RMG MOTO GUSTO VENİCE SCOOTER
-
http://www.rmgmotogusto.com.tr/tr/sc...venice-kirmizi
Merhaba arkadaşlar..Yaş kırkı geçti, memleketin trafiğinden sinirler laçka oldu, bu yaştan sonra motora; daha doğrusu scootera merak saldım. Boyuma (1.70)kiloma (80 ) uygun olur diye gözüme kestirdiğim ve beğendiğim daelim s3 advance için bayisine gittiğimde; işletme sahibi, başlıktaki marka modelle başlamanın benim için daha uygun olacağını, bu modelin beni üzmeyeceğini belirtti. Ürünün fiyatı 4000 tl. Açıkçası nette ürün hakkında; bu forum da dahil olmak üzere bilgi edinemedim. Aranızda bu ürün ya da imalatçı/ithalatçı firması hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
Reklamlar
-
Hocam ben de geç yasta basladim. Tecrubelerimi Bir Aceminin Günlüğü basliginda yaziyorum. Okumanizi davsiye ederim.
Ozetle once egitim alin sonra iyi ekipman alin. Motora egitim sonrasi karar verirsiniz. En az 1 sene scooter tavsiye ediyorum ben de.
-
Adam elindeki motoru satmaya çalışıyor, motorun bir özelliği olduğundan değil. Bence hiç bulaşma ama S3 Advance de güzel olmasına rağmen acemi için ağır gelebilir. Bence değer kaybetmeyen daha ufak bir modelle başlayıp (Spacy, PCX, Nmax) bir 10 bin km sonra bununla devam etmelisin.
-
Teşekkür ederim, tavsiyenize uyacağım..
-
Baykonur adlı üyeden alıntı
http://www.rmgmotogusto.com.tr/tr/sc...venice-kirmizi
Merhaba arkadaşlar..Yaş kırkı geçti, memleketin trafiğinden sinirler laçka oldu, bu yaştan sonra motora; daha doğrusu scootera merak saldım. Boyuma (1.70)kiloma (80 ) uygun olur diye gözüme kestirdiğim ve beğendiğim daelim s3 advance için bayisine gittiğimde; işletme sahibi, başlıktaki marka modelle başlamanın benim için daha uygun olacağını, bu modelin beni üzmeyeceğini belirtti. Ürünün fiyatı 4000 tl. Açıkçası nette ürün hakkında; bu forum da dahil olmak üzere bilgi edinemedim. Aranızda bu ürün ya da imalatçı/ithalatçı firması hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
tavsiye vermek pek haddime değil fakat bende arkadaşlara katılıyorum.
Bende çinli bir scooter ile başlamıştım 10 yıl evvel motor hayatıma.İyi bir başlangıç olur.
Kesinlikle ekipmanlarınız tam olsun pcx150 ile başlangıç yapıp daelim s3 e geçerseniz çok daha rahat edersiniz.
neden pcx dedim 2.eli hızlı ve zarar ettirmez sizi,kaliteli sorunsuz.Birde mutlaka güzel lastiklerle (taze ve yumuşak hamurlu) kullanın.
-
gursus adlı üyeden alıntı
tavsiye vermek pek haddime değil fakat bende arkadaşlara katılıyorum.
Bende çinli bir scooter ile başlamıştım 10 yıl evvel motor hayatıma.İyi bir başlangıç olur.
Kesinlikle ekipmanlarınız tam olsun pcx150 ile başlangıç yapıp daelim s3 e geçerseniz çok daha rahat edersiniz.
neden pcx dedim 2.eli hızlı ve zarar ettirmez sizi,kaliteli sorunsuz.Birde mutlaka güzel lastiklerle (taze ve yumuşak hamurlu) kullanın.
Mademki abimiz büyük skutere heves etmiş ama tecrübesizlikten dolayı almak istememiş; o vakit honda spacy gibi bir motor alması daha uygun olmaz mı? Etrafı full koruma demiri olsun, rahat rahat düşsün ve sıfır masrafla kalkıp yoluna devam etsin. 1-2 sene sonrada heves ettiği daelime geçsin. pcx tabiki daha iyidir ama koruma demiri olayı spacy kadar basit değil maalesef.
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Mademki abimiz büyük skutere heves etmiş ama tecrübesizlikten dolayı almak istememiş; o vakit honda spacy gibi bir motor alması daha uygun olmaz mı? Etrafı full koruma demiri olsun, rahat rahat düşsün ve sıfır masrafla kalkıp yoluna devam etsin. 1-2 sene sonrada heves ettiği daelime geçsin. pcx tabiki daha iyidir ama koruma demiri olayı spacy kadar basit değil maalesef.
Rahat rahat dusmek nedir haci dusersen sakatlanabilirsin altindan ordekle alabilirler yada olebilirsin.. o yuzden dusmeyin
-
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar, 2. El bir spacy ile başlamaya karar verdim.Selamlar saygılar..
-
Baykonur adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar, 2. El bir spacy ile başlamaya karar verdim.Selamlar saygılar..
Spacy alpha ayarlayabilirseniz çok daha iyi olur. pcx ile aynı hissiyatı yaşarsınız hemen hemen. Hem de azıcık daha güçlüdür motoru. Sırf marş motoru olmaması bile alınmasına sebeptir. Aynı pcx gibi; cıv cıv cıv yapmıyor Basınca direkt uyanıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)