Sürmeyi bilmiyorsa öğret. Mutlu olur. Ama motorun güçlüyse hiç deneme. Sevgili olmayan kıza ne hediye alınabilir ki zaten. Süpriz yumurta. Çiçek. Birde yazı yaz hoşlandığını belirt.
Sürmeyi bilmiyorsa öğret. Mutlu olur. Ama motorun güçlüyse hiç deneme. Sevgili olmayan kıza ne hediye alınabilir ki zaten. Süpriz yumurta. Çiçek. Birde yazı yaz hoşlandığını belirt.
Hocam bu video hayat dersi gibi olmuş. Bende de arabalı versiyonu var sonu aynı tabi.
Abi hepsi mi nankör olur yaa.. Doğru demişin, kızı daha yeni tanıyorsun ucuzluk basit bir şey alsan yeterli. Baştan havaya sokma kızı.. Hatta awesomee' ın tişörtten yaptığı bi Buff vardı, ona benzer bir şey yapabilirsin kendim yaptım senin için ayağı falan çekersin. Senin gibi genç arkadaşlar heyecanlı oluyor kız çok güzel kaçırmayayım falan diye halbuki yaptığınız hata ileride anlayacaksınız
kıza yüz verme çok sonra tepene çıkıyor tecrübeyle sabittir
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
"Kadınlar kendilerini sevenler için değil, onlara hükmedenler için can verirler"
miş
Bence de kask! En azından ileride ayrılır ederseniz, kask sende kalır ;)
Bence illaki bir hediye alacaksan motorla ilgili olsun diye sınırlandırılma.
Sonuçta o bir insan ve insanlar aynı anda pek çok şeyden hoşlanabilir.
Bir çiçek,bir kitap, bir fular ya da güzel bir şapka bir kasktan ya da bufftan daha çok hoşuna gidebilir.
bu arada yazmayı unutmuşum. kız arkadaşımı kask almıştım "yohe flower kask" diye aratırsan görürsün. ayrıldık. sadece 3-4 kere kullandı. düşünürsen uygun fiyattan göndereyim de kasktan kurtulayım
ilerde ağzına sıçıyor bu kızlar ama, haberin olsun.
kask al ver bune dicek artık birlikte süreceğimizi düşündüm hadi... dersin bide manalı manalı bakarsın
olmadı ilerdei artçılarına vericeksin.
Harley davidsonun eski yönetiminden biri ile tanıştım eşiyle geldi eşi anlattı
bana dediki diyor: "biniyorsan bin! motorcunun arkası boş kalmaz" dedi diyor :D
o da binmiş vesselam.
Eh kardeşim adını sen koy madem, benim 3 tane rottweiler köpeğim var bahçemde ve 2 tane de yavruyken büyüttüğüm sokak köpeğim. Kız arkadaşımın da ilgisi olduğunu bildiğimden böyle bişey aldım, he olur da bakamazsa annem de sever köpekleri. Bunun adı hediye değil de neyse artık ondan aldım
aga kimse de dememiş, kıştayız motorla gezerken donarsınız dikkat edin diye.
içlik al içlik. önce anlamaz belki ne lan bu der ama, kışın motora binince sana ettiği dua ile direk uçarsın cennete
içlik al içlik.
az daha koy ybr al diyecektim ama o espri yapılmış. o yüzden içlik al sen.
Ulan yaaa...
"Eksozu değiştirdiysen çıkma olanı ver duvarına assın. Yaza da düğün inşallah" yazdım.
Yazdım ama sorun bir nereye yazdım? 600RR'lardan hangisi az yakar diye soran arkadaşın konusuna yazdım.
Çiçekli böcekli kasklardan al ama sende kalsın.Olur da iş olmazsa diğer adaylar ile gezerken onlara giydirirsin.
Ciddi isen tekere kalk onunla beraber
Hocam hediye almadan önce, arkana al müstakbel yengeyi , habersiz aniden tekere kalk, düşmezse senindir, düşerse zaten kafayı gözü kırar..
Ölü yatırım yapma, önce test.
Merhaba yazdıklarınızı okurken gülmemek elde değil :queen
Böyle düşünen insanlar yanlızlığa mahkumdur bu kadar çıkarcı düsünmeyin bence
Hediye alma bakım yaparken yardım et de hem vakit geçirirsiniz bitincede bi yemeğe gidersiniz oh mis. Ama genede ayrılcanız sonunda ona göre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)