Varmı forumda böyle bir arkadaş hiç yatmadım uçmadım düşmedim diyen.
Varmı forumda böyle bir arkadaş hiç yatmadım uçmadım düşmedim diyen.
O düşmeyen değildir düşecek motorcudur 😂😂
Hocam bu sorduğun arkadaş, unicorn ve pegasusdan daha ender bulunan bir tür .
Ben cok dikkatli ve tedbirli olarak görürüm kendimi, cbfye bile abus disk kilidi takıyorum düşün neyse , youtube da izlemedigim kaza videosu kalmadı bende aynı hataları yapmıyım diye. 5 yıldır trafikte araçta kullanıyordum. Reflekslerimde iyidir. Açıkçası başkası çarpmassa düşmem diyordum motoru aldım 2.gün düştüm sonra 4 ay sorunsuz 5000km yaptım ve geçen ay kavşakta bakmadan cıkan bir araç yüzünden motorum pert oldu bende ucuz atlattım.
Öyle bir konuşuyorsunuz ki gören motorcunun istemeden düştüğünü sanar.
Şöyle ağzımızın tadıyla düşmeyeceksek ne anlamı kalır ki moturun? :D
Düşmeyen motorcumu olurmuş peh
mopedli çocukluk dönemleri dahil hiç düşmedim.(15 yıl) bisikletten düşmüşlüğüm var ama. cruiser kullanıcısıyım. annem hep şöyle derdi; "bir kere bile düşersen, hızlı gittiğini duyarsam mobilyeti unut" onun sayesinde hep risksiz ve hız limitlerinde sürmeye çalıştım. motordan kopmamak için, sonradan da alışkanlık oldu.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Çok şükür 2700 Km yi devirdim ve düşmedim. İnşallah da düşmem.
Ben 4 ayda 13.000 km yaptim. Ilk motorum r25. Surtmem bioe yok. Bakalim onumuzdeki seneler ne getirir bilinmez. Benle surenler senin kadar temkinli adam gormedik dediler.
Avel avel motor kullanıp düşüyonuz sonra düşmemiş motorcuya motorcu demem diyonuz.
Ha ben düşmedim mi? Arazide defalarca kez düştüm. Çünkü limitleri orada zorluyorum. Tavsiyemdir limitlerinizi trafiğe açık alanlarda zorlamayın düşmeyin. Ha bazı turşular çıkıp "düşmemiş motorcuya motorcu demem ben" diye çıkarlar. Onu çok şeyyapmayın. Onu söylemelerinin nedeni kendi avelliklerindendir.
Temiz bir dört ya da beş kere düştüm .Böyle "o yer benim" dermiş gibi...
Allahtan kırık çıkık filan yok.Düşmediğini yazan arkadaşlarımda düştüklerinde aklına ilk kendi yazıları gelecek
ben duran motorun üstünden öte tarafa geçmeye çalışırken düştüm siz hala yok düşmedim, yok şeyyapmayın deyin durun
marifet düşmemek değil, kalktığında kendine gülebilmek. başkalarına anlatıp, güldürebilmek.
trafikte hiç düşmedim. ama motosikletle idman yaparken düştüm bir kaç kere
Beyler,burda dusenlerle veya yapilan kazalarla makara gecilmiyor. Soru acik , dustunuz mu dusmediniz mi, sorunun 2 cvbi var ya dusmus olmak yada olmamak . Ayrica yanlizca burdan yola cikarak daha iyi veya daha kotu motor kullandigimiz gibi bir netice cikmaz. Katildigim ileri surus egitimlerinden sonra katilimcilarla whatsapp gruplari ve cesitli defalar suruslerimizle beraber olduk. Egitimde dusenler devaminda trafiktede dustu,ben ve 1 dusmeyen arkadasim ayni sekilde hic dusmedi. Belki sans belki baska birsey.
ben ilk başladıgım zamanlar düzenli olarak düşerdim şimdi bozuldu o düzen bi bakıosun aylarca hiç düşmüyorum bi bakıyosun haftada 3 kez düşüyorum..
Elbette acemilik döneminde ve farklı motorların dinamiklerine alışana kadar ufak tefek kayma ve yatırmalar yaşadım. (Sol ayağımın boşa düşmesiyle motoru yatırmalar vs) Allaha çok şükür 24 yıl ve 300.000 + km'dir kazaya karışmadım ve düşmedim. Tedbiri elden bırakmayan, gözleme dayalı, defansif (yavaş değil) ve sıfır alkol prensibimi ve de "itle dalaşacağına çalıyı dolaş" atasözünü her zaman uyguladım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)