2017 de genel olarak ne satılacak peki ?
2017 de genel olarak ne satılacak peki ?
2016'da gümrükten geçirilenler ve Euro4'e uygun olanlar.
R25 için bir bilgi var mı peki? Barkın Bayoğlu'nun dediğine göre hatta espirili bir dille söylüyordu nah alırısınız diye merak ettim :D
Bence öyle. Yada fabrika ve planlama kapasitesi yetmediği için markaların 1 yıl boyu o motoru satamamayı göze alıyorlar. Esasen alınabilecek bir risk, eğer motoru son 1-2 yılda çıkarmadılarsa eğer euro 4 ile birlikte teknolojik revizyon ve makyaj yapmaları içinde bir fırsat olur. (R25 gibi bazı ülkeler için çıkarılmış motorlardan bahsetmiyorum.)
*Euro 5 dalgası geldiği zaman, elektrikli motorların ciddi anlamda yayılacağını ve benzinli araçlardaki üretim işlerinin çok zorlaşacağını düşünüyorum.
İyiki bi sıfır model r25 alacaktım.Krediyi çektim herşey hazırdı bir gün bi yazı okudum herşeyden soğudum.Türkiye'de ki politikaların hepsi aynı ya kimseyi dinleme al motoru et zararı ya da milletin dediğini dinle 4-5 ay bekle sonra git yine aynı motoru zamlı fiyatından al ne yapmak gerekiyor çözemedim.
Şu sıralar bende ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Herşeyi planlamıştım aslında şubatta cbr 250 RR alıcaktım, motosikletimi bile kasım başında sattım (pulsar 200 ns) fakat malum durumdan dolayı çadır karıştı. Şu an Nakit param hazır r25 almayı düşünüyorum bayi ile anlaştık vs birçok kişi hiç bekleme al diyor ama benim içimde garip bi his var. Euro4 konusu hala net değil firmalara ve söylemlerine güvenmiyorum, önümüzde 2017 var fuar var motosikleti alsam bile 3-4 ay yatıcak. Bir yandan döviz kuru falan... kafam allak bullak offff var mı tavsiyeniz?
euro 4 ün abs ile ilgili bir yaptırı mı var mı ? Abs şart olcakmış diye duydum
250rr hakkında ne düşünüyorsunuz 2018 de euro 4 e uydurulur mu?
Honda cbr 125 te geçememiş sanırım.o tarz kaliteli, sıfırlarda en uygun fiyat spor oydu.
Bende bir uğursuzluk var galiba.
Türkiyede yenilik demek zam,vergi,para demek.
Herkes hayalini 2018'e saklasın.ancak yetişiriz.
O zamanda başka birşey çıkar.
Kemal Sunal filmlerinde başlık parasını denk getirince kız babasının o fiyat geçen seneydi demesi gibi oldu.
Harley-Davidson 2017 modellerinin tamamı Milwaukee Eight motor bloğuyla güncellendi. Euro 4 emisyon sınırlamalarına da uyduğundan 2017 modellerde fire yok. 600 'lük yarış motorlarının devri kapandı sadece ancak ileride nasıl gelişmeler olur bilemiyorum.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Çinli CG motorlar uyuyor mu? Bajaj veya hero modelleri uyuyor mu? Ybr125 , cbf150 uyuyor mu? Hep büyükler konuşuluyor? Saygılar.
R6 euro 4 uyumlu olarak üretildi belki diğer markalarda 600cc de önümuzdeki yıllarda değişiklige gider veya 600cc SS pazarındaki tüm müşteri yamaha kalır.
Bence 2017'yi es geçip 2018'de Euro 4 uyumlu satmanın mantığı yok. Bence 2017'de satılmayacak modelleri ya Avrupa'dan komple çekecekler, ya da bir yapalım tam yapalım mantığıyla Euro 5'e uydurup 2018'de öyle pazara sokacaklar.
Diğerlerini bilemem ama yamaha r3 ve mt3 modellerini türkiye ' ye sokar . kan kaybetmek istemez hele ki r25 ve mt25 ten sonra
r25 alcaktim aciba onun akıbeti nolcak bilgi olan varmi tskler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)