Fikir bazinda dusunemiyoruz cunku. Hep sahis. Yahu bir insan nasil hep dogru olur? Mumkun mu boyle bir sey, hele bu zamanda.
Orduyu elestirip "Tayyipci" ilan edildim, onu elestirip "cemaatci" ilan edildim, onu da elestirince koyacak yer bulamadilar, isin sonunda da kimseye de yaranamadim
Zaten kaderim bu
Burada bile oyle. AEA(Barkin)-Kuralkan(Bajaj) tartismasi oldu. Bir tarafta "Barkin bizdendir" kulubu, diger tarafta "motorumun ikinci eli zarar gormesin" grubuyla "AEA'dan nefret edenler kulubu".
Olay nedir, mesele nedir, bircok insanin umrunda degil. Ben olayi okuyunca "Barkin bence bariz haksiz" yazmistim ilk basta... Baktim AEA'yi iyice gommeye basladi bir grup, olayi birakip AEA'nin meziyetlerinden ve oneminden bahsedip adami ovmek durumunda kaldim, ki ovguyu de fazlasiyla hakkediyor bence. Yahu bi insani niye sevip, takdir edip, ayni zamanda elestiremiyoruz? Sonra simarip tepemize biniyorlar... Hem onlara, hem bize yazik.
Gecenlerde de bir arkadas da yazdi. Hukumeti elestirmek baska, hukumeti destekleyenlerle alay gecmek bambaska. Birincisi olmasi gereken sey, ikincisi edepsizlik. "koyun" muhabbetleri, "nasil ayni oksijeni soluyoruz" vs. Ayip yahu. Elestirel olup da bu tip insanlarla ayni gruba dahil edilecem diye de hep tedirginim dogrusu.