Bu akşam ismi lazım değil bir benzin istasyonundan benzin almak için güzelce yanaştım pompaya. Dedim fulle ben de iki dk wc'ye gidip gelicem. Bi döndüm ki benim motorun yanına bi araba çekmiş, pompacıda benim motorun üzerinden, üstelik seleye o pis pompa hortumu değe değe diğer aracın deposunu dolduruyor. Dedim, iki dk bekleyemedin mi? Ben senin wc'den ne zaman döneceğini nereden bileyim abi diyo pompacı. Dedim ben araba ile gelsem ve yine wc'ye gitsem bunu diyebilecek miydin? Bişey diyemedi ama arac sahibi atladı. Büyutülecek bir olay değil, dedi. Ben birşeyi büyütmüyorum, bu durum hoşuma gitmedi ve rahatsızlığımı dile getiriyorum dedim. Ne olacak ki bu şekilde benzin alinca, dedi. Dedim, senin arabanın uzerinden boyle baska bir arac benzin alsa rahatsız olur musun? Olursun. Ustelik biz o hortumun değdiği seleye oturuyoruz. Ayrica benzin dokulebilir motora, bu da bir risk. Adam demesin mi o kadar dikkat ediyosan iki tekere binmezsin. Ben de dedim oldu iki tekere biniyoruz diye benzin dokelim motora, bakalım yaniyo mu?
Ayrıca ben kendi riskimi alıyorum ama senin arabana benzin iki dakika erken dolacak diye risk almak istemiyorum.
Bu sefer pompaci atladı, abi uzatma ben silerim seleyi dedi. Bak hala uzatma diyosunuz dedim. O zaman siz de bundan sonra motordan inmeden depoyu doldurun fazla uzatmayın dedim.
Bu yaptiğinız saygisizlik baska bir sey degil dedim. Kafalarini yere egdi ikisi de. Ama ozur dilemediler.
Cevirdim kontagi yola dustum. Ama bir 10 dk kafamda kaldi bu olay motor surerken.
Bilmiyorum gereksiz bir hassasiyet mi gosterdim ama cidden yapilan cok saygisizlikti.