sayko musun nesin işine bak
sayko musun nesin işine bak
o diyen kişi benim sen spor makine alıp yakıtını düşünüyorsan zaten saçmalıyorsun demektir yakıtını karşılayamayacaksanda 250 cc lik ss tarzı bişey bakıcaksın bu kafaylada kimseden düzgün cevap bekleme iyi akşamlar
Düzgün yazı yazamayan beyne sahip insanlar, 600cc motor alıyorlar ve ölüyorlar. Üzülüyor muyum? Açıkçası umrumda bile değil.
Ama insanlık namına yazayım. Senin gibi gelişmesini tamamlamamış bir insan bu motorları kullanırsa ölür.
Şimdi dilediğin yerde patlayabilirsin. ☺
Adamlar önemseyip tavsiye veriyolar senin yazdigin cevaba bak
Bende 2010 model var 10-11 litre arası yakıyor, hep devirli kullanıyorum şu ara
600 motor alıcan yakıt soruyosun o motora binen yakıtı hesaplamaz düşürürsen ne masraf edicen haberin varmı ben 600 lük motor alıcak parayı bulayım 100km ye 25 litre benzin yaksın koyucam
Al abi al yakıt ne olacak ya halledersin bir şekilde. Tam spor kullan, çoş trafikte sonuna kadar. Şunu da buraya koyayım da unutmadan. Hadi eyvallah.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...en-dusmek.html
videonun paylaşılması istenmiyor kaldırırsanız daha iyi olur kanaatindeyim
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Öğrenci adamsın, hesap önemli tabii. Aldığında iyi bir ustaya git iki silindiri iptal ettir, çok daha az yakar.
Karışık kullanım 8-9 litre. Spor kullanım 11 litre.
Madem öğrencisin 600 rr niye bakıyorsun hacım? Bakmak için bakıyorsan Eyvallah da almak için bakıyorsan bu ne tezatlıklır
motosiklette hiç bir şey gelişmiyor 2000 modelde aynı yakıyo
Bu arada sasirdim yahu. Superduke ta 1300cc motor ile 600cc SS kadar yakiyor demek ki... Gerci superduke'ta 9000 devre cikma ihtiyaci cok olmuyor ama, yine de sakin kullanmadigim zamanlarda dahi yaktigi 10 litre anca... Dusuk devirde torku yuksek motor ve hafif kasa olunca demek ki...
yaaa alıcağı megelli yada bumoto calibre 250
yanlış motoru araştırıyor
Kac yakiyor diye sorulmaz supersport alirken. Saka bizim milletimiz gercekten.
NC700 mu ulan bu?
4 buyuj japon arasında 1 litreyi geçecek farklar olucagini düşünmüyorum. Kullanan arkadaşlarım 10-12 litre arası demişti. Beğendiğini al 100 km de 1 litre fark seçiminde seni etkilememeli.
10 lt yi gecmez hic biri o ladarda degil, en az yakanlar nakedler olur cunki daha dusul devirli daha sakinlestirilmis olur
Yakıt ekonomisi düşünüyorsan binliklere bak.
600cc bir depo 150 km ancak yapıyor.
Sağdan efendi efendi gidenler bir depoyla 180 km yol yaptıklarını söylüyorlar.
Ama ben hiç görmedim o kilometreleri.
140-150. Kmlerde ışık yanıyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)