ktm duke 390 kullandım cbr 125 kullanmadım ama 390 cc tek silindire fazla gelmiş gibi hissediyorsun. arkdaşımın motoruydu onu satıp crf 250 aldı ve rahata kavuştum diyor .
ktm duke 390 kullandım cbr 125 kullanmadım ama 390 cc tek silindire fazla gelmiş gibi hissediyorsun. arkdaşımın motoruydu onu satıp crf 250 aldı ve rahata kavuştum diyor .
bi de şu var, yazın kaza yaptım 390'la, 4 ay oluyo kasım sonu itibariyle, hala serviste motor! 4 aydır!
2. el Duke 16 taş çatlasa 17 bin TL. Ama 20 küsüre çıktığın zaman motor seçeneği o kadar fazla ki. Honda NC700 ler, Yamaha MT 7 ve XJ6 lar filan baya seçenek var. O yüzden CBR500R aralarında gereksiz olarak kalıyor. CBR500R ın pek tercih edilmemesinin de bir sebebi var. O yüzden A2 ehliyeti geçirene kadar düşük fiyatta kalıp satarken kolay satabileceğin bir motor bakacaksın.
Duke 200 ABS
Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR
hocam benim derdim güş ya da top speed değil ki. benim derdim konfor ve çeviklik. 250r alıcaktım ben bundan 6 ay önce sorsan . beheeey ne günlerdi şimdi 500r bakıyoz...
sonrasında abs takıntım başladı açtığım konulara bakarsan orda düşük cc absli motor diye bi konu açmıştım, işte düşük cc absli motor baktım , ninja diyen oldu , ktm diyen oldu. ktmlere baktım , gittim bayiide de baktım,sürmesem de oturdum şöyle bi. neyse rc250 bakarken e bari 390 olsun dedik, şimdi de 390 olcagına honda olsun 500r olsun kolay satılır, titresimi azdır, konforludur dediler vs vs çıta gitgide yükseliyo ama aynı fiyat bile olsa mt almam. o kadar tork fazla bana
Eğer ehliyet yetiyorsa gerçek anlamda konfor ve uzun yol aracı bakıyorsan o zaman XJ6 ve ya NC700 NC750 lere bakacaksın. 390 şehir canavarı. XJ6 hem şehir hem uzun yol canavarı. NC700-750 de en konforlu sürüşü sunuyor.
20 binlerde yeni olan başka motor aklıma gelmiyor. Ama CBR500R pek kolay satılmaz haberin olsun. CBR500R da alınır alınmaz değil ama o paraya çıkmışken çok daha iyi ürünler var söyleyeyim yani. Sonra ben buna bu kadar para verdim ama şunu alsam daha iyi olurdu deme.
Duke 200 ABS
Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR
Ne kanaatkar insanlarsınız yahu. "Bana o güç fazla, bana o tork fazla" ifadeleri bilmediğim yabancı dil gibi geliyor bana... Belki de ben çok arsızım...
Dostum bende 2016 390 var 8 bin km dir kullanıyorum. Bunlarda konfor ayarı var ben en konforlu durumuna getirdim gayet güzel. Titresimi kafana takma devrini yerinde kullanırsan bişey yok. Ama çıkıpta 50 kmh hızda 5. viteste gidersen tabiki titrer motor devrini alırsa titreşim falan yok. Her motorda olduğu kadar var. 125 le 390 kıyaslamak 390 a hakaret olur
O motorla öyle çanakkale falan unut şehir içi haylazlık motoru.Bence titreşim çok kötü yani kullanmasam diyeceğim hadi abartılıyor filan tabi kendin kullanmalısın kesin tanı için.Belki titreşimi seviyosundur.
hocam doğru söylüyosun ben hep xj6 diversion f istiyodum ama şöyle bişi var, bu motorun sıfırı 32 bin tl, 500r 'ın sıfırı 26bin tl. ben zaten ikinci el alıcam 20 22 arası. e şimdi sıfırı 32bin olan motoru 20bine alıyosam o işte bi kelek vardır, ya kazası vardır ya km yüksektir vs vs.. ama sıfırı 26 olan motorun temizi 20 22 bine vardır. var zaten gir bak internete. yeni kasası bile var.
bu satılır satılmaz muabbetini de çok düşünmüyorum. duke ten daha kolay satılır neticede. hem belki hiç satmam ömürlük kullanırım.
motora ayıp olcak belki ama alırsam sadece uzun yolda takmak üzere bir arka çanta demiri yaptırcam...
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
SONUÇ : konu kilit
KARAR : 500r
İsabetli karar bence. Şimdiden hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)