Kask,mont, bot falan iyi de
Reklamlar
-
Peki penis ve testisleri korumak için bir koruyucu malzeme var mı?
Reklamlar
-
Moderatör
Lannnn!
-
Bazı parça yada bütün tulumlarda var yapılmış
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Lannnn!
Moderatör mavi ekran verdi mutlumusun Yukici ?
-
Adam motosikleti almadan bi dünya konu açtı ya. Alsa kim bilir naparız.
-
Ebadına göre pinpon topundan basketbol topuna kadar bütün topları ortadan ikiye bölerek koruma yapılabilir.
İsteğe göre içine kiriş köpüğüde sıkılarak size büyütülebilir. İlla pinpon topu olacak diye bir şey yok yani.
-
Tekvandocuların kullandığı kuki denilen korumalı kıyafetler var. Ne kadar korur emin değilim ama hafif darbelerde iş görür belki.
http://www.hepsiburada.com/daedo-tae...FciOaAod21gB9Q
-
-
-
Arkadaşlar,
İnanın boş yapmıyorum. Bu forumda kaza resimlerinde penisi kopan adam vardı. Sırf ondan kafama takıldı. Alacağım motorla trafiğe çıkmama rağmen baştan aşağı tüm korumaları aldım. Gerçekten güvenliğe çok önem veren birisi olduğum için yazıyorum.
-
Sayın moderatör beyim koyduğum fotoğraf çok mu gayri ahlakiydi de sildin milliyetin sayfasında tam bir haftadır yayınlanıyor aynı fotoğraf işgüzarlığın ne alemi var.
-
yukici adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
İnanın boş yapmıyorum. Bu forumda kaza resimlerinde penisi kopan adam vardı. Sırf ondan kafama takıldı. Alacağım motorla trafiğe çıkmama rağmen baştan aşağı tüm korumaları aldım. Gerçekten güvenliğe çok önem veren birisi olduğum için yazıyorum.
direk oraya darbe gelmez aslında bahtsız bir kaza olmadığı sürece, testisler zaten korumalı 2 bacak arasında,penisde de kırılacak bir yapı olmadığı için doku zedelenmesiyle atlatılır.
Kaliteli deri bir pantolon edinin yeterli korumayı sağlar Jr.Yukici ye
-
sen neden koruyacaksın genital bölgeni dostum önce onu bi anlat.
rüzgardan mı? soğuktan mı yoksa kopmalara karşı bir koruma mı arıyorsun?
biz de ona göre yardımcı olalım.
ama genel olarak -arkadaşlar da katılacaklardır diye düşünüyorum- tavsiye edebileceğim strec film ile bacaklardan birine boşluk bırakmadan güzelce sabitlemek. hem rüzgardan korur, hem bir yere takılarak kopma riskini en aza indirgersin.
ya arkadaş nasıl forum burası. debriyaj teli ayarlama, motor bakımı yapma, zincir temizliği, akü bakımı konuşacağımıza maruz kaldığımız konulara bak ya :(
-
Motorun üstünden kasıtlı bir şekilde atlayıp direği kucaklamadığın sürece çok zor bir ihtimal oraya zarar gelmesi.
-
diablof adlı üyeden alıntı
ama genel olarak -arkadaşlar da katılacaklardır diye düşünüyorum- tavsiye edebileceğim strec film ile bacaklardan birine boşluk bırakmadan güzelce sabitlemek. hem rüzgardan korur, hem bir yere takılarak kopma riskini en aza indirgersin.
ya arkadaş nasıl forum burası. debriyaj teli ayarlama, motor bakımı yapma, zincir temizliği, akü bakımı konuşacağımıza maruz kaldığımız konulara bak ya :(
Rüzgardan neden korusun? Darbelerden korumasi icin diye yazmış adam neden okumuyorsun?
-
Amonra47 adlı üyeden alıntı
Rüzgardan neden korusun? Darbelerden korumasi icin diye yazmış adam neden okumuyorsun?
tebrikler. beni düzelttiğiniz için.
ironi için yanlış bir yer sanırım. haklısınız.
-
yukici adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Güvenliğe önem veren miiiiiiiii? Yoksa güvenliğine önem veren mi?
-
Moderatör
diablof adlı üyeden alıntı
Streç film oldukça yaratıcı olmuş
-
Sonra niye bayanlar girmez diyorsunuz foruma. Herşeyin üsturuplu bir yazım şekli vardır.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Streç film oldukça yaratıcı olmuş
teşekkür ederim üstadım. aklıma sonradan gelen -darbelere direnç sağlaması açısında- pıt pıt (balonlu ambalaj) naylonu ile sarma da var ama onu başka zaman yazarız artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)