40-50 km ile gerçekleşen ölüm!
Reklamlar
-
Kaskız binen ve giderek çoğalan apaçiler ve kısa mesefelerde kask koruma takmayan konformist X-max 250 cilere ibretlik video
artçınıza kask, kısa mesafeye kask, heryere kask! Lütfen beyler...
+13 +18 ne ise
videonun kapak fotosu olay ile ilgisiz, dikkat çekme amaçlı konmuş
Reklamlar
-
Kafaya darbe alındığında iş işten geçiyor kafası olan kafasını korur
-
-
Apaçileri geçtim olmayan beyinlerine hiçbir olay hiçbir söz fayda etmez ama scooter e yakın mesefe bilmemne diye kasksız binen eğitimli kesim varya bir aracın arkadan dokunması veya sıkıştırması sonucu düşüp 20-30 km de kafanı bu kadar sert asfalt geçirebilirsin.
Kask takan kalkar 1-2 dk sonra motorunda cizik varmı diye bakar, kask takmayan ölür!!!
-
40-50'yi geçin. Varsa evde,ofiste,işyerinde vs tekeri olan ofis koltuğu şöyle rahat hareket edebilecğei bir parkeye vs koyun. Koltuğa oturup kendinizi hızlıca geri doğru atın bakalım bir yere çarpın da nasıl savruluyorsunuz bir görün. Hayat Traffic Rider oyunu değil ki çarptın mı 1 altına devam edesin. Yazık
-
Kask ekipman takmak adamın tarzı deyil )
-
keşke okey taksaymış babası kaska gerek kalmazmş
-
kontrolü kaybetti hala eli gazda gaz açıyor
-
konuyla ilgili bir başlık açmıştım: insan vücudu, kendi hızındaki kazalara karşı korunabiliyor. normal bir insan koşarak 40-50 km hıza ulaşamayacağına göre. o hızlara karşı savunmasızdır. bu yüzden koruma ekipmanı kullanılıyor. ekipmanın kaça kadar dayanabiliyorsa o kadar savunmadasın.
-
Bide Full Face kask beni daraltıyo diyenler var biri de buralarda sanırım Full Face kask kullanalım lütfen.
-
yanlis anlamayin ama ekipmansiz kaza yapanlara pek acimiyorum adam kendine acimiyor sen niye aciyorsunki demek geliyor ekipmana paran yetmiyorsa binme bu alete
-
Her zaman, her koşulda, her ortamda full face kask kullanılmalı. Özellikle şehir içinde çok dikkatli ve temkinli sürülmeli.
+ Eldiven, çizme, korumalı motosiklet ceketi ve pantolonu olmadan motora binilmemeli.
Hava sıcak, ben zaten küçük cc motosiklet sürüyorum v.b. bahaneler arkasına sığınmayalım arkadaşlar, sürücü kardeşlerimiz bir bir hayatlarını kaybediyor. Kasım ayı kabus gibi geçiyor bizim için.
Lütfen bilinçli olalım.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)