]görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
]görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Abi bigün bu davetlerinin hiçbirini kaçırmadan gelicem motorumla
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
aynen dediğin gibi bu dünmyada yaptığımız iyiliklerin karşılığını mutlaka bu dünyadada görürüz ve ayrıca sana iyilik yapmanın vermiş olduğu manevi huzur içinde o bakıl nede güzel nede leziz gelmiştir damağına
kıssadan hisse iyilik yap hem bu dünyanı hemde ahıretini kazan....
Ellerine sağlık
abicim ah abicim yaaa sana ne güzel şeyler nasip edio RABBİM
aslında en güzel nimet hep yanında, yengemiz ki kalbi belliki senden de üstün, ALLAH ondan razı olsun, kimbilir ne zaman ne sevap işledin de onu sana hediye etmiş RABBIM
darülacezeye gelmek mi, ALLAHIN izni ile Ankarada olucamı bilsemde o tarihte, gelip tekrar geri döneceğim,
yazın için çok teşekkür ederim
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
bide silah olmasa , masal gibi olacaktı valla...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abı ellerıne saglık guzel yazı zevkle okudum
Yeni yine yeniden
Biz mecburuz be barış yoksa sevdiğimizden değil. Hayatı boyunca bir kilo demir taşımak akıl karımı. Vallahi sebeplerimiz var. Olan oyndu yaşananda saklamak olmazdı. OLmasaydı gidemezdim alamazdım o sigaraları Varsın namert düşünsün. Biz merde zaten bağışladık bu canıBBRR adlı üyeden alıntı
Valla her sitede renkli kişilikler var bizdede var ... özellikle senin gibiler pek kalmadı zaman içinde değişime uydular ..hani bi laf vardırya eskisen yedek parçan bulunmaz derler ...valla tamer işallah bunları iyi niyetle yazdığımı anlıyosundur ...bizim bi recep abimiz var shadow-wt tekirdağda istanbula geldiğimde onla tanışayim diye gittim tekirdağa ... ne iyi atmişim dünya iyisi biriyle tanıştım yolu düşeni, geri çevirmez...şu aralar pek online olamıyo ...senin bi versiyonun ...nese hep konuştuğum gibi yazıyorum yine uzun oldu..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
''Allah'a imandan sonra aklın başı insanlara sevgi göstermektir.''Millet kesmeli biçmeli yalandan alıntılar yaparken senin tercihinin bundan yana olması ne hoş.
insallah..
Allah izin verirse gelecegiz akalteke..
varol nur ol emi...
agzına yüregine saglık...
Baklava tadında hikayeler bunlar.Verdiğiniz lezzet ve haz için teşekkürler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abı sen yoksa balıkcımısn
Yeni yine yeniden
Yok ben balıkçı da değilim,o ihtiyar da değilim.okan4037 adlı üyeden alıntı
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bende bı an senı sanmıstım
Yeni yine yeniden
Abi Eline ve Yüregine Saglik, herzaman bekliyoruz böyle icten Hikayelerini fazla ara verip bize Bekletme nooolur....
Haydi 23 Temmuz Darülacezeye ;
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Atın iyisine doru yiğidin iyisine deli derler. Benim yiğit kardeşim mangal gibi yüreğinde yetiştirdiğin güler yazı olmuş buraya düşmüş sağolasın.not_fear adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim
Ne hoş ve güzel yorumlar bunlar. yazdığım yazılarıma yaptığın yorumlar ayrı bir tat ve güzellik katıyor sağolasınİHTİYAR adlı üyeden alıntı
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)