motor fiyatları çok değişecek bi öneri
Reklamlar
-
eyw,bende oyle dusundum aslında 1000 lık sonra ınsallah fakat orda su var honda yenı modele gectı yanı alıcak olsam onuda dusunurdum gıbı yenı modeller cok guzel ve cok fazla elektronık destekler var. Fakat yenıler gsxr cbr r1 olsun 80-85 den asagı olmaz bu yıl.Keza r1 79.500 bu yıl kı fıyat. Tabı dedıgın gıbı fıyat sonrakı kaygım once 600 de bır pıseyım
Reklamlar
-
Aklıma takılan bir soru var. 2017'de euro4 standardı zorunlu. İthalatçıların elinde 2016 model euro4 uyumlu olmayan motorlar var. Bunları 2017'de satabilecekler mi? Şundan soruyorum. Eğer satmalarına engel bir durum varsa -ki bence düşük ihtimal-, 2017'ye girmeden stok tüketmek için indirim yapabilirler.
-
1000rr 65-70 arası bir fiyat bandında olur bence r1 85-90 daha az görmeye başlarız yeni litrelikleri malum ülkenin ekonomisi kötüye gidiyor
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Aklıma takılan bir soru var. 2017'de euro4 standardı zorunlu. İthalatçıların elinde 2016 model euro4 uyumlu olmayan motorlar var. Bunları 2017'de satabilecekler mi? Şundan soruyorum. Eğer satmalarına engel bir durum varsa -ki bence düşük ihtimal-, 2017'ye girmeden stok tüketmek için indirim yapabilirler.
bayılere sormadım , akıl yuruterek cvp verıyorum,stugunda bulunan motoru satmasında bır engel olmaz sanırım , 2017 den once ıthal edıp ulkeye getırtmısse.Kesın bılgım yok altını cızıyım.
-
Hocam stoklar satılabilir yalnız euro3 ihracat yapılamaz, 2017 ye girmeden euro3 stoğu yapıp yıl boyunca satacaklar diye düşünüyorum
-
Euro3 stoklayamazlar ki, onlar her halükarda 2016 model diye geçecektir.
-
yenı 1000rr ıcın guzel fıyat bence. Gsxr 1000 de tamamen yenılendı.Bakalım o kaclardan cıkıcak . Full sensorler gyroskopık olcum yapan cıhazlar entegre sıstemler. Ben hondayıda daha yuksek bır bantta mesela 70-80 arası beklıyorum.Tabı dedıgınde haklısın ulkenın durumu acısından.Umarım fıyatlara yansır.R6 2016 fıyatı ABD de 11.100 usd , yenı 2017 r6 satıs fıyatı bellı oldu 12.100 usd yanı gecen seneye gore yamaha uzerıne %10 zam yapmıs.
-
Euro3 stoklayamazlar ki, onlar her halükarda 2016 model diye geçecektir.
2016 model satmak sıkıntı değil ki, kilit nokta 2017 de ihracat yapamamalari yani 2016 da gelen her türlü motoru satarlar ama az bir süre kaldı o stok yapılır mı bilemem
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hocam stoklar satılabilir yalnız euro3 ihracat yapılamaz, 2017 ye girmeden euro3 stoğu yapıp yıl boyunca satacaklar diye düşünüyorum
2016 model olarak ınsanlar 0 km almak zorunda kalır . Bılemıyorum nasıl olacak
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
yenı 1000rr ıcın guzel fıyat bence. Gsxr 1000 de tamamen yenılendı.Bakalım o kaclardan cıkıcak . Full sensorler gyroskopık olcum yapan cıhazlar entegre sıstemler. Ben hondayıda daha yuksek bır bantta mesela 70-80 arası beklıyorum.Tabı dedıgınde haklısın ulkenın urumu acısından.Umarım fıyatlara yansır.R6 2016 fıyatı ABD de 11.100 usd , yenı 2017 r6 satıs fıyatı bellı oldu 12.100 usd yanı gecen seneye gore yamaha uzerıne %10 zam yapmıs.
Yamaha hep aynı politikayı izliyor Tr dahil her sene yüzde 10 zam yapıştırıyor ama bu sene kurdan dolayı çok zor geçecek şöyle de bir husus var japon parası da dolara göre yükseldiği halde yine yüzde 10 zam yapmışlar belki bize de öyle olur
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Yamaha hep aynı politikayı izliyor Tr dahil her sene yüzde 10 zam yapıştırıyor ama bu sene kurdan dolayı çok zor geçecek şöyle de bir husus var japon parası da dolara göre yükseldiği halde yine yüzde 10 zam yapmışlar belki bize de öyle olur
50-51 olsa cok guzel fıyat.Arkadaslar yanlıs anlamasın guzel fıyat derken Turkeye nın genel durumu ve asgarı gecım sevıyelerını goz onune alınca cok yuksek rakamlar bunlar. Yanlıs anlasılmak ıstemem kesınlıkle. Bır motor ıcın 50 kusur tl cok para tabıkı. Bende essek gıbı calıstım kendı alın terımle kazandım herseyı.
-
Hayırlısı hocam 51 güzel olur gerçekten, her zaman tekeriniz düz bassın iyi akşamlar
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hayırlısı hocam 51 güzel olur gerçekten, her zaman tekeriniz düz bassın iyi akşamlar
cok saol, ınsallah ulkemız batmasın cıkmasın, bende gonul rahatlıgı ıle alayım.
-
Yeni Fireblade çok nefis.
-
İlla 2017 modelini fuardan neyim almayı beklemiyorsanız; alın şimdiden, koyun kenara; martta iyi ki 3-4 ay önce daha ucuza almışım dersiniz muhtemelen ...
-
aynı şekilde şubatı bekliyorum. ve fiyat öngörüm 55.000 civarı.daha aşağı olacağını beklemiyorum.
zira Yamaha senede bikaç sefer zam yapabiliyor.2016 Sene başında bayici arkadaşım 42 küsürden R6 Almam için için ısrar etmişti.kısa zamanda önce 46 ya sonra 47.500 çıktı
peki U.S.A Satış fiyatı 12.100 $ olarak belirtmişsin.bu fiyat tan kastın yeni çıkan R6 lar için değil mi?[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
-
selamlar, 12.100 usd 2017 r6 abd satıs fıyatı,su anda on sıparıs alıyor yamahamotorusa.Bu fıyat 2016 r6 dan 1000 usd daha yukarda.Abd satıs stratejısı nasıl bılmıyorum ama %10 zamlı gelıyor oyle cok buyuk bır fark yok.Bende yaklasık tr dekı yaklasık fıyatı bulmak ıcın 2016 yılın supersport makınalarda abd satıs fıyatı 12.000 usd olan makınalara baktım , gsxr 750 12.000 usd ıdı.Tr de satısı 52 bın tl, yanı vergı vs ıle tr fıyat bu. Kurdan dolayı zam gelse benım tahmınım 55 tl lerde olması.Belkı fuar vs 52-53 olur belkı bıraz avantajlı cıkartır fuar dan lansman fln.Bende fuar dan kaporayı verıp alırım ınsallah.Renk goreyım de mavı veya sıyah bakalım,hayırlısı.
edıt : su anda yamaha turkıye r1m on sıparıs alıyor 102 bın tl den , yanı gecen yıla gore 3 bın zam yapmıs.Belkıde r6 da bekledıgımızden daha ıı rakamlarla cıkar en azında ılk fuarda
-
Fuara 2017 model gelmez ki. Hep eldekileri getiriyorlar bizimkiler.
-
2017 r6 gelıyor,orda sıparıs mıparıs guzel bır sıstem olur dıye umut edıyorum , en kotu mart nısan bayılerde.Baslarım ıstanbuldakı bayılerı gezmeye,zaten r25 ı aldıgım yerden bır sorarım 0 km almıstım.Indırım mındırım bayıde cok olmaz ama 17 yılı kotu ekonomık olarak,belkı yamaha Turkıye bunu goz onunde bulundurur
-
Ülkeye gelmez demiyorum, fuara getirmiyorlar. Yeni modellerin girişi nisanı ncak buluyor. Bizim uyanıklar genelde eski modelleri getirip ucuza satıyor, yeni modeller için önsipariş alıyor. Rengini göreyim dediniz ya, ondan söylüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)