Şanzelize cafe.
İlişkiniz bambaşka bir boyuta geçecektir.
Aklıma bu konuyu açtığım gelince sonucu bi haber vereyim dedim.
Müstakbel yengenize dün telefon açıp ne yapalım edelim dediğimde aldığım cevap bütün planı alt üst etti.
-Bana motor sürmeyi öğretsene, ama toprak orman gibi bi yerde öğret cross usulü olsun, videolarını izleyince heveslendim" dedi.
Aklıma Hidiv kasrı geldi dedim sıkı giyin.
Önce bi yedik içtik çıktık hidiv kasrına.
Normalde motosikleti kasr'ın sürmeye izin vermedikleri halde, uzun uğraşların sonucu beni kırmayıp mahcup etmeyen Güvenlik görevlisi hakan abiye burdan okumayacağı halde yinede teşekkür ederim.
Indik hidivin aşağısına hava Soğuk ama güneşli, temiz bağ bahçe ağaçlar toprak felan huzurlu bi yer.
Müstakbel yengeniz bindi motora, ilk 1 saat sinir krizini içimde sessizce yaşayıp, sakin kaldım. Hatunada düz yolda gitmeyi öğrettik felan, güle oynaya hoş huzurlu vakit geçirdik.
Motosiklet sevgisinide aşılayınca, müstakbel yengenizin yüzünde güller şelale.
Özetle verdiğiniz adresler mekanlar işe yaramadı ama yinede teşekkürler daha sonra değerlendirmek için yine lazım olacak.
Sonuç; Mission Complete
sen şanslısın ben evlenirken sormayı unutmuşum bisiklet kullanmasını biliyormusun diye birtürlü öğrenemedi yaş oldığu için ama çok iyi artçı kışın bile motorla gidelim der
Yoros kalesi eski kalitesini kaybetti. Artık zibidi ve kuytu köşelerinde fingirdeme mekanına döndü. Kalenin dipleri bira şişeleri , çevresi pislikten geçilmiyor.
Tavsiyem Ağva - Kandıra arası , gözlemeci tarzı yerler.
Yorum bulunsun, ihtiyaç anında pencereyi kırarız
Bence bu başlık tam anlamıyla sosyal yardım maiyetinde :D Ama alternatifleriniz var mı? Varsa alalım?
yenge kişinin dnasında motosiklet kodu varsa, otobana çıkıp trafikte bile kalsan, romantizme gerek kalmadan olur o iş.
Arkadaşlar bir de Tuzla/Mercan bölgesini tavsiye ederim. Hem villaların olduğu,yeşil,sakin,nezih sokaklar vardır. Hem de sahile çıkınca çayınızı yudumlarken şehir dışına çıkmış gibi hissedersiniz.
Motosikletle en romantik dakikalarınızı virajlarda yaşarsınız.
Ama lastiğiniz ve viraj kabiliyetiniz iyi olsun.
Sonra iyi sonuçlar alamayabilirsiniz
Riva'da hemen sahilde MotoCafe var, hava çok sıcak değil ise çok da kalabalık olmaz.
Sanki Akdeniz'e gitmeden Akdeniz gecesi gibidir.
Deniz, Kumsal, Güneş ne ararsan var.
https://goo.gl/maps/4NnsjJocNNU2
Ayrıca biraz daha ilerde tepede konteyner şeklinde kafe var,
mangalda kestane, çay vs.
Özetle Riva güzel seçim olabilir.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Konuyu hortlatan arkadaş sağolsun, havalar bu gün yarın ısınıyor, tekrar lazım olacak
beyler avrupa yakası içinde öneri verin hanımla gidelim.motor dnası bunda da var.gezdir beni diyor ayrı konu açtırmayın bana lütfen
Avrupa yakasında Garipçe, Rumeli Feneri kalesi ve civarı gezilebilir.
Garipçeden sonra manzarası da fiyatı da güzel olan mekanlar var.
Garipçedeki işletmeciler biraz doymuş, az hizmet, az seçenek, yüksek fiyat.
Ya da bana öyle geldi.
https://goo.gl/maps/X8o6CbVe8ts
Marmaracık milli parkı şu an işletmede değil sanırım ama motorla girilebilir.
Tek başınıza biraz ürküütücü olabilir, bir grupla girmek mantıklı.
Bunun haricinde tabi Zekiriyaköy, Bahçeköy güzel rotalar.
Ve eğer gitmedi iseniz Belgrad ormanı.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Türk milleti olarak romantizm ve çayı bir arada tutmamız da evlere şenlik. Caddebostan migros un oradaki beltur olsun madem. Fakat her beltur un yanıbaşinda çocuk parkı var. haftaiçi gitmeli...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)