Tek silindirli motora 4 silindir sesi verme fake ???
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
bycahit adlı üyeden alıntı
Anlaşıldı yine güme gitti konu, zenginler dadandı yine bir motora 35 bin tl verenler geldi yine.
35 binim olsa araba alırdım be sokağa koyuyorsun sokağa.
35 trilyonum da olsa motosiklet alırım ben..
belki ailecek bişeye lazım olur diye de 5-6 binlik bir reno spring.. kenarda dursun.
bir vakit skoda favoritim vardı.
hiç kullanmazdım, aküsü biterdi yaz-kış, sitede bile sormuşlar bu araba kimin otoparkta aylarca sahipsiz diye
senin kurduğun dünya değil burası dostum.
zenginler dediğin, konuya dadanmış bizler'den kendimi örnek vereyim,
kredi ile aldığım motoru ödeyebilmek için gezilere ekmek arası yumurtayla gidip ağaç diplerinde işedim.. mjangal yellemedim yani, amacım yolda olmaktı, 125 lik çinlimle ben.. sırtımda çanta, suyum, konservem, tuvalet kağıdımla, ayakta su girmesin diye naylon poşet
utandım mı, dünya umurumda değil, ne sesi ne gazı ne tuzu..
-mış gibi yaşamadım ama..
4 yıldır da motorsuzum..
üzgünüm, hayalindeki kızacağın adama benzemediğim için..
ama söz, bir dahakine baba parası yiyen mirasyedi doğarsam bu başlığa gelip "haklısın" diyecem
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Scania euro 6 adblue suz çekiciyi yapan ilk firma şöförlerin yaptığı şeylerden dolayı yanmamış gaz egsoz dan dışarı atılıyor günümüzde hala 1970 1980 model araç kullanılırken onun verdiği etki çok büyük bişey olmasa gerek
Piyasadaki eşli kamyonların boyuna etrafa zehir saçması yetmiyormuş gibi, elin yaptığı mis gibi temiz motorun da içine edip sağlığa zararlı hale getirmemizin, çocukken bolca ciğerlerimize çektiğimiz yanmamış Karbon ve nitrat oksitlerle bir alakası var mı ki? Yoksa bildiğimiz sıradan amelelik mi ki...
-
COQ adlı üyeden alıntı
Fakirlik ayıp değil.
Fakat zenginmiş gibi havalara girmek, aynı zenginim diye havalara girmek kadar ayıp.
Motosiklete hava atmak için biniyorsun anlaşılan.
Çünkü param olsa araba alırım yazmışsın.
Motorcu parası olsa daha iyi bir motor alır araba değil.
Sanırım gençsin. Bazı şeyler ağrına gidiyor. Haksız değilsin ama bir eksiği kapatmanın yolu olmadığın bir şeymiş gibi görünmek değil.
Motosikletinden uçak sesi çıkarsan bile havan etraftakiler motoru görene kadar sürer.
Kendine güldürme.
Bir de fakirlikten kurtulmak istiyorsan, bunun yolu zaten az olan paranı hiç bir işe yaramayacak aletlere para saçmak değil.
Tamam anladım kardeşler, siz kesinlikle 1000lik motorun üzerinden inerken kaskınızı çıkarıp saçlarınızı sallarken etrafın size nasıl baktığı umrunuzda değil kesinlikle bir cafeye gidip motorunuzu önüne çekip hava atmazsınız ben biliyorum o giydiğiniz ceketi bile çıkarmıyorsunuz mekana girince elde kask hahaha güya ben fakir edebiyatı yapıyormuşum. Tamam haklısınız fakirler ölsün zenginlere selam.
-
geçenlerde bu forumda bir arkadaş yazmıştı. çok hoşuma gitmişti.
ne takarsan tak, ne sesi çıkartırsan çıkart, starbucks ın önüne koyunca motoru fark ortaya çıkar.
değil 4 silindir, 44 silindir sesi çıkarsan ne olacak yanında bir harley, bir bmw s 1000 rr, bir kawasaki Hr2 varken?
-
bycahit adlı üyeden alıntı
Tamam anladım kardeşler, siz kesinlikle 1000lik motorun üzerinden inerken kaskınızı çıkarıp saçlarınızı sallarken etrafın size nasıl baktığı umrunuzda değil kesinlikle bir cafeye gidip motorunuzu önüne çekip hava atmazsınız ben biliyorum o giydiğiniz ceketi bile çıkarmıyorsunuz mekana girince elde kask hahaha güya ben fakir edebiyatı yapıyormuşum. Tamam haklısınız fakirler ölsün zenginlere selam.
sen neyin kafasını yaşıyorsun adam tulumu ceketimi çıkarsın nereye koysun daha geçenlerde konu açılmıştı adamın kaskını çalmışlar bende 125 lik kullanıyorum adam motoruyla cafeye gidince havamı atmış oluyor Allah akıl fikir versin
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Velhasıl ülkemde motosiklet te sidik yarışı objesi...
Sırf dikkat çekmek için iphone kullanan, Rolex takan, BMW'ye binen ve Harley kullanan karakter fakirleri yok olsa ne güzel olur hayat...
Hayır, iPhone'unda, Rolex'in de, BMW'nin de, Harley'in de içine ediyorlar, mundar ediyorlar markayı da, o bakımdan...
-
Motosiklet Eğitmeni
Söylemeyelim dedik kendimizi tuttuk ama dayanamıyorum söyleyecem.
Biz forumdakiler var ya!
Çok zenginiz.
Bi tek sen fakirsin.
Bu nedenle anlayamıyoruz seni.
Oldu mu?
-
Sen 4 silindir sesi demişsin ama bu bildiğin elektrikli süpürge sesi.
-
Forumun tamda bunun gibi bir konuya ihtiyacı vardı
-
COQ adlı üyeden alıntı
Söylemeyelim dedik kendimizi tuttuk ama dayanamıyorum söyleyecem.
Biz forumdakiler var ya!
Çok zenginiz.
Bi tek sen fakirsin.
Bu nedenle anlayamıyoruz seni.
Oldu mu?
başkasının resmiyle hava atıyorum çok fakirim ben.
-
Maddi durum oldukça şahsi bir mesele.
Gelir dağılımının oldukça adaletsiz olduğu, dürüst çalışan bir insanın standartların altında bir hayata mahkum olduğu ülkemizde bu konuda bir gerginlik olması doğal.
Dolayısıyla, kendim de dahil, daha sorumlu yazalım bence.
-
Motosiklet Eğitmeni
Allah gönlüne göre versin kardeşim.
Bu hayatın adaleti yok.
Ama çalışır kendini geliştirirsen bir gün hepsi olmasa da hayallerine kavuşursun.
Paran yoksa bile beynin var.
Biraz zorlarsan işe yaradığını göreceksin.
Bayram geçtikten sonra k..çına yak kınayı derler ama öyle değil.
Her yaşın heyecanı farklı.
Zamanla olur.
Bizi 18 yaşında delikanlı sanmış olabilirsin.
Keşke öyle olsaydı da varsın motorum olmasaydı.
Ama şimdiki kafam olsaydı.
Yıllar geçip gidiyor.
Kaderine razı ol demiyorum.
Aksine itiraz et.
Çabala.
Herşey gönlünce olsun.
-
bunu motora takıp dolaşırsanız sesi duyan ' matkap geliyo heralde' diye sağa sola bakınmaya başlar. ilk çalışmadaki ses de kasetli aterideki araba sesi gibi.
ama şu realiteyi de es geçmemek lazım; bu icadı motosikletine uygulayan baya hatun kaldırır. 'kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır' demişler ne de olsa.
şu sesle kafenin önüne çektiğini düşünsene, kırar geçirirsin ortalığı. parmakla gösterirler aha da geliyo diye.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)