hayırdırı ne abi, iki benzine dünyanın parasını verdik. bizimi kopartıyorsun anlamadım ki.
hayırdırı ne abi, iki benzine dünyanın parasını verdik. bizimi kopartıyorsun anlamadım ki.
Motordan inmeden doldurmuyosa kesin shell dir o shell olmazsa duramazsın 😂😂
Hahaaaa. Herkesin anladiğı dilden konuşuyorum Kediler için sele brandası aldım.
Benim de demek istediğim tam da bu işte. Ben araba ile benzin aldığımda hic de deponun dolmasini bekleyip sonra uygun bir yere çekip wc'ye gitmiyorum.
Tabi ki motora bir araç carpabilir, daha korunaksız araca göre ama bunu zaten biz kendi kafamizda kabullenmisiz. Yani motorum varsa dolmasini bekleyip sonra uygun bir yere cekip isimi gormeliyim modunda cogunluk. O uygun yer neresi orasi da tartisilir ama genel kani anladigim kadari ile hicbir sekilde motoru birakmamak yonunde. Demek ki bu isin tabiatinda var bu davranis. Ayni sekilde motoru park ettiginizde park yerini begenmeyenler motorunuzu tutup tasiyabilir. Motoru o an yalniz biraktiginiz icin asli kusurlu sizsiniz. Motoru tasiyanlara fazla kizma hakkiniz yok.
Pompacının ve araç sahibinin tavrını doğru bulmamakla birlikte;
Şahsen, benzin alırken motosikletimin başından ayrılmıyorum.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Cok iyi yapmışsınız. Bizim için motor ekstra bir varlık. Çok özeniyoruz. Herkesin malı kıymetli fakat motor kullanıcıları için farklı bir bağ oluşuyor. Kullanırken kendimizden bir parça gibi oluyor, benim hissiyatim. Pompacı ve araba sahibine çok güzel cvp vermişsiniz. Elimden geldiğince benzin alicaksam nakit ödüyorum eger para yoksa önce para çekiyorum ki motorun başından ayrılmayayım. Ayrılırsam tembihliyorum motoru elleme cekme kipirdatma üzerinden hortum atatma beni bekle veya haber ver yoksa başını agritirim diye. 1 sefer benzini depoya döktü ozensizliginden ,e 5 bp , birde rahat tavirlar. Epey bir haslamistim elemanı.
Bence bu yaşadığınız olayi hem benzin aldiginiz yere hemde tr distribütör ne sikayet edin
Valla abiler bende ne hikmetse, tam tersine anormal hoşgörü ile karşılaşıyorum, hayır sandığınız gibi altında KTM veya hsquvarna yok, bildiğin mondial.
Öyle nur yüzlü bi insanda değilim, psikopat bi tipimde yok
Hepte farklı farklı benzinliklere gitmeme ramen (aynı firma farklı istasyon) hep güler yüz klasik motorla ilgili sorular felan.
Motosiklete yaygın olarak böyle kötü muamele ediliyor. Bazen üzerinden hortum geçirme, bazen motoru sıkıştırıp yanında benzin verme, bazen motorcunun giyinmesini beklemeden pompaya yanaşma, bazen de kenarda duran motorun üzerine oturup inceleyen çalışanlar. Pompada bir motor beklerken kesinlikle kimse motorcunun geri gelmesini, giyinmesini filan beklemeyi düşünemiyor. Bir saygısızlık olarak algılamıyorlar aslında.
Bu gibi şeyler hep can sıkıcı ama insanların motosikletin doğasını anlayamamasından kaynaklanıyor. Ben bu sıkıntıların önüne geçmek için benzin alırken motorun başından ayrılmıyorum. Dolması bitince de motoru ya pompalar arasındaki bir bölgeye ya da marketin önüne kenara çekiyorum. Benzin dolduktan sonra motoru çalıştırmadan elle çekince pompacı da kaçıp gideceğin korkusuna kapılmıyor. Motor böylece sabırsızca bekleyen arabacılardan uzak kalmış oluyor. Tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)