Trafikte kavga biri baksın lütfen.
Reklamlar
-
Bu gün normal bir şekilde giderken aracın birisi beni sola sıkıştırdı sonrada aşşağı inip küfür etmeye başladı bende motordan indim artçımda indi karşıdakiler iki kişiydi vekafamda kask varken kafama vurdu kaskı çıkardım kafasına indircekken artçım tuttu beni sonrasında arabaya binip bana adres verdi oradayım gel diye bende gelicem dedim ve gittim fakat iki üç kez gitmeme rağmen hiç bir kimse yoktu ciddi anlamda kafayı yiyorum arkadaşlar.
Reklamlar
-
Kafaya sağlam vurduysa olan kaska olmuş hocam.. Geçmiş olsun
-
Baktım. Ne yapmamızı istiyorsunuz? Alın elinize bıçağı, doğrayın adamı mı diyelim? Yoksa sizin için adamı mı bulalım?
-
Olay aninda o sinirle agzina edicedin gecti artik korkagin tekiymis demekki
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Baktım. Ne yapmamızı istiyorsunuz? Alın elinize bıçağı, doğrayın adamı mı diyelim? Yoksa sizin için adamı mı bulalım?
Adamin sinirleri bozulmus buraya yazma gereginde bulunmus sonucta bunlar bizim basimiza gelmicek diye bisey yok
-
Artcım daha küçüktü onun yüzünden birşey yapamadım zaten. Araya girdi korktu bende birşey yapamadım. Sinirlendim burayı aile ortamı gibi gördüğüm için söylemek istedim arkadaşım bana tavsiye ver ona gööre gidip doğruycam demedim yada gidip bul demedim.
-
gecmıs olsun , bırde su yonunden bak,belkı gıttıgınde orda bulsan cok daha kotu sekılde bıtıcektı bu ıs.Sakın gıtmeyın bu gıbı durumlarda hersey gelebılır basımıza.Ben biber gazı tasıyorum yanımda , o anda vurmak yerıne gazı cıkarıp sıkmak en temızı sanırım
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
gecmıs olsun , bırde su yonunden bak,belkı gıttıgınde orda bulsan cok daha kotu sekılde bıtıcektı bu ıs.Sakın gıtmeyın bu gıbı durumlarda hersey gelebılır basımıza.Ben biber gazı tasıyorum yanımda , o anda vurmak yerıne gazı cıkarıp sıkmak en temızı sanırım
Benim semtimde olan bir olay ve acayip sinirlerimi bozdu. Artçım olmasa çok daha iyi olurdu ama ne biliym. O anda kaskı kafasına geçirmediğime ciddi anlamda pişmanım.
-
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir, kendinizi korumak dışında. Küfür eden insan da elinden başka bir şey gelmediği için küfü eer, yani acizdir. Küfür ettiğine göre acizmiş, hala sinirli olarak o adamın kazanmasına izin veriyorsunuz. O adam şimdi evine gitmiş TV'sini seyrediyordur, sizi hatırlamıyordur bile. Boşverin, Allah'a havale edin.
-
-
EmirŞengezer adlı üyeden alıntı
Çare boncuklu tabanca
Aslında bende boncuklu değilde av tabancası var tüplü çelik bilya atanlardan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir, kendinizi korumak dışında. Küfür eden insan da elinden başka bir şey gelmediği için küfü eer, yani acizdir. Küfür ettiğine göre acizmiş, hala sinirli olarak o adamın kazanmasına izin veriyorsunuz. O adam şimdi evine gitmiş TV'sini seyrediyordur, sizi hatırlamıyordur bile. Boşverin, Allah'a havale edin.
Aynısını yaptım ama eğer karşılaşırsak karşıma gelirse o zaman ne olur bilmiyorum gene bu tarz bi ortam olursa kendimi kaybederim çünkü bana tarif ettiği yer evimin iki yan sokağı. Karşılaşma şansımız yüksek
-
EmirÞengezer adlı üyeden alıntı
Çare boncuklu tabanca
taktigimi calmayin lutfen
-
Dün beşiktaş maçından çıktım eve giderken unkapanı köprüsü üzerinde taksi kıçıma kadar girdi sonra sağ tarafıma geçti. Sola kıracak üzerime çıkacak nerdeyse. Sonrasında korna çaldım hafif sola kaydım diğer şerite geçtim. Napıyosun diyorum hayvan herif naptım ki diyo. Ben küfürü sallayınca durdu. İndi aşağıya bende indim. Kendi kendime dedim kaskı geçiriyim kafasına ama sonra düşündüm çoluğum çocuğum var. Demem o ki bu devirde kimin ne olduğu belli değil. Sen adam gibi gidersin tartışmaya girersin adam bişeye sinirlenmiştir. Çeker vurur. Bunun gibi bi çok haber izliyoruz her gün haberlerde. Bu tip olayları fazla uzatmamak lazım. Belki kariı tarafın kaybedeceği bişey olmayabilir. Ama emininki bizim kaybedecek çok şeyimiz var.
-
Mersin İl Temsilcisi
Sakın olun, buyutmeyin.
Her tartistiginizla kavga edeceksiniz ya da her durumda tartisacaksaniz....
İşte, motosiklet tecrübesi biraz da bu demek..
-
Kaskı çıkarıp kafasına vurma düşüncesini sil bi kere,kaskla beraber kafa at en azından.
-
Zaten o an bütün düşünceleri silip attım yoluöa baktım. Bi dahakine tavsiyene uyarım
-
Merhaba,
Trafikte her durumda kavga edersek ya katil oluruz ya mefta.. Ayrıca adamın belirttiği adrese de gitmek ayrı saçmalık bence.. Oraya 5 kişi gittiğinizi varsay.. Karşıdan 20 kişi gelirse ne yapacaksın ? Temiz dayak yiyip eve dönmek ne kadar mantıklı ?
Kavga en son çare olmalı.. Ne kadar da trafikte haklı durumda da olsan, adama küfür edersin, çeker torpidodan silahı ateş eder b.k yoluna gidersin..
Motora keyif almak için binmek lazım. Aynı zamanda bir araç sürücüsü olarak, trafikteki bilinçsiz sürücüler yüzünden bu pek mümkün olmasa da en azından sakin olmak lazım..
Dip Not : yukardaki arkadaşa katılıyorum.. Artık son çare kavga edeceksen ekipmanlarını çıkarma.
-
Haklısınız da işte ne biliym kuzenim vardı artçı olarak o durdurdu. Adrese gitmem saçmalık evet ama o adresten her gün geçme mecburiyetindeyim dediğim gibi iki yan sokakta ve de sürekli geçtiğim bi yer. Ekipman olayındada doğruyu söylüyorsunuz ama o an kafa gitmişti benim saniyeler içinde bir çok şey geçti aklımdan neden çıkardığımı bilmiyorum yani
-
sıcak kavga anında ne yaptıysan yaptın. çıkışa gel, şu adrese gel gibi işler genelde boş işlerdir.
bence takılı kalma
-
Adamın mekanına gidip kavga ederseniz alacağınız ceza çok çok çok büyük olur bilginiz olsun.
-
Adam çağırdığı yere toplar arkadaşlarını fena meydan dayağı atarlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)