Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arabayı sattırıp motor aldırmak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Ailemle birlikte yaşıyorum babam arabayı yaza kadar hiç kullanmıyor bana da kullandırtmıyor
    Anlıyacağınız çürüyo evin önünde.Yağmur da yağsa tipi de çıksa hep motorumla gidiyorum okula veya gezmeye.Buradaki detay da şu benzin paramı babam karşıladığı için otobüse binmiyorum çünkü niye bineyim

Arabayı sattırıp 3-4 bini kendime alıp model yükseltme hevesim var. Bunu düzgün bir dille nasıl anlatabilirim?
    ufukt bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Burda çok güzel açıklamışsın işte.😀

soccer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    "babacım, bak şöyle bi motor var. ybr den daha iyi yol tutuyor. bununla kaza riski daha az."

not: yaz gelince araba yerine senin motora binerse karışmam bak. hem arabayı neden kışın değil yazın kullanıyor onu da çözemedim.

Motosikleti
    Alıntı soccer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "babacım, bak şöyle bi motor var. ybr den daha iyi yol tutuyor. bununla kaza riski daha az."

not: yaz gelince araba yerine senin motora binerse karışmam bak. hem arabayı neden kışın değil yazın kullanıyor onu da çözemedim.
    Kışın İzmitteyiz çarşıda ev her yere yürüyerek gidiyolar bi de trafiğe katlanamıyo burdaki yazın ise yazlık var köye gidiyo trafik olmayan küçük şehirdeyiz

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Araba kaç para yapıyor?
    Yani uğraştığımıza değecek bir ederi varsa bana bırak, 2-3 günde hallederim.
    Paranın 4 bini senin kalanı ben alırım.
    Bu kıyağı da sana baban yapmaz söyleyeyim.

Araba dursun kapının önünde bunun hastalığı var, gezmesi var, eşi var dostu var. Şu çalkalanan piyasada mal satmak gereksiz sattırırsın arabayı yerine yenisi koyulmaz.
    ufukt bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba dursun kapının önünde bunun hastalığı var, gezmesi var, eşi var dostu var. Şu çalkalanan piyasada mal satmak gereksiz sattırırsın arabayı yerine yenisi koyulmaz.
    Sağlam bi yorum

Önceden bu işler ev, gayrimenkul için geçerliydi, şimdi yürüyen- duran bi aracın varsa onun içinde geçerli oldu

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    arabasını satmaz baban,eskidiğini,çürüdüğünü senin kadar düşünmüyormu sanıyorsun,,eminim düşünüyordur ama arabanın her an lazım olabileceğini vede yazın zaten kullanacağını bildiğinden satmaz,,satsa neye binecek,,arabanın yeri başka,

düşüncesi bence şu binmesemde kapının önünde dursun yeter elimin altında olsun

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arabayı kullandırtmayan sattırır mı

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çocuk, şimdiden babasının malına ortak olmuş!

babanın acilen senin altındaki motoru satıp, kapı önünde yatan arabanın modelini yükseltmesi lazım.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ufukt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabayı kullandırtmayan sattırır mı
    Yav şöyle mantıklı cevap verme derste hönkürdüm

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Baban senin keyfin için neden arabayı satsın ki? Paran varsa yükselt. Yoksa da olan motoruna binmeye devam et.
    Sonuçta baban çalışmış almış. Kendi malı. Babanın malıyla plan yapmamalısın bana sorarsan. İsterse kapıda eskisin araba yine de üstünde düşünmek sana düşmez bence. Yanlış anlama amacım polemik oluşturmak değil. Şahsi fikrimi söyledim.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Dostum sanırım arabayı sattıracak yeni araç almasını sağlayacak ve yeni alacağı arabayı şuankinden değeri düşük bir modelle değiştirip arada kalan parayıda motor parası olarak kullanacaksın.Olum yalnız motoru yükselttiğinde baban bu motor çok yakıyor otobüs kullan derse ne yapacaksın.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı bilirkişi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ailemle birlikte yaşıyorum babam arabayı yaza kadar hiç kullanmıyor bana da kullandırtmıyor
    Anlıyacağınız çürüyo evin önünde.Yağmur da yağsa tipi de çıksa hep motorumla gidiyorum okula veya gezmeye.Buradaki detay da şu benzin paramı babam karşıladığı için otobüse binmiyorum çünkü niye bineyim

Arabayı sattırıp 3-4 bini kendime alıp model yükseltme hevesim var. Bunu düzgün bir dille nasıl anlatabilirim?
    unut bunu olmaz öyle şey, motorunu yükseltmek istiyorsan başka yollara başvuracaksın artık. o araba satma işi yaş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)