Herkese selaaam.
Bilenler bilir CG kullanıyorum ve motorumu çok seviyorum Bi kaç ufak modifiyelerde bulundum acaba nasıl olmuş? Çok mu apaçice olmuş?
ORGİNAL
AFTER
Herkese selaaam.
Bilenler bilir CG kullanıyorum ve motorumu çok seviyorum Bi kaç ufak modifiyelerde bulundum acaba nasıl olmuş? Çok mu apaçice olmuş?
ORGİNAL
AFTER
Sırf soyadımız aynı diye sana "naber apaçi kardeş" demiyorum hocam.
Hocam saka bi yana gönlün apaçi olmasın be..
Bide egsozun kulak miken cinsten değilse çok sevinirim
Motorda ayna yok, gelmiş apaçi mi olmuşum diyor. Yok kardeşim olmamışsın. Apaçi bile olamamışsın...
bune la pavyona cevirmissin motoru. tescilli apacisin kanka. aynalarida mezarina dikmezler umarim. orjinal olun olum biraz. motoru cin keranesi gibi yapip ne anliyonuz. i love cg falan berbat yani.
Arkadaş fotoğraf için çıkarmış aynaları sanırım.Aynası var normalde.Yani umarım öyledir.Onun dışında sevimli duruyor.
Fakir olursun ,bu seni kimseden eksi göstermez ,zeki olursun dengelenir.Ama zevksiz olursun bu seni yeterince apaçi yapar.İsterse trilyonların olsun zevksizlik bence dünyadaki en büyük fakirliktir.
Bunu sana istinaden yazmadım.Motosikletin ve motosiklet giyimin senin içini yansıtır.O yüzden aynaya ve motosikletine bak bu soruyu kendine sen sor derim.
Allah çok çok iyilerine binmeyi nasip etsin, bu ülkedeki bütün genç arkadaşlarımız herşeyin iyisini hakediyor bence.
Hiç bir şey için geç değil..
genel olarak zevk meselesi ben beğenmedim sen beğenmiş yapmışsın kendi tarzın olsun sen beğen önemli olan o.
Konu motor ise zevk için ayna sökme başkasının kulağını taciz etme dikkat çekmek için başkalarını riske atma.
Zevk ve renk meselesi fakat bence olmamış.
Valla kardeşim bence gayet sade ve hoş bu gözler neler gördü komple led ışık döşeyip pavyona çevirenler felan
Olmamış, yani Apaçi olmuş. ORGİNAL ve AFTER ise hiç olmamış.
Henüz değil, ohh egzos eksik ha bide zirve motora gidip motoru 200lük yaptırdıktan sonra tamamsın kanka.
Aynaları çıkarmadığın sürece değilsin. Bunu apaçi olarak değil de zevk meselesi olarak adlandırırsak daha doğru olur. Geçenlerde görmüştüm elemanın biri kaska 50 tane alakasız stickerlar yapıştırdı. Kaska sticker yapıştıran iyi , motora yapıştıran keko mu ? Bence keyfine göre davran (aynalar hariç)
Bak, bir de monster stickeri yapıştır +5hp
Şaka bir yana, mersindeysen uğra yanıma..
Alt takım 200lük set olmadan apaçi mi olunur kardeş.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)