selam arkadaşlar, sizlerinde bildiği gibi havların serinlemesi ve yer yer kar yağışlarının başlamasıyla, bazı il, ilçe, köy, mahalle v.b yerleşim yerlerimizin tabiri yerindeyse bazı motorcu arkadaşlar için tadı tuzu kaçtı. şahsen benim için; hava şartlarını bir kenara bırakın derece önemsemeksizin gaz açma ve yol yapmak fark etmiyor. Gözle görülür derecede motosikletçi arkadaşlar yaz aylarında artış gösterirken, kış aylarında da bir o kadar eksiklik gösteriyorlar. Tabi ki söz konusu bulunduğum ilçe içinde geçerli olabilir. Aslına bakarsanız doğru ekip ve ekipmanla 4 mevsim sürüşün başka bir tadı tuzu var.
2016 yılının ilk kar yağışı ilçeme düştüğü vakit ben motoruma atlayıp gazladım. Dereceler -8 gösteriyordu ve lapa lapa kar vardı. Tarifi anlatılmaz haz ve bir o kadarda deliye bak gözlerine maruz kaldığımı göz ardı edemiyorum. Şunu dile getirmeliyim ki, eğer aksiyon kamerası olan arkadaşlar varsa bizlerle böyle videoları paylaşsın. Hem gözlemleme fırsatı hemde tecrübe edinme fırsatı yakalamış oluruz. Bazı
motosikletçi arkadaşlar ilk yağmurlar düştüğü zaman garaj kapılarını açıp; eee artık motor sezonu bitti, zaman araba zamanıdır. Dedikten sonra
yaz ayını iple çekmeye başlayan arkadaşlarımızda yok değil. Şahsen ben 4 mevsim motosikletçiyim. Araba sezonu benim için hiç başlamıyor. Sizlerden tavsiye ve öneri istiyorum aslında. Kışın bir motorcu nasıl bu soğuğa göğüs gerebilir. Ben tulum almaya her geçen gün daha da yakınlaşıyorum. Aranızda başka tavsiyeler veren olursa sevinirim. Tulum kullanan arkadaşlar bu işin zorluklarını açıkçası eksi ve artılarını yazarsa sevinirim.
Tüm motosikletçi dostlarıma kazasız, belasız, sevdiklerine gaz açmalarını diliyor, bir ömür özgür ruhlarını yaşamalarını ümit ediyorum. Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
Sevgi ve saygılarımla...