sanırım. Ben 11 ay kullandım. Gerçekten güzel lastik. Ancak geç ısındığından mı nedir ilk 5-6 km kışın biraz tedirgin ediyor. Sonrası sıkıntısız.
tournee'yi ben kullanıyorum yaklaşık 1000km oldu. net konuşmak gerekirse yerli diye alayım istedim ama şuanda lastiğin kuru performansının iyi olduğunu fakat ıslakta dunlopun bile altında olduğunu söyleyebilirim. kış için winter modelini düşünüyordum ama şimdi bende almadan önce yorumlara güvenerek tournee almıştım açıkcası kışlığı bile kafamı kurcalıyor alternatif kışlık bulursam anlas almam.. orta halli lastik diyebilirim anlasın tournee sine fakat fiyat performans ürünü değil. aldığım fiyata daha iyi lastik alabiliyordum. neyse alacak arkadaş kendi motor modeline taktırana sorarsa bence daha sağlıklı olur. tekeriniz düz bassın.
Anlas bu zamanlar iyi PR çalışması yapıyor bayi karlarınıda yüksek tutuyor olabilirler arazi lastikleri iyi gidiyor (arazi lastiklerinde zaten o seviyede çok firma var) fakat asfalt için ne silika oranı nede hamurlar hakkında hiç detay vermiyorlar.
Bu arada daha hep bahsedilen lastik yabancı dergi karşılaştırmalarında göremedik,ne biliyim güvenemiyorum.Orta segment için düşünülebilir.
Anlas marka lastiğin capra modeline bakınız.Kullanıcılardan da olumlu yorumlar geliyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Lastik ebatlarımın ön 90-90-17 , arka 110-80-17 olmasından ötürü ben de Anlaş'a yöneldim. Kışın Winter Grip 2'leri yağmurda, eksi derecelerde, hafif yağan karda bile kullandım ve çok memnundum. Havalar ısındığında aynı ebatta Anlaş Mb 34 Tournee kullanmaya başladım. Kuru yolda birkaç panik frenimde lastiklerin kaymaması bana güven verdi, yine kuru yolda virajları da emniyetli bir biçimde alabiliyorum. Islak yolda da kullandım, gerçi temkinli kullandığımdan da olabilir bir sıkıntı yaşamadım henüz.
Anlas wintergrip 2 kullandım. Motorum Hero Hunk. Çok hoşuma gitti. 150 lik motorumla viraj yapar oldum. Tabi ki hava 15-20 derecelerin üzerine çıktı bu günlerde. Bazen uafaktan kayar oldu sıcak asfaltta. Gittim önlere NF-28 arkalara NR-47 aldım. Henüz 120 km kullandım ama onlardan da virajlarda memnun kaldım. Üstelik takımı 235 lira.
Ben de araştırmalarım sonucunda Anlaş yeni Tournee Radyal tercih edecektim ki arka tekere uygun ölçüde (150/60/17) bir lastiğini bulamadım. Yoksa kaçırmazdım.
3200 km'dir tournee kullanıyorum motorum benelli tnt250 ön 110 arka 140 ben çok memnunum,gerçekten güzel bir lastik.
Pulsara bakıyorum bende mc25 mc32 ve turnee arasinda laldim fiyatlar ayni fikir verirseniz sevinirim.
Hero Hunk motorumu aldığımda üzerinde winter grip 2 lastikler vardı. Adeta viraj yapıyor, dizimi yere değdiriyordum. Çok memnundum. Yazlık için yine anlas NR-47 ve NF-28 kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim.
Bir de genel kültür sorum olacak. Bu seet hamurlu lastik, bu yumuşak hamurlu lastik, bu orta sertlikte v.s. Nereden anlaşılıyor bu? Nerede yazıyor? Michelin city-grip sert mi yumuşak mı? Elle mi anlıyoruz? Anlas lastik, sert mi yumuşak mı? Hamur sertliği neasıl anlaşılır?
Trabzon'da yaşıyorum burada yagmur eksik olmaz anlas var motorumda bayağı kayıyor yeni oldugu icin değişmiyorum idare ediyoruz ama hangi modeli bilmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)