Motor seven KIZA alınabilecek anlamlı bir hediye??Beyler gönül işi tıkandım bee
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Buff al
Her seye kullanir
-
Artçı olabiliyorsa size en anlamlı hediye bence "KASK" tır.
Pembe pembe
-
malesef henüz sevgilim degil konusuyoruz işte bu hediye ile beraber belki dahada ilerler ve artçım olurmusun teklifi yaparım :D ama işte dedigim gibi bu ilk hediye çok önemli
-
Önce çıkmaya başlayın sonra bi mondial revival yaparsın nefis olur :D 1500 liraya temiz 2. Eller mevcud
-
IRau adlı üyeden alıntı
Buff al
Her seye kullanir
+1
10 aydır motorcuyum ve ilk defa geçen hafta buff taktım. Gerçekten farklı bir hissiyatı var. Bence kıza hem yakışır hemde onu sürekli kullanabilir.
-
-
1. Paran cebinde dursun.
2. Görüyorum 3 vakte yeni konu ; bu gizlar ecaib mehluklar vs vs
Hızlı koşma derim , merkür venüs astrofizik çalış konu doğrudan ilgili ...
Not : bunları yazan , yalnız donjuan , baa bakma ben looserlerin güzin amcasıyım
Yinede cebinde dursun bunlar.
-
Valla kardeşim benimki motor değil de hayvanları çok seviyor, geçen hafta doğum gününde 0 boy terrier aldım ve acayip mutlu oldu. Motor seven bi kıza ben kocoman bir motor temalı tablo alırdım :d hangi tarz motoru seviyorsa şöyle cezbedici bir şey.
-
-
Anahtarlıktan tut kask buff kitap vs vs. Neden bu kadar takılıyorsun ki
-
motosikletlerin küçük oyuncakları oluyo. vitrin süsü ama birebir orjinal oluyo r6lar hondalar falan var hep. hangi motoru seviyosa onu alabilirsin. genelde büyük alışveriş merkezlerindeki tobacca shoplarda oluyo. internetten de bulabilirsin. d&r da belki vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
bi de eğer izmirdeysen bi abi var. cama motor resimleri yapıo. acayip de becerikli bi abi her resmi yapıo götürüon onceden fotograf. ama bi kaç ay onceden vermen gerekio ki yetiştirsin
-
seviyorsan git konuş önce, ölü yatırım yapma.
-
-
tmsn adlı üyeden alıntı
motosikletlerin küçük oyuncakları oluyo. vitrin süsü ama birebir orjinal oluyo r6lar hondalar falan var hep. hangi motoru seviyosa onu alabilirsin. genelde büyük alışveriş merkezlerindeki tobacca shoplarda oluyo. internetten de bulabilirsin. d&r da belki vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
bi de eğer izmirdeysen bi abi var. cama motor resimleri yapıo. acayip de becerikli bi abi her resmi yapıo götürüon onceden fotograf. ama bi kaç ay onceden vermen gerekio ki yetiştirsin
Bak bu güzel bir fikir. Evlenmeden önce eşim bana almıştı bir tane 600RR çok hoşuma gitmişti.
-
Buff , maket motor ucuz olmayanlardan paran cebinde kalsın
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
Valla kardeşim benimki motor değil de hayvanları çok seviyor, geçen hafta doğum gününde 0 boy terrier aldım ve acayip mutlu oldu. Motor seven bi kıza ben kocoman bir motor temalı tablo alırdım :d hangi tarz motoru seviyorsa şöyle cezbedici bir şey.
hayvanlar hediye edilecek şeyler değildir hocam. sizin hediye olarak aldığınız köpek, karar verilmeden ilerisi düşünülmeden alınmış bir karardır. köpeğin ihtiyaçlarını gerçekten karşılayabilecek misiniz, köpeklerle ilgili sorun yaşadığınız da direk köpeği sahiplendirecek misiniz, bunun gibi konular mühimdir. eğer bunları konuşup köpeği aldıysan oda hediye değildir.
-
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
kardeş hiçbirşey alma bas tekmeyi... bizimkisi motor sevmezdi, ben alınca motor aşkı doğdu.
sürmeyi öğrettim.
ahada videosunu da paylaşıyorum.
sonra gittim ekipman aldım buna 2bin küsür para verdim.
kendisi ne yaptı, polis oldu bizi terk etti
aşk maşk yalan çiçek al masrafa girme
https://www.youtube.com/watch?v=yP6PDyVWC54
bundan sağlam bi film çıkar :D
harley is making love with
davidson
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)