Kocaeli de üzücü haber...
Reklamlar
-
Dün öğlen saatlerinde iyi bir insan olan Mustafa Kurt'u motosiklet kazasında kaybettik.Allah ailesine ve dostlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun...Bir dua yı eksit etmeyelim Sayın motosıklet.net üyeleri...
http://beyazgazete.com/video/webtv/3-sayfa-15/motosiklet-tutkunu-genc-kendi-olumunu-kaydetti-haberi-454877.html
Reklamlar
-
-
Hız yine...
Allah rahmet eylesin...
Grup sürüşlerinde öndeki motosikletli arkadaşınızın kapatıp gitmesine bakıp ardından illa yetişmeye çalışmamak lazım ...
Ne gerek vardı o kadar hıza ...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin.
Güzel bir abimizdi.
Mekanı cennet olsun inşallah...
-
Allah rahmet eylesin.
Yine şehirde hız yapan bir vatandaşımızı kaybettik.
http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/...umunu-kaydetti
-
Son dönemlerde ne kadarda ölümlü kaza oldu ya neredeyse hepside hız yüzünden
-
Hep aynı hatalar , hep aynı gereksiz özgüven.
Yazık değilmi bu gencecik insanlara...
Allah rahmet eylesin.
-
viraja yanlışmı giriyor önündeki aracı görünce panikliyormu bilemedim
-
7 ay önce benzer bi kaza yaşadım konusu var hatta burda , ben pulsar gibi 200cc makine ile yaptığım için hayattayim belki suan yoksa kaza şekli aynı ama arkadaş çok çok hızlı ve dönebileceği virajı tamamen panikten arabayı gördüğü için dönemedi orda araba olmasa eminim cok rahat dönerdi o virajı ne diyelim mekano cennet olsun..
-
tamerozkul adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin,
aslında o hızda o virajı dönebilir diye düşünüyorum bana göre panikleyip viraja girmemesi lastiklerinin soğuk olduğun düşünüp bir anlık dışa açılma sonucu kaza oldu.
arkadaşlar dikkatli olun şu son kazalardaki ortak noktaları görün,her gidenin arkasından derin acılara gömülüyoruz tanışmasak bile...
-
Motor dedin mi basıcan kardeşim , ben ölümden korkmam , motorun hakkını verecen yoksa bisiklet sür . Allah Allah , öyle değil mi ? Değil işte değil değil.
Hız ölüm değilse bile dikkatsizlik ölümdür.
Allah rahmet eylesin. Üzücü haberler
-
tamerozkul adlı üyeden alıntı
Sabah gazatesinin sacma sapan video editi.. mt09 lu arkadas kaza yapmiyor videonun basina monte edilmis.. bu arkadasta cok fena kullaniyor hatta dun youtube da bu arkadasa dikkatli ol etlerini torba ile toplarlar diye comment ekledim ses cikmadi...
Esas kaza yapan ise "Target Fixation" kurbani olmusa benziyor..
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
-
-
Kaza yapan kişi, tek başına o yolda gidiyor olsa idi, tüm bunlar olmayacaktı,
Grup sürüşü kadar tehlikeli birşey olamaz,
mutlaka o grupta; bir fırlama veya sizden daha iyi kullanan biri olacaktır,o alıp başını
giderken, sizin arkada efendi efendi gitmeniz gerçekten zordur,
Şimdi bakıyorum da kendime, en çok risk alıp motor kullandığım zamanların bir arkadaşımla
yaptığım sürüşler olduğunu görüyorum,
Bu kazada ilerideki motorcunun alıp başını giderek,arkadaki arkadaşını hızlı kullanmaya teşvik etmesi
kazanın oluşmasına kesinlikle zemin hazırlamış,sonrası da çorap söküğü gibi gelmiş.
Grup sürüşüne çıktığımız kişileri çok ama çok iyi seçmemiz gerekir,
Ben tek başıma yola çıkmayı her zaman daha güvenli buluyorum .
-
gursus adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin,
aslında o hızda o virajı dönebilir diye düşünüyorum bana göre panikleyip viraja girmemesi lastiklerinin soğuk olduğun düşünüp bir anlık dışa açılma sonucu kaza oldu.
arkadaşlar dikkatli olun şu son kazalardaki ortak noktaları görün,her gidenin arkasından derin acılara gömülüyoruz tanışmasak bile...
Aslında dönemeyebilirde tam anlaşılmıyor. Öndeki motor o virajı sol şeritten yüksek hızda döndü ama arkadaki arkadaş geride kalmanın pisikolojisiyle arayı kapatmak için viraja öndekine göre daha yüksek hızla viraj girişi hızını ayarlamadan dalıyor
Yüksek hızlı gurup sürüşünün hataya teşvikinden dolayı iki arkadaşı bir haftada kaybettik. Hepsinin arkasından da iyi insan olduğu konuşuluyor. çok üzücü
-
arkadaşlar vefat eden arkadaşımızın hızı sizce kaç km ? 120 ?
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Sabah gazatesinin sacma sapan video editi.. mt09 lu arkadas kaza yapmiyor videonun basina monte edilmis.. bu arkadasta cok fena kullaniyor hatta dun youtube da bu arkadasa dikkatli ol etlerini torba ile toplarlar diye comment ekledim ses cikmadi...
Esas kaza yapan ise "Target Fixation" kurbani olmusa benziyor..
Ben de arada bakiyorum mt9lu arkadas da tayfasi da gereksiz hizli kullaniyor.
-
Ana gruptan kopmuşlar anladığım kadarıyla.
Kopmasalardı belki (keşke) bunlar olmazdı diye değerlendiriyorum.
Büyük gruplarda (genelde) herkes daha temkinli ve disiplinlidir.
İki ya da üç kişi bir araya gelince daha bir coşuyor.
Allah geride kalanlara sabır versin..
-
-
ben yine çiçekler ile süslemek istiyorum syfayı mekanı cennet olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)