Arabayı sattırıp motor aldırmak
Reklamlar
-
Ailemle birlikte yaşıyorum babam arabayı yaza kadar hiç kullanmıyor bana da kullandırtmıyor
Anlıyacağınız çürüyo evin önünde.Yağmur da yağsa tipi de çıksa hep motorumla gidiyorum okula veya gezmeye.Buradaki detay da şu benzin paramı babam karşıladığı için otobüse binmiyorum çünkü niye bineyim
Arabayı sattırıp 3-4 bini kendime alıp model yükseltme hevesim var. Bunu düzgün bir dille nasıl anlatabilirim?
Reklamlar
-
Burda çok güzel açıklamışsın işte.😀
-
"babacım, bak şöyle bi motor var. ybr den daha iyi yol tutuyor. bununla kaza riski daha az."
not: yaz gelince araba yerine senin motora binerse karışmam bak. hem arabayı neden kışın değil yazın kullanıyor onu da çözemedim.
-
soccer adlı üyeden alıntı
"babacım, bak şöyle bi motor var. ybr den daha iyi yol tutuyor. bununla kaza riski daha az."
not: yaz gelince araba yerine senin motora binerse karışmam bak. hem arabayı neden kışın değil yazın kullanıyor onu da çözemedim.
Kışın İzmitteyiz çarşıda ev her yere yürüyerek gidiyolar bi de trafiğe katlanamıyo burdaki yazın ise yazlık var köye gidiyo trafik olmayan küçük şehirdeyiz
-
Motosiklet Eğitmeni
Araba kaç para yapıyor?
Yani uğraştığımıza değecek bir ederi varsa bana bırak, 2-3 günde hallederim.
Paranın 4 bini senin kalanı ben alırım.
Bu kıyağı da sana baban yapmaz söyleyeyim.
-
Araba dursun kapının önünde bunun hastalığı var, gezmesi var, eşi var dostu var. Şu çalkalanan piyasada mal satmak gereksiz sattırırsın arabayı yerine yenisi koyulmaz.
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Araba dursun kapının önünde bunun hastalığı var, gezmesi var, eşi var dostu var. Şu çalkalanan piyasada mal satmak gereksiz sattırırsın arabayı yerine yenisi koyulmaz.
Sağlam bi yorum
Önceden bu işler ev, gayrimenkul için geçerliydi, şimdi yürüyen- duran bi aracın varsa onun içinde geçerli oldu
-
arabasını satmaz baban,eskidiğini,çürüdüğünü senin kadar düşünmüyormu sanıyorsun,,eminim düşünüyordur ama arabanın her an lazım olabileceğini vede yazın zaten kullanacağını bildiğinden satmaz,,satsa neye binecek,,arabanın yeri başka,
düşüncesi bence şu binmesemde kapının önünde dursun yeter elimin altında olsun
-
Arabayı kullandırtmayan sattırır mı
-
çocuk, şimdiden babasının malına ortak olmuş!
babanın acilen senin altındaki motoru satıp, kapı önünde yatan arabanın modelini yükseltmesi lazım.
-
ufukt adlı üyeden alıntı
Arabayı kullandırtmayan sattırır mı
Yav şöyle mantıklı cevap verme derste hönkürdüm
-
Baban senin keyfin için neden arabayı satsın ki? Paran varsa yükselt. Yoksa da olan motoruna binmeye devam et.
Sonuçta baban çalışmış almış. Kendi malı. Babanın malıyla plan yapmamalısın bana sorarsan. İsterse kapıda eskisin araba yine de üstünde düşünmek sana düşmez bence. Yanlış anlama amacım polemik oluşturmak değil. Şahsi fikrimi söyledim.
-
Dostum sanırım arabayı sattıracak yeni araç almasını sağlayacak ve yeni alacağı arabayı şuankinden değeri düşük bir modelle değiştirip arada kalan parayıda motor parası olarak kullanacaksın.Olum yalnız motoru yükselttiğinde baban bu motor çok yakıyor otobüs kullan derse ne yapacaksın.
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Ailemle birlikte yaşıyorum babam arabayı yaza kadar hiç kullanmıyor bana da kullandırtmıyor
Anlıyacağınız çürüyo evin önünde.Yağmur da yağsa tipi de çıksa hep motorumla gidiyorum okula veya gezmeye.Buradaki detay da şu benzin paramı babam karşıladığı için otobüse binmiyorum çünkü niye bineyim
Arabayı sattırıp 3-4 bini kendime alıp model yükseltme hevesim var. Bunu düzgün bir dille nasıl anlatabilirim?
unut bunu olmaz öyle şey, motorunu yükseltmek istiyorsan başka yollara başvuracaksın artık. o araba satma işi yaş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)