http://doktorlarsitesi.net/2016/11/2...cin-hastanesi/
Atatürkçülük değil laiklik mesele. Mantıkla bilimle hareket eden bir ülkede isteyen krem peynire tapsın kime ne.
Ama tutup da bütün ülkeyi dine göre yönetmeye çalışırlarsa olmaz bu iş.
Bilim ve din birbirine kökünden zıt 2 olgu iken hiç olmaz hem de.
(Bunun aksini iddaa edenler, yeterli miktarda okuyup araştırırlarsa başka bir sonuca varamayacaklardır.)
Ya doktor öldürmek normalleşebilir mi bir kültürde? Bu kadar aşağılık bir durum olabilir mi?
Neyse algı oraya geldi.
Ya sev
Ya terket.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
Bugün ülkede adalet yok. Yasama yürütme yargı tek insanın elinde.
Birini birine şikayet edemiyorsun.
Arkadaşı işten attılar feto diye. Adamın dershaneye falan gitmek dışında alakası yok. Ve o adam dershaneye falan giderken, tayyip bey meydanda "dön artık bu hasret bitsin" diye bağırıyordu. Türkçe olimpiyatı diye para bastıran adamlar, o zaman yanında bulunduğu bilmemkaç bin insanı işten attı.
Şimdi bu insanlar hakkını arayabiliyor mu? Yok. Neden? Çünkü ülke elden çoktan gitti. Hukuk mu ne hukuğu?
Yarın bir gün seni seçtim keyif için kafanı kesecem deseler kaldırıp başını cevap veremez kimse. Yardım edemez kimse. Hukuk yok! Adalet yok! Para yok!
Ne var?
Mollalar var her yerde. Tvlerde sakal bırakmış işid militanı gibi adamlar haber sunuyor artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:39 ----------
Şunu tekrar edeyim,kişilerin dini onları bağlar. Kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez. Devletin dini olmaz. Devlet vatandaşı için iyi olanı yapmak zorundadır. Diyanete 6 milyar bütçe ayırmak, devleti sin devleti yapmaktır. Dini isteyen istediği gibi parasını toplayıp camisini de yaptırır hocasının maaşını da verir. Toplumu dindarlaştırma politikası, politikacıların haddine değildir. Onların görevi toplumun ihtiyaçlarını karşılamaktır.
Son 5 senedir Türkiye hızla bir islam devleti olma yolunda gidiyor. İslam devletlerine bayıldıkları için değil, diktatörlüğü baki kılmak için. Yoksa kendi çocuklarını avrupaya amerikaya değil arabistana yollarlardı okumaları için. Ama öyle olmuyor değil mi?
Neyse boşuna konuştum her zamanki gibi. Kimseye birşey anlatmak mümkün değil. İp çoktan çekildi.
Ya sev ya terket.