polis güzele bakmıyor ehliyete bakıyor kardeşim geçmiş olsun ben kaza yaptım 600 lira da ben ödemiştim
polis güzele bakmıyor ehliyete bakıyor kardeşim geçmiş olsun ben kaza yaptım 600 lira da ben ödemiştim
kardeşim motorun güzel sen güzel ALLAH tan daha da kötüsü olabirdi mesela kaza o zaman ne yapacaktın. bu sana bi dersolsun ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
sömürmüşler resmen ben olsam kaçardım yada bi tanıdık yokmu yaf
geçmiş olmasın bu sana ders olsun, bir daha ehliyetsiz kullanma.
Şayet karıştığın bir kaza da yukarıdaki arkadaşlardan birinin başına bir şey gelseydi inan hiçbiri böyle yazmazdı.
motoru ehliyet kullanmıyor ama uyulması gereken kurallar var.sağlıklı ve mutlu kal.
iyide abiler ben daha 14 yaşındayım ehliyet alana kadar motor sürmezsem patlarımmmm 3 sene motorsuz geçmez
kimi bılıyorsun 300 sadece baslangıckimi adlı üyeden alıntı
eger hıc ehlıyet almadıysan
300 kursa odesen
40-50 sınav ucretı
105 ytl
(en onemlısı bence bu 105ytl ehlıyetı teslım almaya gıttıgınde trafık tescıl burosunda harc oduyorsun.. )
saglık raporu vs vs ıcın yaptıgın masrafları yazmıyorum...
bırde unutmadan motorun sahıbıne de caza mı kestıler
NEDEN.?
motorun devrını yapmadıgı ıcın mı.??
____it's my life_1982____
ehliyetsiz kullanmayın demek ne kadar kolay dimi sizler için bende ehliyet alacam ama sınav 26 ağustosta ehliyeti eylülde anca alırız e napıyım şimdi motoru aldım eylüle kadar bekletelim mi yaz bitsin güzelce kışa girelim uzun sürüyo napalım ehliyet almak
ehliyetsiz sürmeyin aman ne güzel
ve 1917 ile başladı umut...
Şu anda kesilen cezayı tam olarak bilmiyorum ama ehliyetsiz yakalandığın zman ruhsat sahibinede aracı ehliyetsiz birisine verdiği için bir miktar ceza kesiliyor yanlış aklımda kalmadıysa 200-250 ytl arası birşey
ok anladımbbaday adlı üyeden alıntı
tesekkurler...
____it's my life_1982____
gecmıs olsun arkadasım..yaf bende ıcımı dokuumm cok sınırlıyım ben bu ehlıyet olayına bende 16 yasındayım 17 agustosta 17 ım bıtıyor ama 26 agustos sınavına gıremıyorum sımdı yakalnırsam suc bendemıdır.. teee 14 ekım sınavına gırıyorum boyle lanet bısey olamaz
Yeni yine yeniden
okan4037, tabi suç sendedir olm... sabret binme biras.. hem motoruda aldın eline..
CBR 600F Honda,
sahte ehlıyet cıkartacam kafaya koydum
Yeni yine yeniden
sen yine türkiyedeki haline şükür et, avrupada ehliyet alıyor olsaydın 150 cc lik mondialini bile kullanmak için değil 2 ay ,2 yıl beklemen gerekirdi...
eski sistemde çok çok iyiydi sağ olsun her 3 haftada bir ehliyet sınavı vardı ama ne yapalım bunada şükür olsun...
çıkartta sana kafayı koysnlar..okan4037 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
okan4037 adlı üyeden alıntı
sie..
CBR 600F Honda,
300 yl vereceme 10 ytl verırırm en mantıklısı
Yeni yine yeniden
tabi be daha mantıklı.. hatta gel beraber yapalım.. hatta bunun piyasasına bile gireris..
CBR 600F Honda,
oke gırerız bıde televızyona cıktıkmı meshur oluruz
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)