Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çok mu apaçi olmuşum?

REKLAM ALANI
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    bana göre ilk resimdeki hali daha güzeldi.
    yaptığın değişiklikler hoşuna gittiyse boş ver aldırma kimse sana apaçi der gundi der diye düşünme.
    Uğur Gündüz bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gt250r
    +10 hp tebrikler
    Uğur Gündüz bunu beğendi.

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Genel olarak yorumlar beklediğim gibiydi. Mesela aynı şeyleri ybr'de ve ya bajaj'da yapsaydım daha farklı yorumlar alırdım buna yüzde yüz eminim. Zaten şu mesajımdan sonra foruma fazla girmeme kararı verdim. Bu kadar ön yargılı insanların olduğu bi platform bana göre değil, bunuda anlamış oldum. Ayna ayna diye yırtınanlara'da cevabım aşağıdaki görsel'de. Katlanır yarasa ayna kullanıyorum. fotoğraflar için çıkarmıştım ve zaten son fotoğraf'da katlanmış şekilde duruyor.

Kaskımı, montumu ve eldivenimi kullanmadan trafiğe çıkmayan bi insanım. Gittiğim her usta keşke herkes senin gibi binse felan der ama burası iki dakikada apaçi yaptı

Motoru beğenmeyelere bir lafım yok. Zevk meselesidir sonuçta kimseye nasıl beğenmezsin diyemem yok sticker tak +5hp muhabbeti gerçekten ayrı bir ironi.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Hacı boşver kimin ne dediğini apaçisin işte sonuç olarak biz söylesek geçecekmi yok takma kafana. Neon eksik altta bide renkli elcik.

Galiba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Zevk meselesidir böyle şeyler.. O sticker'lar senin hoşuna gitmiştir takmışsındır. Sen beğeniyorsan başkalarının dediklerini çok fazla önemsememek gerek.. Motoruna ne yapıyorsan kendi zevkin için yap. Başkaları beğensin diye değil. Sen baktığında beğeniyorsan tamam. Buraya gelip çok mu apaçi olmuşum dersen böyle tepki alman bence normal

Bunun yerine, arkadaşlar benim de motorum bu üstüne de beğendiğim sticker'ları yapıştırdım. Benim hoşuma gidiyor sizle de paylaşmak istedim deseydin bu kadar sert tepki gelmezdi bence Biraz da zemini sen hazırlamışsın..

O gürültülü egzosları takmadığın ve üzerine yatıp sürmediğin müddetçe motorun gayet güzel Keyifli ve dikkatli sürüşler

Not : Siteye girip girmemen burdakilerin çok fazla umurunda olmaz diye düşünüyorum.. Ama senin burada okuyacağın bir tecrübe motor üstünde senin işine yarayabilir.. Sen yine istersen yazma ama ara sıra bi göz at ;)
    CelalOgun bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)