Motor seven KIZA alınabilecek anlamlı bir hediye??Beyler gönül işi tıkandım bee
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
nacizane, güzel bir motosiklet anahtarlığı ya da sade şık bir bileklik.
sürekli kullandıkça seni anımsayacağı bir şey..
göze batmayan ama reddedilmeyecek bir şey..
eldiven atkı takımı da al..
üşüyorsundur diye huzursuzum, de..
hayatta hiç bir şey senin aç veya tok veya üşüyor musun diye birisi tarafından önemsenip düşünüldüğünü bilmektir..
Reklamlar
-
Bence model vespa al masasının üstünd koyar baktıkça beni hatırlarsın dersin
-
-
El emeği buff yapıp burdaki gibi, bir adım daha ileri gidersen sankim daha güzel olur, piyasada çok güzel bayan buffları bulamamıştım ben böle bişi yapmıştım
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bence de kask! En azından ileride ayrılır ederseniz, kask sende kalır ;)
en mantıklısı tam da aklımdan geçen :D
-
Ucuzundan kask al , eğer seni seviyorsa daha iyisini alırsın sonra , baktın sevmiyor dua et hız yapsın
Bu arada neticede yatırım yapmayacaksın , sevgili olmadığın kıza basit bir hediye alabilirsin. Buff , fular , ince bir hırka bu kadar.
-
benden ayrıldığında ve son görüşmelerimizde, ona son kez model motosiklet ve buff hediye etmiştim.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bence de kask! En azından ileride ayrılır ederseniz, kask sende kalır ;)
hayır hocam öylede olmuyor. benim aldığım ekipmanların hiçbirini vermedi,bende isteyemedim...
çünkü bana playsitation 4 ve bir çok oyun almıştı. geri ister diye korkuyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
bu arada arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. yeri değil burası ama 3 yılım gitti (:
-
Sema ismindeki kız arkadaşıma hediye almakistiyorum diyip bu resmi gönderdim direk engelledi :(
-
bir çiçek al ve sevgilim olmana karar verdim de. motoru falan katma hiç. sen motorcusun o motorcu bunlar ayrı konu. ona bakarsan bende motorcuyum ama sizin aranızdaki mesele başka. çiçek alman ona kız olduğunu ve görevlerini hatırlatır bilmem anlatabildim mi
-
Kask al bitane buff al keskin içine de tek taş yüzük koy
-
kime kask aldıysam beni terk etti, galiba hata bende
-
kesinlikle kask almalı şöyle güzel cicili bicili yada motor ehliyetii alması için kursa yazdır
-
begumgltkn adlı üyeden alıntı
kesinlikle kask almalı
şöyle güzel cicili bicili yada motor ehliyetii alması için kursa yazdır
O nasıl hediye ne diyecek ki :D Al kurs paran benden hediye mi diyecek
-
Motoru sat discover al
-
üstünde resminizin oldugu baskılı bir mont olabilir
Güzel anlamlı sözlerin olduğu stikker lar olabilir
-
motor seven kız yoktur krdş iyi bak kız olduğuna emin misin
-
Motosikletinizin yedek anahtarını verip "Sende dursun" deyin...
-
Motosiklet tablosu, çıkartması, bandanası, süs motosiklet modeli gibi şeyler alabilirsin eğer motor kulvarında alınabilecek hediyeleri soruyorsan.
-
Üstüne az daha koy(harca) sonra babayı alırsın zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)