Merhabalar,benim a1 ehliyetim var ve ktm 125 exc alıcam ama şöyle bir sorun var,şimdi ktm 125 exc bildiğiniz gibi 40 beygir falan ama benim a1 ehliyetim ise 15 beygire kadar kapsıyor ne gibi sorunlar çıkar?
Merhabalar,benim a1 ehliyetim var ve ktm 125 exc alıcam ama şöyle bir sorun var,şimdi ktm 125 exc bildiğiniz gibi 40 beygir falan ama benim a1 ehliyetim ise 15 beygire kadar kapsıyor ne gibi sorunlar çıkar?
zaten ktm exc alıyorsan trafikte kullanıp o motosiklete yazık etmezsin diye tahmin ediyorum
Detayli bilgim yok mevzuatla alakali fakat kanuna aykiri birsey yapmaniz ilerde yasabilceginiz durumlarda basinizi belaya sokar.
O motoru kullanma ehliyetiniz yok. Ehliyetsiz kullanıyor olursunuz tabii ki.
Zaten trafikte kullanmıcam her zaman ama trafikte lazım olduğu zaman supermoto lastikleri takıp kullanıcam o yüzden yazık ediceğim birşey yok sadece mesela polis durdurdu ve dedi ehliyetini ver o zaman verdim ne dicek orda?
Dediğim gibi, ehliyetsiz kullanmış muamelesi göreceksiniz. Başka ne bekliyorsunuz? B ehliyetle motosiklet kullanırken yakalnırsanız ne oluyorsa aynısı olacak.
Tamam teşekkürlerr.
Yanliz o motorun trafige cikmasi yasak değil mi?
Arazide kimse senden ehliyet istemez eğer special makinaya şehir içi binersen polis bağlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)