Bunun adı penis arkadaş. Kadınların cinsel organına da vajina deniyor. Bunda ayıp bir şey yok. Aşın şu kafaları artık.
dostum sen tanımadığın insanların olduğu bir ortamda, ulu orta "penisimi koruyacak bir şey arıyorum" diyebiliyormusun ki bunu burada büyüğün küçüğün kadının erkeğin olduğu ortamda sanki bevliye servisinde derdini doktora anlatıyor gibi konuşulmasını mantıklı buluyorsun?
az biraz edep yahu.
İlk konuyu okuduğumda yok artık dedim, sonra birden fi tarihinde ormanda crossvari takılırken, tepeden zıplayıp indiğim yerde ön lastik çamurda lak diye oturunca depoya malum bölgeyi sert bir şekilde vurduğum bir anımı hatırlayıp, konuyu pekte abes bulmadım. Motoru falan koyverip kenarda nasıl kıvranmıştım.
Ayrıca, göz, kulak , kol nasıl ki bir vücudun parçası ise, penis, testis ve ya vajina da öyledir. Siz hiç elinizden bahsederken tutma organım diyor musunuz? Önemli olan diyenin değil, sizin duyduğunuzda aklınızda çağrıştırdıklarıdır. Bunların isimlerini değiştirmektense, kafayı değiştirin biraz.
Eliniz kaşındığında tutma organı demediğiniz mantığından hareketle, anneniz ve babanızın yanında penisim kaşınıyor mu dersiniz, veya eliniz kaşındığında yaptığınız gibi rahatça elinizi pensinize atıp kaşıyor musunuz hart hurt diye onların yanında? Hakikaten çoluk var, çocuk var. Gidin varsa işteki bayan arkadaşınızın yanına, penisim kaşınıyor deyin. Bakalım eliniz kaşınıyor gibi mi tepki verecek.
Burada da bayanlar var işte, ben de onu diyorum.
Yok anlaşamayacağız ben yıldım
Ben de. Siz penisinizle baş başa kalın.
Yeni trollümüz hayırlı olsun.
Hadi cevap da verelim: Suspansuar kullanabilirsiniz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Evet biraz art niyet var işin içinde ;) En azından ben böyle hissediyorum.
Ama Testis, ve Penis tıp literatüründe olan ve genelde izahat için rahatça kullanıldığından, gün içerisinde kullanılan gerçek adlarından ehli namus kelimeler durmakta.
Ha herkes buna sıcak bakmayabilir, aynı zamanda sıcak bakan ve anlayışla karşılayanlar da olabilir. Toplumun her kesimine hizmet eden bir mecrada, ifade edildiğinden ötürü tepkiye açıktır.
" Motosiklet sürücüsünün kendi ön takımları için koruma " diye başlıklandırılmış olsaydı da, mevzu gene troll'e bağlardı kanımca.. Çokta şeyetmemek lazım, nihayetinde, kücükken bisikletin orta demirine vurduğumuzda ananııııııııı diye hepimiz bağırmışızdır.
Ortada edepsiz bir durum yok. Biraz da eğlenerek konuşalım olsun bitsin!.
En 1621/2 sertifikalı testis ve penis koruyucu mevcut, suspansuvar ile giyiliyor, kevlar suspansuvar tercih edilirse darbe korumasının yanında sürtünme korumasida eklenebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)